Görümce

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
Merhaba kızlar...
Sizinle görümcem ile bugüne kadar olan ilişkimi kısaca anlatmak istiyorum.Tarafsız olarak yorumlarınıza ihtiyacım var..
1,5 senelik evliyim, görümcem ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Düğün hazırlıkları aşamasında tlfnlaşarak ve ayda 1 kez filan görüşerek 6-7 aylık nişanlılık dönemini geçirdik. İlk tanışmamızda bana çok sıcak davrandı çok güleryüzlüyü. Kendisi evli bir kızı var eşimden küçük, benden de büyük birisi. Biz yaklaşık 3-3,5 saat mesafede oturuyoruz birbirmize. Benim çeyizim taşınacaktı kendisini aradım çağırdım bekliyorum mutlaka dedim hayırlısı bakalım canım dedi gelmedi. Gelmediği gibi gelmeyeceğini bana söylemedi. O gün akşam aradı işte gelemedik kızımın gösterisi vardı filan gibi şeyler söyledi. Bende canın sağolsun dedim. Daha sonra düğün için gideceğim kuaförle ilgili birkaç kez konuştuk tlfnda ve yüzyüze bana sordu karar verdin mi nereye gideceğine filan dedi bende bakıyorum henüz karar vermedim dedim başlarda senin bildiğin bir yer var mı beraber gidelim dedim o da bende bilmiyorum canım nişanda gittiğime gitmicem ama beğenmedim kendimi dedi. Nişanda da bana hiç sormadı nereye gideceksin gelim mi senle filan hiçbirşey...nereye gitti ne yaptı bilmiyorum salonda gördüm kendisini. Neyse aradan zaman geçti düğün tarihi yaklaştı filan bu bana tamam senle gelicem demediği için gelmek istemediğini düşündüm ve bir daha konuyu açmadım bende. Sonra gelmedi hiçbirşeyde sormadı bana hiç bir ihtiyacın var mı filan o gün akşam gördüm onu salona giderken..Hı bu arada tabi kınamda da yine aynı şekilde..Bu arada kınama da 15 dk geç geldi.O gün kendi şehirlerinden geldiler anlıyorum ama bilmiyorum geç kalması bana yine de tuhaf geldi açıkcası...Neyse düğünden sonra duvak mevlütü okutacaktık evde ben yine bunu aradım yine bana inşallah canım tarzı cevaplar verdi ve sonra yine gelmedi.Gelmeyeceğini de bana değiş eşime söylemiş. Bende hiç sormadım zaten tahmin ediyordum gelmez diye. Bu arada eşimin tek kardeşi ve kıymetlisidir. İlişkileri gayet sıcaktır abi-kardeş olarak. Kendi akrabaları o gün geldiğinde kv ile aynı ortamdayken sordular x gelmedi mi diye ben cevap vermedim kv rahatsız olduğunu söyledi kızının. Ertesi gün kahvaltıda eşime sordum hıı ben sana söylemeyi unuttum x çok hastalanmış filan dedi. sana mı söledi bana neden birşey söylemedi dedim. o da bilmiyorum çekinmiştir herhalde dedi ne alaka dedim.e aç sor ben nerden bilim dedi geçmiş olsun dersin hem dedi ben sinirlendim tabi orada. neyse eşim aradı nasıl oldun filan işte konuştu bana verdi bu baya bir anlatmaya başladı şöyle kötü oldum böyle rahatsızdım 2-3 gündür yatıyorum tarzı konuştu. bende sen haber vermeyince geleceksin diye düşünmüştüm geçmiş olsun dedim kapattım.
bu olaylardan sonra bizim yaşadığımız şehre gelip gittler 2 kez filan kvgilde kaldılar eşi ve kızıyla o süre zarfında da ben hiç davet etmedim artık eve. ne diye davet edeyim artık yeter diye düşündüm. sürekli bir yerlere davet etmekten çok sıkıldım ve benim ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmayan insanı evime çağırmak içimden gelmedi.bu sonra eşime(ben o gün çarşıdaydım eşim annesigile geçmişti) ağlamış filan işte aşkolsun abi beni bir evinize davet etmediniz diye. evleneli 2-3 ay olmuştu bu arada daha evimizi görmemişti.sonra eşim geldi işte biz yanlış yaptık düşünemedik kardeşimi çağırmadık filan dedi.bende abisinin evine gelmesi için özel davet geremiyor bence kahveye geliyorum deseydi dedim.evet anlıyorum çeknmiş olabilir yeni evli olduğumuz için ama artık çağırmak istemedim napim.neyse davet ettik hanımefendiyi sonra geldi yemeğe ağırladık.
böyle birisi işte kızlar...çok samimi gibi görünüyor ama hiçbirşeyde yanımda olmadı bugne kadar.ve eşimle benim olmadğım ortamlarda konuşmayı tercih ediyor.işteyken filan mesela.yani beni benimseyemiyor mu anlamıyorum...
sizce nasıl davranmalıyım?soğuk mu mesafeli mi?nasıl?sürekli adım atmış karşılık alamamış gibi hissediyorum kendimi...

Mesafe her zaman iyidir , gün geçtikçe tanırsın baktin iyi biri samimi olursun çokta kafana takip kocana dır dır yapma sakın cool ol, tek kız kardeşli adamlar kardeşlerine pek düşkün olurlar nedense.

Anlattiklarinizdan yola cikarak pekte can sıkacak bir durum yaşanmamış açıkçası. Gelin kuaförüne falan gelmemesi falan yani cok fazla takilma bence. Tabi seni arayip bu tur durumlarda haberdar etmemesi hos degil ama dedigim gibi yinede cok abartilacak bir durum yok bencr. Ama senin onu evine davet etmemen de yanlis olmus bencr. Sonucta aranizda cok buyuk bir sıkıntı yaşanmamış.
Belirli bir mesafe olmasi her zaman iyidir. Zaten ayri sehirlerdesiniz. Oda evli barklı. Geldiği zamanlarda davet edersin arada arar hal hatır sorarsin olur biter. Sen gorevini yerine getirdikten sonra kimse sana birsey diyemez o isterse sogukluguna devam etsin sen tavir alma. Politik davran. Ve sakin kocana bu durumla ilgili konu acma sikayet etme. O senin olmadigin zamanlarda kocani ariyorsa sen tam tersini yap. Onu arayacagin zaman esin yaninda olsun

Daha ne istiyorsun hicbir seyine karismayan mesafeli bir gorumcen var niye yanimda olsub diye bu kadar istiyorsun ki cok mu lazm bence sanslisin

evet çok düşkünler birbirlerine. ben düşkün olmalarına takılmıyorum da kendimi dışlanıyormuş gibi hissediyorum zaman zaman. yani benimle birebir ilişki kurmuyor aslında sadece abisinin eşi olduğum için muhattap oluyor benimle fakat benden hep ilgi davet vs bekliyor...

Daha ne istiyorsun hicbir seyine karismayan mesafeli bir gorumcen var niye yanimda olsub diye bu kadar istiyorsun ki cok mu lazm bence sanslisin
evet ama o nasıl davet edilmeyi bekliyorsa benimde zaman içerisinde kendimce beklentilerim oldu ondan ve kırıldım. doğru söylüyorsun asla herşeyime karışmasını istemezdim ama ne bilim yakınmış gibi görünüpte aslında hiç olmaması benim tuhaf karşıladığım bozulduğum şey...

başlarda politik davrandım ama sonra doldum ve patladım...evet benim aramam gerekirdi belki ama artık sıkıldım sürekli birşey için davet etmekten en son mevlütte yaptığına da bildiğin bozuldum...ben çağırıyorum eşime söylüyor gelemicem diye.(zaten gelmek istemedi bence alıştım artık)
en son şöyle birşey oldu memlekete geldiklerinde benim işimle ilgili bir değişiklik olacaktı o günde bize geldiler oturduk filan.ertesi gün ben diğer odadaydım uyuyordum bu konu ile ilgili detayları eşime sorduğunu duydum.yani 1 gün önce bizdeyken bana tek kelime etmedi sormadı ne oldu ne bitti diye ertesi gün muhtemelen eşim uyuduğumu söylediği için ona sordu. sonra odaya gidince eşim zaten benim uyandığımı selamımı filan söyledi. bilmiyorum bana mı tuhaf geliyor bu hareketler ya?
bende eşime kızdım neden benim hakkımda konusuyorsunuz bana neden birşey sormadı x sana soruyor bu konu ile ilgili ben konuşulmayacak bir insan mıyım filan dedim tartıştık.
sonra pişman oldum onun yüzünden kocamla aramı bozduğuma ama sinirimi bozuyor bu şekilde hareket etmesi

aynen o benim olmadığım ortamlarda eşimi arar konuşur uzuuun uzun konuşurlar eşimin tlfnunda görürüm 1 saate yakın konuşmalar...eşim yanımdayken de beni arar canım benim nasılsın iyi misin diye...bende eşim yanımdayken onu arıyorum napim...keşke samimi bir ilişkimiz olabilseydi.mesafeli olmak istiyorsa çok sıcakmış gibi davranması vbeni sinir ediyor bilmiyorum anlatabiliyor muyum derdimi...

bence girumcenle konus burasi abinin evi gelmek istediginde haber verip gelebilirsin diye icinde kotuluk yok gorumcenin bence
canım sonrasında her memlekete geldiğinde davet ettim eşimin yanında.sonrasında bana söylemeden eşime haber vererek geldi kendisi de birkaç kez.söyledim ben zaten davet etmemi beklemeyin istediğiniz zaman gelebilirsiniz diye.zaten ben gayet güleryüzlüyüm geldiklerinde yani gerçekten rahat ettirmeye çalışıyorum sanırım bunu geçiremesem gelmezdi o da sonrasında bilmiyorum

bence cok kafana takma canim uzak olsunlar arandaki mesafeyi koru yine vicik vicik olma derim kardes arkadas tavsiyesi

Sende görümcenin yaptıklarını sıcağı sıcağına eşine anlatsaydın adam da görürdü bence senin adım atmaya çalışıp kardeşinin istemediğini.
Bundan sonrasında söylemelisin bence, ama en güzeli mesafe zaten uzak oturuyomuşunuz çok sorun olmaz ...

evet ben bilemedim böyle olacağını ama etkilemek lazım demek erkekleri yani bende çok bozuldum çok üzüldüm filan demeliymişim sanırım ama eşim kardeşine laf söyletmez ki ya...
mesela bak o iş değişikliğinde eşimle konuşmaları üzerine tartıştık ya biz ben sordum ya neden bana sormuyor sana soruyor diye ben orada eşime eski davaları da açtım en başından beri böyle böyle yaptı neden dedim neden beni hesaba almıyor x dedim. eşim laf söyletmemeye çalıştı filan korudu etti nankörlük yapma dedi.ertesi gün kardeşine msj attığını gördüm y yi bir ara ara hayırlı olsun de iş için demiş...

Yuzune bir kere soylesen anlayacak bir tipe benziyor sanki ben seni cok defa davet ettim gelmedin ben de senin gelmeyecegini dusundum diyebilirsin

O zaman ben olsam , görümcek'in dize davrandığı gibi davranırdım...
Eşime , kız kardeşiyle ilgili gibi ama görümceye karşı soğuk ve mesafeli...

Etik olmayabilir ama bazı insanlar bunu hak ediyor bence,nabza göre şerbet dökeceksin . Gereksiz bir konu için kendini üzmene bile değmez emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…