- Konu Sahibi papatyaskk
-
Eşim harika bi adamdır ,ikimizde ayrı yerlerde zor sartlardayiz . Küçük bi oğlum var aylarca eşimi görmemişim vs vs . Eşim bu gün aradı size yer ayarliyim annemlerle birlikte gelin buraya dedi. Birlikte tatil yaparız diye. Sen gel de ben gelirim dedim sorun değil . Sonra annemlerle diyince hiç ses tonumu bozmadım ve ayarlamasını söyledim. 8 saatlik yol çocukla gelemem diye söylemiş ama nedeni ne olursa olsun hoşuma gitmedi ben de gitmedim.kızlar merhaba sorunum şu ki eşimle pandemıden dolayı bayadır dışarı çıkmıyoruz işlerimiz hariç neyse yarın çıkalım dedık eşim kardeşim de gelsın mı dedı ya bi yere gıderken başbaşa gıtmek ıstıyorum o da evde sıkılmıştır gelsın mı bızle dedı.. bi düşüneyım dedım ama gönlüm yok kendı aılene gelınce sorun yk benımkılere gelınce başbaba olcaz diyorsun dedı. bende ona ınat çıkmıcam dışarı yarın.
bu arada görumcem 23 yaşında aılem farklı memlekette demekkı aynı yerde olsa hep kavga kıyamet..
sorun kardeşın deıl diyorum senın tek gıtmemen dyorum anlamıyor... nedır bunun yolu yordamı ya bıktım 3 senedır evliyim ve aılesi dışında kavga sebebımız olmadı hıç
burdan bakınca sorun sız gıbı gorunuyorsunuzondan kaynaklı temelınde yatan sorun o
Esine ayarlamasını soyleyıp sonra nasil gitmedin?Eşim harika bi adamdır ,ikimizde ayrı yerlerde zor sartlardayiz . Küçük bi oğlum var aylarca eşimi görmemişim vs vs . Eşim bu gün aradı size yer ayarliyim annemlerle birlikte gelin buraya dedi. Birlikte tatil yaparız diye. Sen gel de ben gelirim dedim sorun değil . Sonra annemlerle diyince hiç ses tonumu bozmadım ve ayarlamasını söyledim. 8 saatlik yol çocukla gelemem diye söylemiş ama nedeni ne olursa olsun hoşuma gitmedi ben de gitmedim.
Ailenizle farklı ülkelerde misiniz?gurbetteyım sonuçta
Ben de genelde hep ablamla sosyalleşmek istiyorum o yüzden diyecek bir şey bulamadım:))genelde aılesıyle bışeyler yapmak ıstıyorrr ve ben bu durumdan aşırı rahatsızım
Ne alaka konu sahibinde sorun anlayamadim. Gorumcesiyle çıkmak istemedi diye sorun onda mi oluyor? Ya da esi hemen misilleme mi yapmak zorunda. Konu sahibinin ailesi zaten başka sehirdeykenburdan bakınca sorun sız gıbı gorunuyorsunuz
gorumcenızın haberı bıle yok aranızdakı konusmadan
gorumcesıyle cıkmadı dıye sorunlu demedım zaten ıyı okusaydınız keskeNe alaka konu sahibinde sorun anlayamadim. Gorumcesiyle çıkmak istemedi diye sorun onda mi oluyor? Ya da esi hemen misilleme mi yapmak zorunda. Konu sahibinin ailesi zaten başka sehirdeyken
Aman ne olacak gelsin şu kadınlar ne meraklı kocayla baş başa bi yere gitmeye yalnız kalmaya. Evde zaten berabersiniz dışarıdada yanınızda biri olsun ne var ki bunda. Aynı şeykendi kardeşin olsaydı da aynı tepkiyi verirmiydin bi düşün.kızlar merhaba sorunum şu ki eşimle pandemıden dolayı bayadır dışarı çıkmıyoruz işlerimiz hariç neyse yarın çıkalım dedık eşim kardeşim de gelsın mı dedı ya bi yere gıderken başbaşa gıtmek ıstıyorum o da evde sıkılmıştır gelsın mı bızle dedı.. bi düşüneyım dedım ama gönlüm yok kendı aılene gelınce sorun yk benımkılere gelınce başbaba olcaz diyorsun dedı. bende ona ınat çıkmıcam dışarı yarın.
bu arada görumcem 23 yaşında aılem farklı memlekette demekkı aynı yerde olsa hep kavga kıyamet..
sorun kardeşın deıl diyorum senın tek gıtmemen dyorum anlamıyor... nedır bunun yolu yordamı ya bıktım 3 senedır evliyim ve aılesi dışında kavga sebebımız olmadı hıç
Eşiniz o kadar haklı kidoğru soyluyorsunuz işte eşım o olayı ıdrak edemedı ben gurbetteyım sonuçta geldklerınde göturduk etttık ama kendı aılesıyle sorunum olduğunda hemen benım aıleme de sıçrıyor mısılleme kendın memlekete gıtttın kardeşınle gezdın, beraber gıdınce kardeşın de bızle geldı vs vs demeye kalkıyor
Izin verirseniz ! yazmışsıniz ama burasi bir forum ve herkesin cevabina biz de cevap verebiliyoruz ya ben de neden böyle yazdığınızi merak ettim, sakin olun. Size de iyi forumlargorumcesıyle cıkmadı dıye sorunlu demedım zaten ıyı okusaydınız keske
bu yuzden kocayla tartısacak bırsey yok dedım
gorumcenın konudan haberı bıle yok ama gorumce yuzunden sorun yasıyoruz dıyor kabak gorumceye patladı patlatan kım konu sahıbı
halbukı sorun yasadıgı kocası
kocası senın aılene gelınce sorun yok benımkıne gelınce sorun cıkartıyorsun demıs konu sahıbının yazdıgına gore yazıyorum
ızın verırsenız !
öff nelerı acıklıyorum ya
ıyı forumlar sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?