Görümce

görümce görümce görmeyeyim ömrümceee kıvamındasın de şakayla karışık
Ya sürekli zaten kayınvalideme sizli bizli konuşuyorum kadın anne de artık ne kadar zaman oldu dıyor bı anne dıyorum hemen anneme anne deme babama baba deme moduna gırıyor gecen telefon actı teyzesı efendım sengul teyze diye açtım teyzeme teyze demee moduna gırıyor bıde sureklı ınstagramdan sey gonderıyor bana; Abimi aldığı yetmediği gibi anneme anne babama baba diyor görümcelik damarlarım kabarıyor vs gibi yazılar.

Hihi tamam peki ya da sessizlik.Kimse madalya takmıyor tatlım.Ben özel vakit geçireceğim belki akşam kocamla ne kadar kaba zihinli görümceniz var.Akli sira görümcelik yapiyor.Cevap verin altta kalmayin istemiyorsaniz her konu için geçerli.Boşuna denmiyor görümce görmeyim seni ömrümce diye😁
Kesinlikle öyle dünde bukadar konuşam sonrasında işten cıktım eve gıtıtm esımde yarım saat sonra geldi.
çok güzel kartepe turları var ya hayatım perşembe günü iş çıkışı dğum gününü kutayamayacağızki ancak bir çay birpasta keşke o hafta sonu böyle turla biryerlere gidip romantik bir doğum günü geçirseydik dedim.
Plan yapmadıkki diyor
planı 2hafta öncesinden annenler yaptı çünkü oyüzden dedim kaldı öyle
ve haklısın her yıl onlarla olabılırız ama bu evlıyken ılk dogum gunumuz keşke planımız var deseydık falan dedi.

Ya sürekli zaten kayınvalideme sizli bizli konuşuyorum kadın anne de artık ne kadar zaman oldu dıyor bı anne dıyorum hemen anneme anne deme babama baba deme moduna gırıyor gecen telefon actı teyzesı efendım sengul teyze diye açtım teyzeme teyze demee moduna gırıyor bıde sureklı ınstagramdan sey gonderıyor bana; Abimi aldığı yetmediği gibi anneme anne babama baba diyor görümcelik damarlarım kabarıyor vs gibi yazılar.

senın görümce sıkıntılıymış bayaaa ,
o zaman her lafa hazırlıklı olacan , kavga modunda değil ama tatlı tatlı laf sokma kıvamında duracan ,

Gorumceniz kac yaşinda...
18 yasindaydim gorumce olduğumda :)
Boyle sacmaliklar sergilemedim, ilişkilerim hic bu sekilde görumce vasfiyla olmadi.
Arizali olmak kadermi acaba:)

Gorumceniz kac yaşinda...
18 yasindaydim gorumce olduğumda :)
Boyle sacmaliklar sergilemedim aksine gider vakit gecirirdim beni caģirirdi yanina abla kardeş gibiyiz..
Arizali olmak kadermi acaba:)
23 ilk ailelerin tanıştığı dönemde herkes söyledi çok yapmacık bir samimiyeti var diye.
Bu görümcen sinsi dikkat et diyenelrde oldu..
evlenmeden önce böyle bir sorunsal yoktu ama sonrasında böyle laf sokmalar ima etmeler vs. başladı.
Eşimi çok seviyorum problem yaşayıp eşimi üzmek istemiyorum.
Oyuzden polemiğe girmiyorum..

Eşimin doğum gününde ben de hazırlandım ettim pasta falan yaptım heyecanlıyım, daha 2-3aylık evliyiz. Eşimin ailesi çağırdı tüm sülale toplanmışlar. Akşam yemeğine yarım saat kala mı haber verilir büyükse yapacakları organizasyon. Bizim başka planımız var akraba oturmasına sonra geliriz dedim doğum gününe basmadım bile. Önceden haber verseler yine ona göre düşünürdüm. Biraz üslup sorunu olmuş görümcede ama

23 ilk ailelerin tanıştığı dönemde herkes söyledi çok yapmacık bir samimiyeti var diye.
Bu görümcen sinsi dikkat et diyenelrde oldu..
evlenmeden önce böyle bir sorunsal yoktu ama sonrasında böyle laf sokmalar ima etmeler vs. başladı.
Eşimi çok seviyorum problem yaşayıp eşimi üzmek istemiyorum.
Oyuzden polemiğe girmiyorum..
Cok fazla dikkate alip uzme kendini zaten.
Uzecek durumlar yok sevmediyse sizde sevmessniz olur biter.
Emri vakilerine goz yummayin yeter sadece.
Esinle aran kotu olmaz sen gidip fikirlerini makul dille soyleyebilirsin araya esini katmadan.

Cok fazla dikkate alip uzme kendini zaten.
Uzecek durumlar yok sevmediyse sizde sevmessniz olur biter.
Emri vakilerine goz yummayin yeter sadece.
Esinle aran kotu olmaz sen gidip fikirlerini makul dille soyleyebilirsin araya esini katmadan.
Bundan sonra biraz hazır cevap olmaya zorlayacağım kendimi :). bu şekilde emrivakiyede göz yummamış olurum. tşk ederim güzel yorumlarınız için.

Cevabini vericektin kvmin fikri daha iyi biz buraya geliriz diycektin kapaticaktin konuyu. Bide senden kucukmus boyle cevabini vermezsen tepene cikar ayrica uslubu cok cirkin kendini bisey zannediyor cevap vermezsen daha cok konusur sana emir vermeye calisir

Cevabini vericektin kvmin fikri daha iyi biz buraya geliriz diycektin kapaticaktin konuyu. Bide senden kucukmus boyle cevabini vermezsen tepene cikar ayrica uslubu cok cirkin kendini bisey zannediyor cevap vermezsen daha cok konusur sana emir vermeye calisir
Annesinede emir veriyor evet. önünü kesmem lazım bunda yapamadım ama sonrasında yapacağım.

Bence haftasonu bir tur ayarlayın gezin hiç aile ile birlikte kutlamayın seneye birlikte kutlarız dersiniz veya hala geç değil kendi aramızda konuştuk annenin fikrini daha çok beğendik dersiniz.illa eve geleceklerse ben olsam hazır pasta,kek,kurabiye,börek falan alırım evdede birkaç bişe yaparım bitti gitti.görümceye istediğini vermezdim.bundan sonra haddini aşarsa bozun.

Merhaba, dert değil bu aslında ama sanırım cevap verememek benim aklıma takılan,

Eşimin ailesinin her bireyin doğum gününde o kişinin evinde toplanma hediyeleşme kutlama gibi bir adetleri var.
Eşiminde 27 Şubat doğum günü Perşembe gününe denk geldiği için kayınvalidem demişki perşembe onlar baş başa kutlasınlar yeni evliler (5 aylık evliyiz) Cumarteside buraya çağıralım burda hep birlikte kutlayalım.
Görümcemde demişki ne alakası var ya gelin hazırlasın herşeyi evde toplaşıp cumartesi oraya gidelim demiş.
2 gun önce ordan geçerken yarım saat uğradık onlara. Annem böyle böyle dedi ama bende böyle dedim hazırlar çağrırısın artık dedi.
Bende olur tabiki diyip sessiz kaldım.
Yani acaba cevap vermem gerekir miydi? görümcelik yapıyor güya bana aramızda 1 yaş var küçük o benden.
Görüşünüzü almak istedim.. Sessiz kalmak mı tamam olur diyerek. Yoksa şakayla karışık cevapmı vermek lazım. Sizce??

Kendini bilmez görümcekler durmuyordu.

Hadsiz!

Gelsinler bence ama hiçbir şey hazırlamayın herşeyi hazır alın koyun önlerine saygılı şekilde. Eşinizle o gün huzurunuzu kaçırmayın yani.

İmkanınız neye elveriyorsa müsait olduğunuz günde başbaşa kutlayın derim. Huzurunuz kaçarsa emeklerine yağ sürmek olur izin vermeyin şahsi fikrim😉

Ay çok güldüm yaaa :) Bir arkadaşım aklıma geldi..
Yeni evlenmişti kızcağız, cadı bir elitisi vardı.. Kız kayınvalide kayınpederine Anne - Baba diyor haliyle..
Elti uyarmıştı anne baba demiceksin, Hanımanne, Beybaba diceksin diye :) Kopmuştum..

kendi fikriniz neyse onu yapın.
şimdiden buna izin verirseniz bu müdahaleler artarak devam eder ve normalleşir.o zaman itiraz ettğinizde de siz anormal olursunuz

Açıkçası bana da kötü niyetli gelmedi. Perşembe hep birlikte kutlamayı talep etseler ona tepki gösterilir tabi ama birbirine bağlı bir aile ise size karşı bir sınır aşımı olmadığı müddetçe bence hep birlikte kutlamanızda bir sakınca yok. Neler yapacağınızı paylaşıp kayınvalidenizden de rica edebilirsiniz. Görümcenizin tavrını sallamadan siz onunla halledebilirsiniz

Merhaba, dert değil bu aslında ama sanırım cevap verememek benim aklıma takılan,

Eşimin ailesinin her bireyin doğum gününde o kişinin evinde toplanma hediyeleşme kutlama gibi bir adetleri var.
Eşiminde 27 Şubat doğum günü Perşembe gününe denk geldiği için kayınvalidem demişki perşembe onlar baş başa kutlasınlar yeni evliler (5 aylık evliyiz) Cumarteside buraya çağıralım burda hep birlikte kutlayalım.
Görümcemde demişki ne alakası var ya gelin hazırlasın herşeyi evde toplaşıp cumartesi oraya gidelim demiş.
2 gun önce ordan geçerken yarım saat uğradık onlara. Annem böyle böyle dedi ama bende böyle dedim hazırlar çağrırısın artık dedi.
Yani acaba cevap vermem gerekir miydi? görümcelik yapıyor güya bana aramızda 1 yaş var küçük o benden.
Görüşünüzü almak istedim.. Sessiz kalmak mı tamam olur diyerek. Yoksa şakayla karışık cevapmı vermek lazım. Sizce??
Ben olsam annene katılıyorum derdim.Bir dahaki sefere öyle yaparsın.

Şakamı ya sende bunu kabul mu ettın??eşimle basbasa planımız var haftasonu de gec oldu bıde hızmetcılık yap

Gorumceni ara annem haklı biz yeni evliyiz dışarda baş başa kutlucaz . Adet bozulmasin cumartesi de kayinvalemde toplaniriz. Sen de bı kek börek yaparsin canm de kapat. Yorum yapmasına dahi fırsat verme.

Back
X