Görümce sorunu

Karamela123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
6
0
1
36
Meraba hanımlar .. benim evliliğimin başındam beri bu sorunum var lütfen bana akıl verin.. 2 yıllık evliyim 1 tane bebeğimiz var ve görümcemle alt üst oturuoz. Ama alt üst oturma sorununuda geçti artık problem resmen hayatımı onun istek ve programına göre yaşıoz artık o kadar bunaldımki boşanmayı düşünüyorum eşim anlamıyor biraz ailesine düşkün şimdi görümcem çalışıyor doğum yapıcak ve bana bırakmayı düşünüyor daha teklif gelmedi ama öyle ben evdeyim bebeğime bakıyorum çalışmıyorum ve o kadar içten pazarlıkçıki resmen benımle oynuyor :((((

Ne demek bırakmayı düşünüyor tepkinizi koyun canım öyle şey mı olur? Az yesin de bakıcı tutaun kendine.

Meraba hanımlar .. benim evliliğimin başındam beri bu sorunum var lütfen bana akıl verin.. 2 yıllık evliyim 1 tane bebeğimiz var ve görümcemle alt üst oturuoz. Ama alt üst oturma sorununuda geçti artık problem resmen hayatımı onun istek ve programına göre yaşıoz artık o kadar bunaldımki boşanmayı düşünüyorum eşim anlamıyor biraz ailesine düşkün şimdi görümcem çalışıyor doğum yapıcak ve bana bırakmayı düşünüyor daha teklif gelmedi ama öyle ben evdeyim bebeğime bakıyorum çalışmıyorum ve o kadar içten pazarlıkçıki resmen benımle oynuyor :KK43:(((

Kendi çocuğuma zor yetisiyorum canim falan dersin hic olur deme sakın canim istemiyorsan kesin bir dille reddet.

Sormuştum kim bakcak diye kayınvalidemle kensi kayınvalidesi gelcekmiş bakmaya hergün işe giderkende bana bırakcakmış onlar yaşlı ne zmna kadar hergün gelip bakcaklar.. ya kayınvalidem gelcek burda kalcak bakmak için ama büyük ihtimalle ben evdeyim diye benden beklicekler. Benım bebeğim zaten küçük eğer teklif ederlerse sölerim ama okadar canım sıkılıyorki resmen benım onla oturmamı kullanıyor .. ve o kdr severek evlendik eşimide seviyorum geçimimiz iyi gidiyor sırf bunlar yüzünden pes etmek istiyorum sadece buda değil yapılanlar herşekilde benı kullanmaya çalışıyor kendi ailemi bırakıp onlarla olmamı istiyor resmen

Bence sana oyle bir teklifte bulunursa yardimci olamayacağını kendi bebeğine vakit ayirmak istediğini söyle. Eşinle de konuş sonra anlat durumu esinde onlarla konuşur ilerde bnce hepten senden bekler uzun vadeli calismayi düşünüyorsa gorumcen.
Hem sana mi guvenmis de doğurmuş. Hem cocuk yap hem bakma oh ne güzel is. Sende desene ilerde bende calismayi düşünüyorum bana guvenme diye

Yahu neyi dert ediyorsun allahaşkına. Sanki kadın bebeği kapıdan atıp gidecek üstne zorla. Bakamam diyeceksin bukadar. Sanamı güvendi doğurdu? Sen kimsin ki onun bebeğine bakacaksın ne alaka ya

Yahu neyi dert ediyorsun allahaşkına. Sanki kadın bebeği kapıdan atıp gidecek üstne zorla. Bakamam diyeceksin bukadar. Sanamı güvendi doğurdu? Sen kimsin ki onun bebeğine bakacaksın ne alaka ya
Fırsattan istifade benden yararlanmayı düşünüo işte konuştuğum zamanda kırılıyolar bakamam demekle bitmio herşey

Ben mesafemi herzaman koyuyorum ama o kadar sırnaşıkki yüzsüz bana hep işi düşüo kayınvalidem gelirse cümbür cemaat nasıl olcak bilmiyorum yani iyi niyetimi her zaman suistimal ettiler birarada olmak istemiyorum artık çok sıkıldım :-(((

Fırsattan istifade benden yararlanmayı düşünüo işte konuştuğum zamanda kırılıyolar bakamam demekle bitmio herşey
Kimse kırılsın istemiyorsan sen hayatını görüncenin çocuğuna adayacaksın bak ozaman senden başka üzülen kırılan olmaz. Ki sen bu çocuğa illaki bakacan çünkü bakma diyenlere ısrarla itiraz ediyorsun. Hayatını başkalarının üzerine kuran insanlara gıcık oluyorum

Ben mesafemi herzaman koyuyorum ama o kadar sırnaşıkki yüzsüz bana hep işi düşüo kayınvalidem gelirse cümbür cemaat nasıl olcak bilmiyorum yani iyi niyetimi her zaman suistimal ettiler birarada olmak istemiyorum artık çok sıkıldım :-(((
Bu derece gıcık olduğun insanların kırılmaları neden bukadar önemli sizin için

Öyle yapcam ama bu sefer evliliğim sarsılabilir.. onuda geçtim zaten evliliğimiz yeni oturmuştu yine dağılcak düzenimiz benim psikolojim hiç iyi değil :-(((
Kocan bu yüzden düzen bozacaksa otursun bacısının çocuğuna kendisi baksın. 1 gün kavga edersin , 2 gün kavga edersin geçer . Ama çocuğa bakmayı kabul edersen tüm hayatın bitecek. Yaptığın şey yanlış değil , tam tersi onların isteği çok saçma çok mantıksız, kullandırtmayın kendinizi

Back
X