- 28 Aralık 2016
- 75
- 53
- 18
- 25
- Konu Sahibi ikikuzumvarbenim
-
Yıllarca babasına baktım,bizden habersiz evlendirdi.isittigim lafın,haddi hesabı yok.abisine evlenemez abı diye de gaz verdi bu k.ş.rGörümcenizle ne probleminiz var açıkçası anlayamadım, Çok karışık ve hiç açıklayıcı değil.
Olayın ne olduğunu tam anlayamadım
Madem konuşmuyorsunuz sen gitme eşin gitsin
Evet,çok çok buyuk kırgınlıklar ve donusu olmayacak hatalar yapildi.simdi de isteniyor ki,geçti bitti deyip görmezden geleyim..bu mümkün değil isteSize sorarsa kendisi gidip gelsin. Sünnete bile gidemeyecek kadar çok büyük kırgınlık yasanmis belli ki. Demez muhtemelen sert cikismayin sen git bana bulaşma deyin.
Çok uzun yazıp,bunaltmak istemedim.bosanma karari aldik,ama cocuklara ne o,ne de ben tek başımıza bakamazdik..çok aglayani alıp çıktım kapıdan,digerini gorunce orda yigildim..zor gunlrrdi, geçti.esim hataliydi.cok çok hataliydi.ailesi ve eşi arasında dengeyi bulayim demedi,hep beni 2. Planda tuttu.Çocukların neden birini alıp birini bırakıyodunuz o kısmı anlayamadım. Çok kötü bi ifadeyle cok kotu yazmışsınız düzenleyin isterseniz yeniden
Ortada bi sorun yok sanırım şu an yerinizde olsam ben giderdim
yazılarınızdan hiç bişey anlaşılmıyor biraz özen lütfen!!!
ben olsam namusuma anneme babama laf söylemediye veya ailemden başka birine giderdim
misafir gibi gider gelirdim
imla hatalarınız çokÇok uzun yazıp,bunaltmak istemedim.bosanma karari aldik,ama cocuklara ne o,ne de ben tek başımıza bakamazdik..çok aglayani alıp çıktım kapıdan,digerini gorunce orda yigildim..zor gunlrrdi, geçti.esim hataliydi.cok çok hataliydi.ailesi ve eşi arasında dengeyi bulayim demedi,hep beni 2. Planda tuttu.
Şimdi karsima buyuk ihtimalle cesaret edemez,ama düğüne beraber gideceğiz derse!!
Cok aglayani alip ciktiniz mi??? Pazardan karpuz mu seciyosunuz sizinde iliskileriniz normal gelmedi bana.insan cocugunu ayirt eder mi? Gidecekse ikisinide alip gitseydinziÇok uzun yazıp,bunaltmak istemedim.bosanma karari aldik,ama cocuklara ne o,ne de ben tek başımıza bakamazdik..çok aglayani alıp çıktım kapıdan,digerini gorunce orda yigildim..zor gunlrrdi, geçti.esim hataliydi.cok çok hataliydi.ailesi ve eşi arasında dengeyi bulayim demedi,hep beni 2. Planda tuttu.
Şimdi karsima buyuk ihtimalle cesaret edemez,ama düğüne beraber gideceğiz derse!!
Cok aglayani alip ciktiniz mi??? Pazardan karpuz mu seciyosunuz sizinde iliskileriniz normal gelmedi bana.insan cocugunu ayirt eder mi? Gidecekse ikisinide alip gitseydinzi
Ya kusura bakmayın da çok pissiniz! Pes artık ya! Eşinizle aynı karnı paylaşmış birine nasıl kaşar diyebiliyorsunuz!Yıllarca babasına baktım,bizden habersiz evlendirdi.isittigim lafın,haddi hesabı yok.abisine evlenemez abı diye de gaz verdi bu k.ş.r
Ve çalışan ben,ev hanimi olan o iken,bundan sonra da herhafta sonu gorumcemle geçirmem istendi.nankor de ben oldum..
Tum bunlara ragmen Hata payının büyük kısmı görümce de değil esimde.esim ben evlenmisim cumlesini kurduğunda 5. Yılda idik..
Bı dugunde denk geldiğimizde yanıma sandalye çekip gozyasi dokuyid,eskisi gibi olalım çok yalnizim..artık kimseye acimiyorum ben..sırf o yalan soyledi ve benim eşim ona inandi diye çok agladim..ben zaten konuşmuyor um..
Ben doğruları söylerken hep yalnizdim..şimdi de o yalnız gitsin istiyorum..baskalari yokken evlilik ne büyük huzurmuş..onun çocuğunu da öpmek gelmez ki icimdenimla hatalarınız çok
gideceğiz diye yakanızdan tutup zorla götürecek hali yok ya
ben olsam gider görünür dönerim
çocuğu öper tebrik ederim sadece
Gidene zaten mani olmam,al cocuklarini da git,en guzeli bu.beni anladiginixi düşünüyorum.size bu kadar acı yaşattıysa bu görümce gitmeyin sünnet düğününe
banane sünnetinden deyip geçin
eşiniz yeğeninin yanında bulunmak isteyebilir, gidene de mani olmayın.
Bende tam anlamiyla böyle düşünüyorum işte..ama eş rest çekerse bu evlilik biter.yok artık. evine sokmadığın, evine gelince evliliğinin bitmesine neden olacak kadının düğününe evine mi gideceksin?? rica ederim biraz gurur. eşin gitsin kardeşi sonuçta ama sen asla gitmemelisin
Anne iseniz,caresiz kslmis saniz,eşiniz bile artık kafasina "dan "etmis sizin %100 haklı olduğunu.za inanmisken,evini acmayan ve diğer insanların haklı olduğunu,benim fena old.icin bu sonuclara gelindiğini soyleyen bir anneanne varsa ve bekar evi olan bir arkadaşıniza gidecekseniz gün gelir uyku durumuna,aglamasina,yada süt durumuna bakarak karar verirsiniz..ki bu anne babanın karariCok aglayani alip ciktiniz mi??? Pazardan karpuz mu seciyosunuz sizinde iliskileriniz normal gelmedi bana.insan cocugunu ayirt eder mi? Gidecekse ikisinide alip gitseydinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?