görümce ..

Eşim harika bi adamdır ,ikimizde ayrı yerlerde zor sartlardayiz . Küçük bi oğlum var aylarca eşimi görmemişim vs vs . Eşim bu gün aradı size yer ayarliyim annemlerle birlikte gelin buraya dedi. Birlikte tatil yaparız diye. Sen gel de ben gelirim dedim sorun değil . Sonra annemlerle diyince hiç ses tonumu bozmadım ve ayarlamasını söyledim. 8 saatlik yol çocukla gelemem diye söylemiş ama nedeni ne olursa olsun hoşuma gitmedi ben de gitmedim.

Görümce fitne fücur değilse ya da size karşı bir terbiyesizliği yoksa, neden bu kadar sorun ediyorsunuz anlamadım. Bu arada ben de bir görümceyim ağbimler evleneli iki yılı geçti annemlerden ayrı bir defa ağbimlere gittim ki çok yakın oturuyoruz. Ağbimin eşi de benden hiç hoşlanmaz dediğim gibi fitne fücur görümceleri ayrı tutarak şunu söylüyorum inanın salın bizi, sunni gündemler yaratmayın. Not:benim ağbimin eşi de beni hiçbir yere giderken çağırmaz, ben de artık evlerine bile gitmiyorum. Herkes yerinde mutlu olsun.

Haklısın, bende köye gidecegimde eltimin oğlunu yanımızda goturmemi beklenti icindeler. Zamanında götürdüm, şu 2 ay sıkı karantinadada istediler. Eşime bir cikistim, komşu abi kendi kızına , asaga inde mevrouwtje nin eşi yasiyormu bak bir demiş . Birakinda kendi cekirdek ailemle köye gidiyim.

ıyıde gorumce sıze burda bırsey yapmamıs kı
her zaman pesınıze takılan bırı de degıl esınız sıze sormus gelsın mı sıkılmıstır demıs sızde sankı atomu parcalayacakmıssınız gıbı bır dusuneyım de demıssınız neyı dusuneceksenız gelsın veya gelmesın der gecersınız
o da gerılmıs kendı aılene gelınce bırsey yok benımkılere gelınce sıkıntı cıkarıyorsun demıs

gorumcenızle bır oturup cay ıcersenız sızı yemez haberınız olsun
yok eger gorumcenızle gorusmek ıstemıyorsanız sızın tercıhınızdır o zaman esınızle acıkca konusun ben gorusmek ıstemıyorum dersınız
esınız de ıstedıgı zaman aılesıyle gıder gorusur ama bu seferde sızın aılenızle gorussun dıye bır beklentıye gırme hakkınızda olmaz sız bılırsınız

ya bu evlılıkler coluk cocugun elıne kalınca boyle mundar oluyor ıste
azıcık sakin olun yahu azıcık sakin

Görümceyim görümcemde var görümcelik yapmam hoşlanmamda.Ama sizin olayınız arabanın önü arkası muhabeti bende son nokta eşinize başbaşa çıkma istediğiniizi söyleyin inşallah anlar.Benimde nikah günümde görümcem bnden iki yaş küçük abisi ile öbe otrmasınn mevzusunu yaptı eşim benim otrmamı istediğini demiş beni aceleyle arkaya oturtmaya çalışıyor eşim beni çağrınca öne geçtim ama aşırı itici hala o soğukluk gitmedi karşılıklı ne beni ne abisini ne yeğnlerini sever buz gibi bize ellere ateş iken .Siz siz olun değmeyecek insanlar için aranızdaki muhabbete zarar vermeyin

Esine ayarlamasını soyleyıp sonra nasil gitmedin?

gurbetteyım sonuçta
Ailenizle farklı ülkelerde misiniz?

Esinizle zaten devamlı birlikteyseniz, ve gorumcenin size bir zarari yoksa neden görüşülmesin ki?

Bende bi görümce var şeytana pabucunu ters giydirir. Öyle olsa ne yapacaktınız ahhh ahhh.

burdan bakınca sorun sız gıbı gorunuyorsunuz
gorumcenızın haberı bıle yok aranızdakı konusmadan
Ne alaka konu sahibinde sorun anlayamadim. Gorumcesiyle çıkmak istemedi diye sorun onda mi oluyor? Ya da esi hemen misilleme mi yapmak zorunda. Konu sahibinin ailesi zaten başka sehirdeyken

Senin ailen uzakta olduğu için sık sık eşinin ailesiyle görüşüyormuşsunuz zaten.
Eşinin bunu düşünerek sürekli ailesini programlarınıza katmamasi gerekir.

Ben olsam ben de bozulurdum.

Hadi diyelim teklif etti ve sen istemedin, o zaman eşim basbasa cikmayi istiyor diyerek kardesini konudan ekarte etmeliydi, ama o aksine sacma sapan konuşmuş.
Seninle basbasa cikmamak icin kavgaya kadar goturmus işi, çok çirkin ya.
Bu kadar mı zevk almıyor senden, muhabbetinden, ilişkinizden!!!

Ne alaka konu sahibinde sorun anlayamadim. Gorumcesiyle çıkmak istemedi diye sorun onda mi oluyor? Ya da esi hemen misilleme mi yapmak zorunda. Konu sahibinin ailesi zaten başka sehirdeyken
gorumcesıyle cıkmadı dıye sorunlu demedım zaten ıyı okusaydınız keske
bu yuzden kocayla tartısacak bırsey yok dedım
gorumcenın konudan haberı bıle yok ama gorumce yuzunden sorun yasıyoruz dıyor kabak gorumceye patladı patlatan kım konu sahıbı
halbukı sorun yasadıgı kocası
kocası senın aılene gelınce sorun yok benımkıne gelınce sorun cıkartıyorsun demıs konu sahıbının yazdıgına gore yazıyorum
ızın verırsenız !
öff nelerı acıklıyorum ya
ıyı forumlar sıze

Aman ne olacak gelsin şu kadınlar ne meraklı kocayla baş başa bi yere gitmeye yalnız kalmaya. Evde zaten berabersiniz dışarıdada yanınızda biri olsun ne var ki bunda. Aynı şeykendi kardeşin olsaydı da aynı tepkiyi verirmiydin bi düşün.

Eşiniz o kadar haklı ki

Izin verirseniz ! yazmışsıniz ama burasi bir forum ve herkesin cevabina biz de cevap verebiliyoruz ya ben de neden böyle yazdığınızi merak ettim, sakin olun. Size de iyi forumlar

Şimdi gorumce vaaaaaar gorumcek varrr...

Eşim 1 numarali gorumcemi cagirmak istese olur derim ama 2 numarali gorumcemle 2 adim öteye gidesim gelmez.
Biraz da sevmemekle alakali işte.

Üşenmedim şu an pasif durumda olan nickinizle açtığınız konuları buldum okudum.Evlilik terapisti desteği de almışsınız ama anladığım kadarıyla
ilişkinizde milim yol alamamışsınız.Üstelik çocuk sahibi olmak için çaba sarfediyorsunuz.Ben çocuk için acele etmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…