Görümce sünnetine gitmeyeceğim

ikikuzumvarbenim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
75
53
18
25
Herkese merhaba,çok uzun zaman olmus yazmayali..ilk evlendigim zamanlarda buranin farkında olsaydım,her şey çok baska olurdu.

Kp ve görümce ile sorunları m vardı,eşim bunları çözmek yerine sorunu bile kabul etmemiş,bunu yıllar sonra gördüm tabi.. evlilik 5. Yılda cocuklara (ikiz,1 yasindaydilar) bakacak ,yada destek olacak kimse yoktu.ne o ne de ben bajamayacagimjz için bitemedi.cocugumun birini alıp, diğerini babaya bırakıp gidemedim..

Sonrasında oturduk ve günlerce konuştuk, çünkü o zaman anladım ki kv ölümü sebebiyle herşey gecistirilmis.Esim evlendigi ilk günden itibaren yaptığı hataları,ve eşinden başka ailesi adına kimsenin onu düşünmediğini gördü.yasayarak anladı.evlilik ; babası ve kardeşi ile beni gorusturmeyecek,+ görümcem bu eve adım atsın çocukları da sana bırakıp çantamı alır çıkarım sartlari ile askiya alindi.buyuk gözyaşları döküldü,eski sevgisinin olması mümkün değil ama bu evlilik o kopan kıyamet gününde ň sonra 3 yıl gecirdi.

Bu yaz sonu görümce sunnet yapacakmış.esim den duymadim tabi.esim bu dugune beraber gidecegiz der mi? Derse ki ben adım atmam onun kardeşinin evine,bu evlilik biter..

İnsanların yalnızca menfaat uğruna ilişkiler kurdukları,once can sonra canan oldugunu gordugumde 30 yaşındaydim ve anne olmuştum..

Ne yapayim ben? Ark.im diyor ki eşinle hiç problemi ň yok.giy kotunu git salona otur gel.belji de eşim hiç gel demeyecek, bilmiyorum..
Ama böyle bir soru ile karşılaşırsam,nasil bı yol cizecegime şimdi karar vericem..

Evlilik=tecrute ben bunu ogrendim,fikirleriniz önemli

Görümcenizle ne probleminiz var açıkçası anlayamadım, Çok karışık ve hiç açıklayıcı değil.
Yıllarca babasına baktım,bizden habersiz evlendirdi.isittigim lafın,haddi hesabı yok.abisine evlenemez abı diye de gaz verdi bu k.ş.r

Ve çalışan ben,ev hanimi olan o iken,bundan sonra da herhafta sonu gorumcemle geçirmem istendi.nankor de ben oldum..

Tum bunlara ragmen Hata payının büyük kısmı görümce de değil esimde.esim ben evlenmisim cumlesini kurduğunda 5. Yılda idik..

Olayın ne olduğunu tam anlayamadım
Madem konuşmuyorsunuz sen gitme eşin gitsin

Bı dugunde denk geldiğimizde yanıma sandalye çekip gozyasi dokuyid,eskisi gibi olalım çok yalnizim..artık kimseye acimiyorum ben..sırf o yalan soyledi ve benim eşim ona inandi diye çok agladim..ben zaten konuşmuyor um..

Size sorarsa kendisi gidip gelsin. Sünnete bile gidemeyecek kadar çok büyük kırgınlık yasanmis belli ki. Demez muhtemelen sert cikismayin sen git bana bulaşma deyin.
Evet,çok çok buyuk kırgınlıklar ve donusu olmayacak hatalar yapildi.simdi de isteniyor ki,geçti bitti deyip görmezden geleyim..bu mümkün değil iste

Çok uzun yazıp,bunaltmak istemedim.bosanma karari aldik,ama cocuklara ne o,ne de ben tek başımıza bakamazdik..çok aglayani alıp çıktım kapıdan,digerini gorunce orda yigildim..zor gunlrrdi, geçti.esim hataliydi.cok çok hataliydi.ailesi ve eşi arasında dengeyi bulayim demedi,hep beni 2. Planda tuttu.

Şimdi karsima buyuk ihtimalle cesaret edemez,ama düğüne beraber gideceğiz derse!!

imla hatalarınız çok
gideceğiz diye yakanızdan tutup zorla götürecek hali yok ya
ben olsam gider görünür dönerim
çocuğu öper tebrik ederim sadece

Cok aglayani alip ciktiniz mi??? Pazardan karpuz mu seciyosunuz sizinde iliskileriniz normal gelmedi bana.insan cocugunu ayirt eder mi? Gidecekse ikisinide alip gitseydinzi

Pek anlayamadım ama bu kadar kanlı bıçaklı olunacak bişey pek yok sanki.
Davet edilirseniz gidersiniz, edilmezseniz gitmezsiniz.

Cok aglayani alip ciktiniz mi??? Pazardan karpuz mu seciyosunuz sizinde iliskileriniz normal gelmedi bana.insan cocugunu ayirt eder mi? Gidecekse ikisinide alip gitseydinzi

gidememiş zaten. ağlayanı almış, bıraktığına bakıp yere yılmış..
bir anlık sinirle yapılmış bir hareket yani..

iyi madem, uzatin, dahada cok abartin, sorunlari cok daha buyutun, icinden cikilmaz bi hale sokun. bize ne. mutsuz olacak kisi yine sizsiniz sonucta.

bukadar kotulugu icinizde nasil barindiriyorsunuz, bukadar nefret dolu olmayi nasil beceriyosunuz. diyelim ki affetmesi gereken taraf gercekten sizsiniz, neden bu bukadar zor. tovbe hasa siz kimsiniz ki, affedemeyeceksiniz. cocuklarinizdan bile vazgececek duruma sokuyosunuz kendinizi, sirf icinizde bitmek bilmeyen nefretiniz yuzunden.

Allah boyle kotu ve karanlik kalpleri ici disi fesatlik olan insanlari hep uzagimizda tutsun insallah, amin.

Ya kusura bakmayın da çok pissiniz! Pes artık ya! Eşinizle aynı karnı paylaşmış birine nasıl kaşar diyebiliyorsunuz!
Hiç görümceye kaşar falan demeyin, sizi bu duruma sokan eşiniz en büyük kaşar bence!
Ayrıca okumuş etmiş bir insanı kimse hiçbir şeye de zorlayamaz! Yok babasına baktım, yok onlara gitmem istendi eee neden kabul ettiniz diliniz yok muydu?
Başımı kesseler istemediğim hiçbir şeyi bana yaptıramazlar! Bu kadar net!
Azıcık kendiniz bir şeylere dur deyin!

imla hatalarınız çok
gideceğiz diye yakanızdan tutup zorla götürecek hali yok ya
ben olsam gider görünür dönerim
çocuğu öper tebrik ederim sadece
Ben doğruları söylerken hep yalnizdim..şimdi de o yalnız gitsin istiyorum..baskalari yokken evlilik ne büyük huzurmuş..onun çocuğunu da öpmek gelmez ki icimden

size bu kadar acı yaşattıysa bu görümce gitmeyin sünnet düğününe
banane sünnetinden deyip geçin
eşiniz yeğeninin yanında bulunmak isteyebilir, gidene de mani olmayın.
Gidene zaten mani olmam,al cocuklarini da git,en guzeli bu.beni anladiginixi düşünüyorum.
yok artık. evine sokmadığın, evine gelince evliliğinin bitmesine neden olacak kadının düğününe evine mi gideceksin?? rica ederim biraz gurur. eşin gitsin kardeşi sonuçta ama sen asla gitmemelisin
Bende tam anlamiyla böyle düşünüyorum işte..ama eş rest çekerse bu evlilik biter.
Anne iseniz,caresiz kslmis saniz,eşiniz bile artık kafasina "dan "etmis sizin %100 haklı olduğunu.za inanmisken,evini acmayan ve diğer insanların haklı olduğunu,benim fena old.icin bu sonuclara gelindiğini soyleyen bir anneanne varsa ve bekar evi olan bir arkadaşıniza gidecekseniz gün gelir uyku durumuna,aglamasina,yada süt durumuna bakarak karar verirsiniz..ki bu anne babanın karari

Altı üstü bir sünnet bence sizde çok umursuyorsunuz bu durumu madem hayatınızda istemiyorsunuz o kadarda umursayıp kendinize yazık etmeyin yıpranırsınız inanın istemiyorsanız istemiyorum sen git deyin ama siz gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…