Görümce

En sevmedigim sekilde yani...olmadigim gibi davranmak cok hoslanmadigim birine karsi cok sicakmis gibi yapmak...ama sanirim anladigi dil istedigi tavir bu...hersey gostermelik...bir gun onunda bana ihtiyaci olur elbet...hos gerci o zamanda umarim abisine dert yanmaz ne deyim...

Herkes aynı fikirde , maalesef bazıları bu muameleyi hak ediyor, eminim sen kız kardeş gibi olmak istedin ona ama o anlamadı.Mesafe ve nabza göre şerbet en iyisi kafana takma eşinle mutlu mesut yaşa

Herkes aynı fikirde , maalesef bazıları bu muameleyi hak ediyor, eminim sen kız kardeş gibi olmak istedin ona ama o anlamadı.Mesafe ve nabza göre şerbet en iyisi kafana takma eşinle mutlu mesut yaşa
aynen canım benim de kız kardeşim yok yaşlarımızda yakın olunca daha farklı bir ilişkimiz olabilir diye düşündüm başta bana öyle sıcak davranınca ama sonra göstermelik olduğunu anladım...
napalım oun istediği gibi olsun bakalım...

beni aradığı zaman abini verim diye sorduğumda yok canım selam söyle deyip ertesi gün abisini aramalarını da takmamam lazım...
aman naparsa yapsın ya...
eşim için herşey ama işte o da toz kondurmayınca insan bazen sinirleniyor...

Kac bacim kac kurtulmussun ne guzel. Kocan kizi seni aramasi icin zorluyo. Onun hareketlerini kocana goster ama alttan alta gulerek aaa gizli askin bacin seni gizli gizli aramis yine ne degisik. Sakin kusme aramiyo sormuyo ben olsam kurban keserdim. Bide boylesi abiyi banka yerine koyar gelince nazlanmalar hediyeler ailece giydirlmeler. 5 yildir beni koca yeni gormeye basladi enisteye yatirim...

Mesafeli , seviyeli davran. Abisinin evini görmeye gelmek için davete gerek yok. Arasın müsaitseniz gelsin . Sie göstermediği ilgi alakayı şehir dışından geldiği için kendisi beklemiş . Ama bu duruma alıştırmayın yoksa her gelişinde abisinin evine yemekli davet bekler, çağırmazsam küser. Birdahakine kendisi gelsin evinize anisiyle hasret gidersin

Tipik görümce işte boşver takılma bende çok takmıştım hala da takıyorum ama değişen bir şey yok kendimi üzdüğüm hasta olduğumla kalıyorum önceden eşim mutlu olsun dıye aılesıyle samımı olmaya çalışırdım o demeden ben derdim görüşelim diye ama noldu aranmayan sorulmayan ama hep kendilerinin aranmasını isteyenlerle bir arada kaldım.. görümceden arkadaş olur sanmıştım ama çok yanılmışım asla olmuyor..

her aktiviteye katılsa ne olcak daha cok yüz bulacak herseye yorum yapacak arkandan tutup sallayacak milleti doldurusa getirecek senin evine karısacak yaptıklarına yorrum yapacak ileride cocugunla olan iletişimine burnunu sokacak daha anlatayımmı neler geleceğini basına? emin ol böylesi daha iyi mesafeli ve seviyeli saygılı. takma kafana!

bu söylediğin şeyler çok takılacak şeyler değil kızı var eşi var mutlaka bir derdi vardır ki her şeyini paylaşmak zorunda da değil ben kasıt olduğunu düşünmüyorum ama senin davet etmen gerekirdi tabi orada ayıp etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…