Öhle yapacağım çok teşekkür ederim öneriler için kızlar aşşa tuksrı herkez kıskançlıktan bahsettiGorumceligini şimdiden göstermeye başlamış
Takılmayın he he deyip geçin bence kizdiginizi belli etmeyin
Daha çok üstünüze gelip sinir eder hiiç oralı bile olmayın ( çok zor biliyorum ama ) :))
Zaaflarınızı belli etmeyin derim ben :)
Ahahhaha tamamm anamm babam seni dinliycem alttan bu hayatın heycanı meycanı yok verin gelsinKv kp bişey demiyorsa, diyenlere de
Tamam anam babam, hı hı de geç ..
Mağlesef bide hani böyle tam yerindeymiş gibi davrandıHaklisin kesinlikle,cok sacma bir laf etmis
Çok haklısın ama diyemiyosum işteEvleneceğim adamın elini nerede ve ne kadar tutacağımı sana mı soracaktım deseydiniz ya... Haddini bilmeyene hak ettiği an bildirmek lazım. Yoksa duracakları yeri bilmiyorlar.
Bir gün diyeceksin ne de olsa, bu görümce sana o fırsatı bol bol verecek kapasitede görünüyor. =) Şimdiden kendini korkak alıştırma.Çok haklısın ama diyemiyosum işte
Yok bi düğündeydik kalabalık bi ortam vardı emaneten el tutma yoktu beraber aynı masada değildik nışanlım enişteleri arkadaşlarıyla oturuyodu ama çok sıkta yanı a geliyodu veya dışarı sigara içmeye 4/5 kez çıktığımızdada hep tuttu zaten çok fazla girişte erkek olduğundan bırakmaz bunu dediği yerde salonun bahçesi giderken arabaya binecekkenNişanlınız böyle emanet mi tutuyordu elinizi
Yani kimse kalmadı artık bırakabilirsin denilen ortam nasıldı
Yani bendeki izlenim böyle kalabalık bir yer nişanlın da elini tutmuş ama böyle üstten sanki herkes görsün der gibi
( esasen o düşme diye tutmuş yani tutuş biçimi sevgili olmaktan kaynaklı değil)
Görümce hadsiz bir şekilde laf sokmuş ama el elesiniz diye değil kardeşi başka kızlara sizi elinizden tuttuğunu gösteriyor diye
Siz de nişanlım tutarım tabii deyince de altta kalmamak için görmemişin oğlu demiş
Takmayın cevap da vermeyin
Mesafe en iyisidir
Bazı şeyler özel kalmalı ailesine saygım sonsuz ama el ele tutmak bana normal ona normal hep yaptığımız şeydi neden öyle bi tepki onu çözemedim ayların birikimimi desek
Benim gorumceler de eşimin yanında. Maşallah çok yakisiyorsunuz la övgü dolu sözler söylüyor güya eşimin gözüne iyi gözükmektedir cabalarindalar. Arkamızdan da ailesini dolduruyor kardeşim karısına gösterdiği ilgiyi bize göstermiyor evlennce degisti diyorlar. Benimkiler ayrı bı sinsi yılan. Sizinki gibi açık sözlü olsalar da ağızlarının payını verebilsemgeçen nışanlımla yürüyoduk el ele durduk yere ilginç bi konuşma yaptı artık kimse yok tamam çifte kumrular ellerinizi bırakın dedi nışanlımda yolun düzhün olmadığını ayağımda topuklu olduğunu söyledi bende zaten yol dügün olsada nışanlıyız sonuçta elimi tutsun dedim gülerek verdiği cevap ayşş görmemişinde oğlu olmuş .. çok ağrıma gitti nışanlıma söylediğimde takma kafana şaka yapmıştır vs gibi şeyler söyledi ama nekadarda olsa ağrıma gitti
Görgüsüz değilsiniz elbette ama abisini elinden alan gelinsiniz.
Mesele bu,sadece bu,fazlasını aramayın.
Onun arkasındanAhahhaha tamamm anamm babam seni dinliycem alttan bu hayatın heycanı meycanı yok verin gelsin
Of çok salak.geçen nışanlımla yürüyoduk el ele durduk yere ilginç bi konuşma yaptı artık kimse yok tamam çifte kumrular ellerinizi bırakın dedi nışanlımda yolun düzhün olmadığını ayağımda topuklu olduğunu söyledi bende zaten yol dügün olsada nışanlıyız sonuçta elimi tutsun dedim gülerek verdiği cevap ayşş görmemişinde oğlu olmuş .. çok ağrıma gitti nışanlıma söylediğimde takma kafana şaka yapmıştır vs gibi şeyler söyledi ama nekadarda olsa ağrıma gitti
boyle ufacik seylere tak hayati krndine zindan et tamammi.geçen nışanlımla yürüyoduk el ele durduk yere ilginç bi konuşma yaptı artık kimse yok tamam çifte kumrular ellerinizi bırakın dedi nışanlımda yolun düzhün olmadığını ayağımda topuklu olduğunu söyledi bende zaten yol dügün olsada nışanlıyız sonuçta elimi tutsun dedim gülerek verdiği cevap ayşş görmemişinde oğlu olmuş .. çok ağrıma gitti nışanlıma söylediğimde takma kafana şaka yapmıştır vs gibi şeyler söyledi ama nekadarda olsa ağrıma gitti
Bu nasıl açık sözlülük olmasın daha iyi arkamdan konuşuyo konuşmuyo bilemem tabiBenim gorumceler de eşimin yanında. Maşallah çok yakisiyorsunuz la övgü dolu sözler söylüyor güya eşimin gözüne iyi gözükmektedir cabalarindalar. Arkamızdan da ailesini dolduruyor kardeşim karısına gösterdiği ilgiyi bize göstermiyor evlennce degisti diyorlar. Benimkiler ayrı bı sinsi yılan. Sizinki gibi açık sözlü olsalar da ağızlarının payını verebilsem
Bu ne saçma bi yorumdur. Dayanamadım gerçekten. ne demek abisini elinden alan! abi kardeş başka bi şey karı koca başka bi şey. Mesele bu bence. karıştırmamak lazım.. Sanki üzerine kuma getirmiş gibi. bu zihniyet çok ama çok yanlış. Benim de görümcem paylaşamıyorum tarzı konustu bir kere. siz onunla aynı karnı paylaşmışsınız beraber büyümüşsünüz senin yerin onun için her zaman ayrı değerin ayrı sana sevgisi ayrı. sana kıyamaz kızamaz çünkü kardeşsiniz seni ayrı seviyor beni ayrı. birini sevmek demek paylaşamamak değil de onun sevdiklerini onun için bi kat daha fazla sevmektir paylaşamıyorum demek yerine beni sevdiğini ona hissettirirsen seninle gurur duyar ve daha çok sever çünkü abini çok sevdiğinden beni de sevdiğini abin zaten farkedicek. Arada kalmak en çok onu üzer aksi halde dedim şuan maşallah çok iyiyiz çünkü hakverdi. Arif olan anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?