Eşimin ailesi bana gönüllerince gidip geliyor, istedikleri kadar kalabiliyor zaten. Benim ailemde böyle bir düzen yok. Bu anlamda bir dengesizlik var aslında. Ayrıca yanlış okumuşsunuz. Ben annemle babamın mezarını ziyaret edeceğim diye yazmıştım.Bir sonraki hafta gelsinler
Edit: sonraki hafta ailenizi ziyarete gitmeyi istiyormuşsunuz yeni okudum. Eee eşinizin tarafı ile hiç vakit geçiremeyecek misiniz, dengesizlik olmuş anlaşılan
Bu tip insanlar kendilerini en özel yere koyar. Bencillik bu işte. Görümce hazretleri şu an hayattaki en kıymetli İnsan. Kendi müsait vaktinde herkes müsait olmalı. Kendi istediği zamanda istediği yere gidebilir. Çünkü evin beyini aradı izin aldı. Ben olsam o görümce ile asla ama asla telefonda bile konuşmam.planinizi bozmayin, o kadar yogunlukta ailenizi gormek sizin en dogal hakkiniz. kendinize moral motivasyon olur, o da anlayışlı olsa nosolso totol oko hofto deyip ikinci hafta kalirim diye kendi kendine planlamaz.
hayir kardeşin yegenin tamam gör de bu ne ya, insanlarin hic mi ozeli plani olmicak. ailenize gitmeseniz de belki uyicaksiniz bi hafta, belki baska bi yere tatile gitceksiniz.
siz en iyisi bu sömestir gorusemicez ya ilk hafta finaller var sonra da memlekete gidiyorum vah vah yapin
İkinci hafta ailenize gidin. Eşiniz görümce hanımla takılsın ama siz mutlaka gidin orada dinleninEşimin ailesi bana gönüllerince gidip geliyor, istedikleri kadar kalabiliyor zaten. Benim ailemde böyle bir düzen yok. Bu anlamda bir dengesizlik var aslında. Ayrıca yanlış okumuşsunuz. Ben annemle babamın mezarını ziyaret edeceğim diye yazmıştım.
Bu tip insanlar kendilerini en özel yere koyar. Bencillik bu işte. Görümce hazretleri şu an hayattaki en kıymetli İnsan. Kendi müsait vaktinde herkes müsait olmalı. Kendi istediği zamanda istediği yere gidebilir. Çünkü evin beyini aradı izin aldı. Ben olsam o görümce ile asla ama asla telefonda bile konuşmam.
Madem doğrudan müsait değilim diyemiyorsunuz bu yöntemi mutlaka deneyin.... İnsan gerçekten bazen evinde yalnız olup dinlenmek istiyor , bu yüzden size çok hak veriyorum.Kadın daha sizdeyken bir sonraki gelişinin planını yapıyor...şaşırdım kaldımgerçekten bir arkadaşına arttir kendini....onun yanında "su tarihte sınavım var,su tarihte de ailemin ailemin mezarina gidicem (anne ve babana Allah'tan rahmet dilerim guzelim) çok özledim memleketimi ...sizi başka zaman agirlarim " gibi sanki başkası da sana gelmek istemiste sen onu da kabul etmiyor mussun şeklinde konus.Mesaji o da alır.
Sonuna kadar haklısınız. Olayın en temelinde suçlu olan benim.Konusahibi “hayır” diyemediğiniz için mesafe koyamadığınız için bütün bu yaşananlar aslında,unutmayın gerek eşinize gerek akrabalarınıza bu mesafeyi ancak siz koyabilirsiniz.
Şuana kadar görümce hep bu şekilde gelmiş ve hep güleryüz bulmuş. Benim nerelerden geçtiğimi tahmin dahi edemezsiniz yakın oturdugumuz için her daim evime rahatça girebilmek için bahçe kapısını kilitlememden hoşlanmayan bi kayınvalidem vardı tabiri caizse tepesine vura vura öğrettim herşeyi,şimdi torununu sevmek için bile telefonla arayıp torununu evine çağırıyor,rahat edemediği için bize gelmiyor, ha adım edepsiz geline çıktı ama hiç problem değil. Siz şu kadarcık bi açıklamayı yapıp görümcenin eve gelmesini engelleyemiyorsunuz biz burdan ne desek boş.
Ya o size demediyse ara tatilde sınavlardan sonra memlekete, ailemin mezarına gideceğim Vs deyin işte.. Konuyu böyle açın.. Yan yana oturmuyor musunuz hiç ? En olmadı alın elinize telefon, arkadaşla konuşuyor gibi yapın.. Aaaa ilk hafta sınavım var seni ağırlayamam canım, ikinci hafta da memlekete gideceğim, ev-çocuklar iyice sıkıldım, kafamı toplamak istiyorum deyiverin.. Görümce de duysun.. Madem ona diyemiyorsunuz.. Çok basit bir olay gerdi sizi kaç gündür yazık ya.. Söyleyin ona dert olsunNedense şuan sizin söylediğiniz çözüm önerilerini yapamadığım için kendime kızgınım. Beni aptal yerine koyan, etkisiz eleman gibi gören görümceye kızgınım. Bunları yaşamama neden olan eşime kızgınım. Ama en çok kendime kızgınım. Şuan bizde kendisi. Kaç gün oldu geleli. Ara tatilin bir haftasını çoluk çocuk bizde geçireceğini net bir dille bana bildirmedi. Bakıcıya soyluyor geleceğini, bana söylemiyor delireceğim. Bende ara tatilde bize gelecekmissiniz ama durum bu diye konuşamıyorum. Ortada "kuyu var yandan geç" oynuyoruz resmen. Sanırım yüzyüze bir kriz yaşamaktan çekiniyoruz.
Eşimde evine gitsin, o zaman soyleyeceğim diyor. Ama söyleyemezse ben söyleyeceğim o zaman. Hatta burada yüzüme açık açık biz geliyoruz dese de söyleyeceğim. Bu konuda netim.
Allah Allah ne kadar saçma. Zaten şu an yanınızdaymiş bir de tatilde gelmek ne demek. Üstelik sizi sürekli görüp size söylememesi bu kadının aslında içten pazarlıklı olduğunu gösterir. Demek ki abim izin verdi nasıl olsa gelini kim takar diyor. Canım bak ilk hafta gelmesin sen sınavlara gir. İkinci hafta da topla eşyalarını memlekete git dinlen. Sen yokken gelsin kalsın bütün işi de yapsın. Neden bu kadar sık sizde bu kadın ya ben bile rahatsız oldum.Nedense şuan sizin söylediğiniz çözüm önerilerini yapamadığım için kendime kızgınım. Beni aptal yerine koyan, etkisiz eleman gibi gören görümceye kızgınım. Bunları yaşamama neden olan eşime kızgınım. Ama en çok kendime kızgınım. Şuan bizde kendisi. Kaç gün oldu geleli. Ara tatilin bir haftasını çoluk çocuk bizde geçireceğini net bir dille bana bildirmedi. Bakıcıya soyluyor geleceğini, bana söylemiyor delireceğim. Bende ara tatilde bize gelecekmissiniz ama durum bu diye konuşamıyorum. Ortada "kuyu var yandan geç" oynuyoruz resmen. Sanırım yüzyüze bir kriz yaşamaktan çekiniyoruz.
Eşimde evine gitsin, o zaman soyleyeceğim diyor. Ama söyleyemezse ben söyleyeceğim o zaman. Hatta burada yüzüme açık açık biz geliyoruz dese de söyleyeceğim. Bu konuda netim.
Görümce kesinlikle uzak durulması gereken birisi...bu kadar yigenlerine,abisine düşkün olan kocasıyla abisini barıştırmak için kendisini yırtar...bu insanlarda ona gidip gelebilir o zaman!! Baksan sömestr tatilinde kendi KV,elti,görümcesinden kaçıyordurAllah Allah ne kadar saçma. Zaten şu an yanınızdaymiş bir de tatilde gelmek ne demek. Üstelik sizi sürekli görüp size söylememesi bu kadının aslında içten pazarlıklı olduğunu gösterir. Demek ki abim izin verdi nasıl olsa gelini kim takar diyor. Canım bak ilk hafta gelmesin sen sınavlara gir. İkinci hafta da topla eşyalarını memlekete git dinlen. Sen yokken gelsin kalsın bütün işi de yapsın. Neden bu kadar sık sizde bu kadın ya ben bile rahatsız oldum.
+1 .. kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Görümce nin kaçtığı bir ortam yada durum var ki emrivaki yapıp kapağı konu sahibinin evine atmayı kafaya koymuş. Durumunuda çok net biliyor ki kadına sormuyor gelelim mi diye. Yani çok bencil ve art niyetli bir kadın bu . Konu sahibi kesinlikle net bir şekilde söyle gelmemesini . Karılırsada kırılsın. Böylece ayağı biraz sizden kesilir rahat nefes alırsın. Çoluğu çocuğu ile it sürüsü gibi böyle yatılı misafirliklere giden kafaları hiç anlamıyorum . Unutma acıma acınacak hale düşersinGörümce kesinlikle uzak durulması gereken birisi...bu kadar yigenlerine,abisine düşkün olan kocasıyla abisini barıştırmak için kendisini yırtar...bu insanlarda ona gidip gelebilir o zaman!! Baksan sömestr tatilinde kendi KV,elti,görümcesinden kaçıyordur
Nedense şuan sizin söylediğiniz çözüm önerilerini yapamadığım için kendime kızgınım. Beni aptal yerine koyan, etkisiz eleman gibi gören görümceye kızgınım. Bunları yaşamama neden olan eşime kızgınım. Ama en çok kendime kızgınım. Şuan bizde kendisi. Kaç gün oldu geleli. Ara tatilin bir haftasını çoluk çocuk bizde geçireceğini net bir dille bana bildirmedi. Bakıcıya soyluyor geleceğini, bana söylemiyor delireceğim. Bende ara tatilde bize gelecekmissiniz ama durum bu diye konuşamıyorum. Ortada "kuyu var yandan geç" oynuyoruz resmen. Sanırım yüzyüze bir kriz yaşamaktan çekiniyoruz.
Şu hayatta başımıza ne gelirse karşımdaki insanı kırmayım üzmeyim dediğimiz için geliyor ama karşı tarafın umursadığı yok. Nasıl olsa konu sahibi bana gelemez diye düşünen görümce habire soluğu orda almış. Aslında konu sahibi de bi toplanıp gidip onun evini çoluk çocuk istila etse, hiçbir iş yapmayıp görümce gibi yatsa o kadın bir daha gelmez. Nefret ediyorum başkasının sırtına kambur olan ve bundan asla utanmayan insanlardan. Sanırım o görümce burda olsa dövecemGörümce kesinlikle uzak durulması gereken birisi...bu kadar yigenlerine,abisine düşkün olan kocasıyla abisini barıştırmak için kendisini yırtar...bu insanlarda ona gidip gelebilir o zaman!! Baksan sömestr tatilinde kendi KV,elti,görümcesinden kaçıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?