Gorumce sorunsali

Bugün tokat atan yarın tekme atar.Hemşirelik mezunuymuşsun.Boşa gitsin şu magandayı.Ablasına gitsin yaşamaya bakalım kaç gün kabul edecekler onu o eve.

Keske esinle ilgili konu için isteseydin bacım.Cünkü görümce dıs kapının mandalı sonuçta.Kaparsın kapını olur biter.Ama aynı evde sana toıkat atan adamla yasamak zor.Pisman olması yeniden yapmayacağı anlamına gelmior maalesef.Hakkında hayırlısı olsun..

Allah şahidim olsun konuyu okumaya başladığımda çok güldüm. Demek okudunuz ve cahil değilsiniz
Okulun size katamadığı birşey sizde eksik olduğundan hata yapmışsınız.

Onca laftan sonra o eve gitmeyecektiniz. Esinize o tokatın hesabını ödetecektiniz. Eşiniz bundan sonra size istediklerini tokat atarak yaptirmaz inşallah.
Rabbimden size akıl ve huzur diliyorum.

Bir kere olmuşsa mutlaka tekrar olur

Afedersiniz ama lisans mezunu olup hala nasıl ısrarla vijdan yazabiliyorsunuz? Cok rahatsız edici

Bu kadar olaydan sonra,gitmemeliydin.cok kızdim.konusmamaliydin.agzinin payını almazsa,bu tür insanlar daha çok şey yaparlar.

Bu yazinizdan sonra sahsen ben ne konuda yardim istediğinizi anlayamadım .Siz konuyu yazdınız biz yorum yaptık .
Buraya forum açıp fikir isteyen insanlara herkes düşüncesini yazıyor .Ama şimdi bak ben misal yazdığım cevaba pişman oldum değiştiriyorum.
Yeni cevabım
Bacım kocisin sana aşık belli.Bir defaya mahsus olmak üzere ufak bir temas olmuş üstünde durma.Bunun karşılığında görümcene gitmişsin zaten sorun çözülmüş .Çok üstünde durma her evlilikte bu tür sorunlar olur.Banada arada kocisim ucan tekme atıyor ama ben bana ne kadar aşık olduğunu bildiğimden umursamıyorum .
Sen burda yazanlara bakma.Onlarin tuzu kuru.Hepsi okumuş,meslekli aşk nasıl olur bilmiyorlar.
Sen mutluluğuna sıkıca sarıl bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…