Ama kendisine hep yakın hep arkadaş hibi davranmaya çalıştım hiç bi zaman kırmadım hep arar sorarım bu ne şimdi ben görgüsüzmüyüm evleneceğim adamın elini tutuyorum diyeBunlar daha fragman...
Evlilik filmine hoşgeldiniz.
Burda daha önce hiç konu açmamıştım nasıl zoruma gittiyse acrba benmi avartıyorum diye sırmak istedim yüzüne karşı yine bişey demedim oğlum yok ama inşallah oda olur dedim ama hala düşündükce üzülüyorumbu nasıl bir densizlik, kendini bilmemezlik? ya insanlarda saygı diye bir şey kalmamış.
Görgüsüz değilsiniz elbette ama abisini elinden alan gelinsiniz.Ama kendisine hep yakın hep arkadaş hibi davranmaya çalıştım hiç bi zaman kırmadım hep arar sorarım bu ne şimdi ben görgüsüzmüyüm evleneceğim adamın elini tutuyorum diye
Ondan küçük nışanlım aslında ama demekki küçük krdeşini elinden alan kişiyimGörgüsüz değilsiniz elbette ama abisini elinden alan gelinsiniz.
Mesele bu,sadece bu,fazlasını aramayın.
Ahahahahha yok ailesinin yanında yapmamŞapır şupur öp
Bu daha fena,kıymetli kardeşini almışsınız daha ne yapacaksınız?Ondan küçük nışanlım aslında ama demekki küçük krdeşini elinden alan kişiyim
Takılmıyo gibi yaparım ozamanBu daha fena,kıymetli kardeşini almışsınız daha ne yapacaksınız?
Şaka bir yana çok takılmayın,takılıyorsanız da belli etmeyin.
Yoksa önünü alamazsınız.
Diyemedim denmiyo işte ama baya çok zoruma gitmiş nerdeyse bi haftadır içime öküz oturdu görmemişin oğlu olmuş hiç hoş değildiGel bir elimi de sen tut diyeydin :)
Densiz şey
Ahahahahha yok ailesinin yanında yapmam
Bazı şeyler özel kalmalı ailesine saygım sonsuz ama el ele tutmak bana normal ona normal hep yaptığımız şeydi neden öyle bi tepki onu çözemedim ayların birikimimi desekNeden yapmayasın kıskançlıktan el tutma diyo
Öpünce kudurur
Kayvalidrm veya kayınbabam hiç birşeyinize karışmazlar bazı konuşar hariç onlarında tek oğlu hakları var tabiBunlar arkadaşın dediği gibi: fragman.
Nişan: film başlangıcı
Evlilik: film
Çocuk: reklam
Kaynana/ kayınpeder: final
Diyemedim denmiyo işte ama baya çok zoruma gitmiş nerdeyse bi haftadır içime öküz oturdu görmemişin oğlu olmuş hiç hoş değildi
Kayvalidrm veya kayınbabam hiç birşeyinize karışmazlar bazı konuşar hariç onlarında tek oğlu hakları var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?