görümce ..

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
241
23
48
kızlar merhaba sorunum şu ki eşimle pandemıden dolayı bayadır dışarı çıkmıyoruz işlerimiz hariç neyse yarın çıkalım dedık eşim kardeşim de gelsın mı dedı ya bi yere gıderken başbaşa gıtmek ıstıyorum o da evde sıkılmıştır gelsın mı bızle dedı.. bi düşüneyım dedım ama gönlüm yok kendı aılene gelınce sorun yk benımkılere gelınce başbaba olcaz diyorsun dedı. bende ona ınat çıkmıcam dışarı yarın.
bu arada görumcem 23 yaşında aılem farklı memlekette demekkı aynı yerde olsa hep kavga kıyamet..
sorun kardeşın deıl diyorum senın tek gıtmemen dyorum anlamıyor... nedır bunun yolu yordamı ya bıktım 3 senedır evliyim ve aılesi dışında kavga sebebımız olmadı hıç

Farzet ki kardeşi de yanınızda geldi ne olacak .
sürekli durum böyleyse o ayrı ama 40 yılın başında böyle bir istekte bulunuyorsa bence gereksiz çıkışıyorsunuz . Kendi ellerinizde ortamı germeyin bence .

Pandemide zaten eşlerimizle sürekli burun burunayız. İnsan dışarı çıkmışken yanına birilerini istiyor bence. Bu aileden olur arkadaş olur farketmez. Biz de nadiren çıktığımızda hep birilerini arıyoruz yanımızda. Koca kişisine hak verdim ben.

genelde aılesıyle bışeyler yapmak ıstıyorrr ve ben bu durumdan aşırı rahatsızım

Konu başlığı neden görümce?

Görümcenizin eşinizle aranızdaki konuşmadan haberi bile yok.

İstemiyorsaniz ilk başta düşüneyim demek yerine direkt söyleseydiniz yalnız çıkmak istediğinizi.

Ben pandemi sürecinde esiminden sıkıldım biraz dışarı çıkınca başka yüzler görmek istiyorum, eşiniz de haksız gelmedi o yüzden bana.

Kendi ailene gelince sorun yok demiş eşiniz, bu cümle düşündürdü beni. Kendi ailenizden birileri çok sık mı geliyor yanınıza? İstemiyorsanız çıkmayın neyin ona inat kısmı bu anlamadım, siz oturursunuz evinizde o alır kardeşini gezer gelir. Siz evde oturup inat yaptığınızda kalırsınız.

ailem farklı ilde senede 2-3 anca gelıyorlar mısılleme huyu vardır eşımın o yuzden öyle yapıyor

ailem farklı ilde senede 2-3 anca gelıyorlar mısılleme huyu vardır eşımın o yuzden öyle yapıyor

iyi de yılda bir iki gelen kişiler varken tabii yalnız çıkılmaz o zaman başbaşa diye tutturulmaz

lakin onunkilerle hiç mi çıkmıyorsunuz

ben geçen düşündüm

annemler bize evliliğimiz boyunca 3 ya da 4 kere geldiler

ama doğuma geldikleri dışında her geldiklerinde şehrin gezilecek her yerine götürdük

hatta bir iki yere ben de sadece onlarla gittim bir daha gitmedim vs vs

kv ve kp bu şehirde ama onlarla hiç bir yere gitmedik

yani dışarıya gezmeye, yemeğe, ne bileyim işte annemlerin gittiği hiçbir yere

acaba dedim haksızlık mı bu

mesela başka şehirden akrabaları geldi, onlarla gittik götürdük vs vs ama anne babayı alıp bir yere gitmedik

eşime ya da ailesine haksızlık mı ettim diye 15. yılda düşünmeye başladım

doğru soyluyorsunuz işte eşım o olayı ıdrak edemedı ben gurbetteyım sonuçta geldklerınde göturduk etttık ama kendı aılesıyle sorunum olduğunda hemen benım aıleme de sıçrıyor mısılleme kendın memlekete gıtttın kardeşınle gezdın, beraber gıdınce kardeşın de bızle geldı vs vs demeye kalkıyor

ama benim örneğimde onlarla ne yapıyorsunuz sorusu da var

yani konuda olan görümce ile en son ne zaman çıktınız ya da eşiniz çıktı

yani siz memlekette tabii ki kardeşinizle gezeceksiniz tatile gidince de aynı şehide olunanlar hep el altında gibi düşünülüp farklı paylaşımlar yapılmıyor mu

onlarla en son ağustosta aılemın yanına beraber gıtttık bayramda ve 1 hafta kaldılar benle bırlıkte aılemde ...
orda aaılemın yanında bıde arabanın on arka mevzusu vardı bızde annemın yanında bı de o gumledı.. küs kaldık 2 ay gitmedım ben eşım tek gıttı geldı pandemıden dolayı da ve çalıştığımız ıcın de pek çıkmamıştık dışarı yenı çıkalım demıştım ta geçen haaftadan aılesıyle bışey yapıyoryz çıkıyoruz falan ama bır kere yapmayınca senden kötüsü olmuyor artk görev olmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…