- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Ya sürekli zaten kayınvalideme sizli bizli konuşuyorum kadın anne de artık ne kadar zaman oldu dıyor bı anne dıyorum hemen anneme anne deme babama baba deme moduna gırıyor gecen telefon actı teyzesı efendım sengul teyze diye açtım teyzeme teyze demee moduna gırıyor bıde sureklı ınstagramdan sey gonderıyor bana; Abimi aldığı yetmediği gibi anneme anne babama baba diyor görümcelik damarlarım kabarıyor vs gibi yazılar.görümce görümce görmeyeyim ömrümceee kıvamındasın de şakayla karışık
Kesinlikle öyle dünde bukadar konuşam sonrasında işten cıktım eve gıtıtm esımde yarım saat sonra geldi.Hihi tamam peki ya da sessizlik.Kimse madalya takmıyor tatlım.Ben özel vakit geçireceğim belki akşam kocamla ne kadar kaba zihinli görümceniz var.Akli sira görümcelik yapiyor.Cevap verin altta kalmayin istemiyorsaniz her konu için geçerli.Boşuna denmiyor görümce görmeyim seni ömrümce diye
Ya sürekli zaten kayınvalideme sizli bizli konuşuyorum kadın anne de artık ne kadar zaman oldu dıyor bı anne dıyorum hemen anneme anne deme babama baba deme moduna gırıyor gecen telefon actı teyzesı efendım sengul teyze diye açtım teyzeme teyze demee moduna gırıyor bıde sureklı ınstagramdan sey gonderıyor bana; Abimi aldığı yetmediği gibi anneme anne babama baba diyor görümcelik damarlarım kabarıyor vs gibi yazılar.
Evet tamda yazdığınız gibi tatlı tatlı hazır cevap olmam lazım çünkü heran nerde ne diyeceği belli olmuyor.senın görümce sıkıntılıymış bayaaa ,
o zaman her lafa hazırlıklı olacan , kavga modunda değil ama tatlı tatlı laf sokma kıvamında duracan ,
23 ilk ailelerin tanıştığı dönemde herkes söyledi çok yapmacık bir samimiyeti var diye.Gorumceniz kac yaşinda...
18 yasindaydim gorumce olduğumda :)
Boyle sacmaliklar sergilemedim aksine gider vakit gecirirdim beni caģirirdi yanina abla kardeş gibiyiz..
Arizali olmak kadermi acaba:)
Cok fazla dikkate alip uzme kendini zaten.23 ilk ailelerin tanıştığı dönemde herkes söyledi çok yapmacık bir samimiyeti var diye.
Bu görümcen sinsi dikkat et diyenelrde oldu..
evlenmeden önce böyle bir sorunsal yoktu ama sonrasında böyle laf sokmalar ima etmeler vs. başladı.
Eşimi çok seviyorum problem yaşayıp eşimi üzmek istemiyorum.
Oyuzden polemiğe girmiyorum..
Bundan sonra biraz hazır cevap olmaya zorlayacağım kendimi :). bu şekilde emrivakiyede göz yummamış olurum. tşk ederim güzel yorumlarınız için.Cok fazla dikkate alip uzme kendini zaten.
Uzecek durumlar yok sevmediyse sizde sevmessniz olur biter.
Emri vakilerine goz yummayin yeter sadece.
Esinle aran kotu olmaz sen gidip fikirlerini makul dille soyleyebilirsin araya esini katmadan.
giresunnnbu gelin yapsin lafi
dogum gunu o gunu bu gunu toplasalim falan bana cok tanidik geliyor nereliler?
Annesinede emir veriyor evet. önünü kesmem lazım bunda yapamadım ama sonrasında yapacağım.Cevabini vericektin kvmin fikri daha iyi biz buraya geliriz diycektin kapaticaktin konuyu. Bide senden kucukmus boyle cevabini vermezsen tepene cikar ayrica uslubu cok cirkin kendini bisey zannediyor cevap vermezsen daha cok konusur sana emir vermeye calisir
Merhaba, dert değil bu aslında ama sanırım cevap verememek benim aklıma takılan,
Eşimin ailesinin her bireyin doğum gününde o kişinin evinde toplanma hediyeleşme kutlama gibi bir adetleri var.
Eşiminde 27 Şubat doğum günü Perşembe gününe denk geldiği için kayınvalidem demişki perşembe onlar baş başa kutlasınlar yeni evliler (5 aylık evliyiz) Cumarteside buraya çağıralım burda hep birlikte kutlayalım.
Görümcemde demişki ne alakası var ya gelin hazırlasın herşeyi evde toplaşıp cumartesi oraya gidelim demiş.
2 gun önce ordan geçerken yarım saat uğradık onlara. Annem böyle böyle dedi ama bende böyle dedim hazırlar çağrırısın artık dedi.
Bende olur tabiki diyip sessiz kaldım.
Yani acaba cevap vermem gerekir miydi? görümcelik yapıyor güya bana aramızda 1 yaş var küçük o benden.
Görüşünüzü almak istedim.. Sessiz kalmak mı tamam olur diyerek. Yoksa şakayla karışık cevapmı vermek lazım. Sizce??
Ya sürekli zaten kayınvalideme sizli bizli konuşuyorum kadın anne de artık ne kadar zaman oldu dıyor bı anne dıyorum hemen anneme anne deme babama baba deme moduna gırıyor gecen telefon actı teyzesı efendım sengul teyze diye açtım teyzeme teyze demee moduna gırıyor bıde sureklı ınstagramdan sey gonderıyor bana; Abimi aldığı yetmediği gibi anneme anne babama baba diyor görümcelik damarlarım kabarıyor vs gibi yazılar.
Ben olsam annene katılıyorum derdim.Bir dahaki sefere öyle yaparsın.Merhaba, dert değil bu aslında ama sanırım cevap verememek benim aklıma takılan,
Eşimin ailesinin her bireyin doğum gününde o kişinin evinde toplanma hediyeleşme kutlama gibi bir adetleri var.
Eşiminde 27 Şubat doğum günü Perşembe gününe denk geldiği için kayınvalidem demişki perşembe onlar baş başa kutlasınlar yeni evliler (5 aylık evliyiz) Cumarteside buraya çağıralım burda hep birlikte kutlayalım.
Görümcemde demişki ne alakası var ya gelin hazırlasın herşeyi evde toplaşıp cumartesi oraya gidelim demiş.
2 gun önce ordan geçerken yarım saat uğradık onlara. Annem böyle böyle dedi ama bende böyle dedim hazırlar çağrırısın artık dedi.
Yani acaba cevap vermem gerekir miydi? görümcelik yapıyor güya bana aramızda 1 yaş var küçük o benden.
Görüşünüzü almak istedim.. Sessiz kalmak mı tamam olur diyerek. Yoksa şakayla karışık cevapmı vermek lazım. Sizce??
Şakamı ya sende bunu kabul mu ettın??eşimle basbasa planımız var haftasonu de gec oldu bıde hızmetcılık yapMerhaba, dert değil bu aslında ama sanırım cevap verememek benim aklıma takılan,
Gorumceni ara annem haklı biz yeni evliyiz dışarda baş başa kutlucaz . Adet bozulmasin cumartesi de kayinvalemde toplaniriz. Sen de bı kek börek yaparsin canm de kapat. Yorum yapmasına dahi fırsat verme.Merhaba, dert değil bu aslında ama sanırım cevap verememek benim aklıma takılan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?