Görümce sünnetine gitmeyeceğim

Üç günlük dünya ..küskünlükleri uzatmak için çok kısa hayat. Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama yüzyüze bakamayacak kadar da kötü olmamalı. Ben affedici olmaktan yanayım. Affedin sarulıp hergün görüşün demiyorum. Sadece olması gerektiği kadar görüşün. Bende eşimin ailesi ile çok kırıcı şeyler yaşadım ama fazla uzatmadım.herkesle kibarca görüşüyoruz. Her yaz evine uğrar bir akşam yemeği yer ve gönlünü hoş tutarım herkesin. Daha fazlası yok. Bayramlarda,doğum günlerinde,ölümlerde ararım çünkü herşeyden önce kocamın hatırı var bende. Asla yalnız bırakmam eşimi. İnsanlara konuşmak için fırsat vermeyin. Hayat felsefem iyilik yap denize at,balık bilmezse Allah bilir. O yüzden her zaman iyi olmaya çalışırım. Sizde gidin düğüne. Mesafeli olun ama eşinizi mutlu edin.

Ya kusura bakmayın da çok pissiniz! Pes artık ya! Eşinizle aynı karnı paylaşmış birine nasıl kaşar diyebiliyorsunuz!
Hiç görümceye kaşar falan demeyin, sizi bu duruma sokan eşiniz en büyük kaşar bence!
Ayrıca okumuş etmiş bir insanı kimse hiçbir şeye de zorlayamaz! Yok babasına baktım, yok onlara gitmem istendi eee neden kabul ettiniz diliniz yok muydu?
Başımı kesseler istemediğim hiçbir şeyi bana yaptıramazlar! Bu kadar net!
Azıcık kendiniz bir şeylere dur deyin!

Hay agzina saglik. Burda konu sahipleri bayanlar bazilari hakkinda kücük düsürücü kelimeler veya küfürler kullaniyor. Bir kadinin baska kadina böyle demesi ne kadar itici

iyi madem, uzatin, dahada cok abartin, sorunlari cok daha buyutun, icinden cikilmaz bi hale sokun. bize ne. mutsuz olacak kisi yine sizsiniz sonucta.

bukadar kotulugu icinizde nasil barindiriyorsunuz, bukadar nefret dolu olmayi nasil beceriyosunuz. diyelim ki affetmesi gereken taraf gercekten sizsiniz, neden bu bukadar zor. tovbe hasa siz kimsiniz ki, affedemeyeceksiniz. cocuklarinizdan bile vazgececek duruma sokuyosunuz kendinizi, sirf icinizde bitmek bilmeyen nefretiniz yuzunden.

Allah boyle kotu ve karanlik kalpleri ici disi fesatlik olan insanlari hep uzagimizda tutsun insallah, amin.
Sorunlar içinden cikilmaz bir halde.ama onlarsiz gerçekten mutluyum..madolyanin iki yuzu, işlerine nasıl gelirse o şekilde davranan,senin yardımına ihtiyaç duymadıkları nda gerçek yüzünü gördüğüm insanlar bunlar..evt,affetmiyorum..çok denedim destek aldım,affedemiyorum..yalnizca Allah a havale ettim.ben eşimle ne yasadiysam,bin beterini yaşasın o da.gercekten nefret ediyorum!

Ya kusura bakmayın da çok pissiniz! Pes artık ya! Eşinizle aynı karnı paylaşmış birine nasıl kaşar diyebiliyorsunuz!
Hiç görümceye kaşar falan demeyin, sizi bu duruma sokan eşiniz en büyük kaşar bence!
Ayrıca okumuş etmiş bir insanı kimse hiçbir şeye de zorlayamaz! Yok babasına baktım, yok onlara gitmem istendi eee neden kabul ettiniz diliniz yok muydu?
Başımı kesseler istemediğim hiçbir şeyi bana yaptıramazlar! Bu kadar net!
Azıcık kendiniz bir şeylere dur deyin!
Eğer ki herşeyden vazgeçerseniz,bunu size söyletirler..hep konuştum, dilim vardı..ama ogrendimki bazı insanlar konusmaktan anlamıyor muş.
Şuan beni bir yere götürmesi mümkün mü,emin olun bende istemedigim birşeyi kimse yaptiramaz..ama sevdigin insanin gozyasi, zorla fedakar lik yaptirir..bir yere kadarmış,ogrendim .sabır ve fedakarlık denilen şeyler,karşı taraftan salaklık olarak algılıyor Muş..

Yıllarca babasına baktım,bizden habersiz evlendirdi.isittigim lafın,haddi hesabı yok.abisine evlenemez abı diye de gaz verdi bu k.ş.r

Ve çalışan ben,ev hanimi olan o iken,bundan sonra da herhafta sonu gorumcemle geçirmem istendi.nankor de ben oldum..

Tum bunlara ragmen Hata payının büyük kısmı görümce de değil esimde.esim ben evlenmisim cumlesini kurduğunda 5. Yılda idik..

Bı dugunde denk geldiğimizde yanıma sandalye çekip gozyasi dokuyid,eskisi gibi olalım çok yalnizim..artık kimseye acimiyorum ben..sırf o yalan soyledi ve benim eşim ona inandi diye çok agladim..ben zaten konuşmuyor um..

Yine bir şey anlamadım.
Kusura bakmayın ifade biçiminiz çok kötü. Çok kopuk yazıyorsunuz..

Sorunuza gelince eşiniz yanında gitmenizi isterse gidin misafir gibi oturun kalkın bitsin..

Cok aglayani alip ciktiniz mi??? Pazardan karpuz mu seciyosunuz sizinde iliskileriniz normal gelmedi bana.insan cocugunu ayirt eder mi? Gidecekse ikisinide alip gitseydinzi

Bu nasıl iş anlamadim ben de. Öbür çocuğun yerinde olsam hayat boyu bunun acısı kalırdı içimde, annem beni bıraktı diye düşünürdüm.

Konu sahibi sıkıntılı günler geçirmişsiniz ve içiniz soğumamış. Gitmeyin. Eşiniz gitsin istiyorsa.

Ben sadece şunu söyleyeceğim; birisi benim kardeşime “k.ş.r” hakaretini etseydi, hayatı burnundan getirirdim. Ne kadar terbeyesizce bi üslup. Konu içinde bir şey demeyeceğim.

Çok uzun yazıp,bunaltmak istemedim.bosanma karari aldik,ama cocuklara ne o,ne de ben tek başımıza bakamazdik..çok aglayani alıp çıktım kapıdan,digerini gorunce orda yigildim..zor gunlrrdi, geçti.esim hataliydi.cok çok hataliydi.ailesi ve eşi arasında dengeyi bulayim demedi,hep beni 2. Planda tuttu.

Şimdi karsima buyuk ihtimalle cesaret edemez,ama düğüne beraber gideceğiz derse!!
yahu niye desin 3 senedir bir şey demeyen adam rahat ol ;)

Hay agzina saglik. Burda konu sahipleri bayanlar bazilari hakkinda kücük düsürücü kelimeler veya küfürler kullaniyor. Bir kadinin baska kadina böyle demesi ne kadar itici
bencede kocasinin kardesine kasar demesi yanlis olmus.anladigim kadariyla arada cok fazla bir sorun yok.gorumceylede haftasonu biraraya gelin demisler ama belkide kaynassinlar diye demislerdir.bu isler cok zor.evlilikte hepimizin sorjnlari oluyor.ama bence cok fazlada buyutup kinlenmemek gerek diye dusunuyorum.kocanla birlikte git bence.sen kazanirsin.hem kocani yanliz yollayinca esininde tepkisini alirsin.sonucta onunda kardesi.bole bi durumda sen kendi kardesinin ozel gunune yalniz gitmek istermisin.ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin arkadasim.hayat kusluklerle kinlerle inan daha zor geciyor.can ciger olma ama git bence.

bencede kocasinin kardesine kasar demesi yanlis olmus.anladigim kadariyla arada cok fazla bir sorun yok.gorumceylede haftasonu biraraya gelin demisler ama belkide kaynassinlar diye demislerdir.bu isler cok zor.evlilikte hepimizin sorjnlari oluyor.ama bence cok fazlada buyutup kinlenmemek gerek diye dusunuyorum.kocanla birlikte git bence.sen kazanirsin.hem kocani yanliz yollayinca esininde tepkisini alirsin.sonucta onunda kardesi.bole bi durumda sen kendi kardesinin ozel gunune yalniz gitmek istermisin.ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin arkadasim.hayat kusluklerle kinlerle inan daha zor geciyor.can ciger olma ama git bence.
haa birde diyorumki simdi gorumcen senin dusmanin ama hayatin ne getirip goturecegi belli olmaz belki gun gelicek gorumcen senin en yakinin olucak.niye gorumce diyr karsidaki pencelerjmizi cikariyoruz.genel olarak diyorum size degilde.benimde yeri geldi kvdemle sorunjm oldu ama gorumcemi cok seviyorum

daha 5 yillik evlilermis zamanla bosyere kebdini uzdugunu anlayacak
Ben aile icinde bu kaar yuzgoz kindar olunmasina karsiyim bir sinirin olur hastalikta saglikta bir arada olirsin okadar yok cocuklari birakir giderim bosarim bilmem ne valla bu erkekler iyi ben olsa alirim cocuklari kapiya koyarim ustelik daha kendisini cagirdimi o bile belli degik

Eğer giderseniz bitmiş iliskileri yeniden başlatmış olursunuz...

Tekrar hayatınıza bu insanları almak istiyorsanız gidin...

Ben doğum yaptim, kv min bana tel de geçmiş olsun demesini bile kabul etmedim...

Ben aile icinde bu kaar yuzgoz kindar olunmasina karsiyim bir sinirin olur hastalikta saglikta bir arada olirsin okadar yok cocuklari birakir giderim bosarim bilmem ne valla bu erkekler iyi ben olsa alirim cocuklari kapiya koyarim ustelik daha kendisini cagirdimi o bile belli degik
evet yaa sonucta evlendikten sonra onlarda senin ailenin bir parcasi oluyor.kin tutmak banada yanlis geliyor.aslinda cocuklar icin babaanne hala amca sevgisini yasamakta cok guzel.herkesin kendi fikri tabiki.

evet yaa sonucta evlendikten sonra onlarda senin ailenin bir parcasi oluyor.kin tutmak banada yanlis geliyor.aslinda cocuklar icin babaanne hala amca sevgisini yasamakta cok guzel.herkesin kendi fikri tabiki.
O yegeni ile.amcasi yada halasinin sorunu ama bu kadar sorun yasamaya gerek.yok mesafe en guzeli

Olaylari pek anlamadim ama gorusmedigim gorumcemin sunnet dugununde ne isim var? Eger teklif gelmezse esine soyleme belki haberi bile yoktur. Ama esin sana teklif ederse sen gitme o tek giderse gitsin.

Back
X