görümce sorunsalı...

Neden hoşgeldine gitmen lazım ki?? Hiç de mecbur değilsin çünkü eşin yanında.. hiç muhattap bile olma yuva yıkıcıyla..

O mesafelerin bozulmaması için görüşmemen daha iyiymiş ama.. neyse olan olmuş.. inşallah ah ben naptım aradaki mesafeti kendi elimle kaldırdım demezsin..

I
O mesafelerin bozulmaması için görüşmemen daha iyiymiş ama.. neyse olan olmuş.. inşallah ah ben naptım aradaki mesafeti kendi elimle kaldırdım demezsin..

Gittim çünkü onun pis dolduruşları ıle uğraşmak istemedim.Ha bak eşim gitmedi.
kaynım tarafından baskı ya maruz kalacak emğnim.Ama eşimin umrunda değil :)

kusura bakmada nedir bu beraber oturma aşkı?! herkes kendi evinde otursun. niye kvdeni evine alıyorsun bunları bile bile. hic cekemem herkes kendi evine. bu zamanda ufacık evlerde kvdeyle kalanda akıl yoktur

I

Gittim çünkü onun pis dolduruşları ıle uğraşmak istemedim.Ha bak eşim gitmedi.
kaynım tarafından baskı ya maruz kalacak emğnim.Ama eşimin umrunda değil :)
Ne güzel bi eşiniz var helal olsun.. benimki (!) de içinde olmak üzere bi çoğumuzun eşi (!) Bu konularda 5 para etmez..

Daha bir kaç dakika önce dedim bak ablandır git.sonra ihale bana kalıyor dedim
Umurumda bile değil dedi.E daha da ısrar edemem değilmi?Beni de zorlamadı git diye.Gitmesemde demezdi birşey

kusura bakmada nedir bu beraber oturma aşkı?! herkes kendi evinde otursun. niye kvdeni evine alıyorsun bunları bile bile. hic cekemem herkes kendi evine. bu zamanda ufacık evlerde kvdeyle kalanda akıl yoktur

SORUN TAMDA BU.VALİDENİN KENDİ Evi YOK.Sokağa atamazdım.
DİĞER OĞLUNDA YAŞAYACAK ÖLENE KADAR.PLANLARI BU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…