görümce ..

Aynen keşke bizi bi salsalar. Görümce takıntısı var benim yengemde de o kadar belli ederki beni görünce bariz kaçmaya çalışıyor abim bi kere beni tatile yanina çağırıyor yengem o gelirse ben giderim demiş abimi tirmalamis ben o zaman saftm anlamadım 1 yıl sonra öğrendim bi ton meğer kavga etmişler. Tek Sebeb abimle ilişkimiz kıskançlık ne yaparsam yapayım kiskanc değişmiyor beni komple hayatindan çıkarmak istiyo basbayağı allah akıl fikir versn

Sevgili olsanız başbaşa kalma isteğinizi anlarım da evli olunca zaten evde başbaşasınız dışarda yanınızda birinin olmasında sakınca görmedim. Ama bu süreklilik haline geldiyse sinir bozucu olabilir tabi.

Gelsin kardeşi ne olucak.Evlılık yıldonumunuzmu ozel bır gun mu ?

Eşim son günlerde evliliğimizin ilk yıllarını sorar oldu bana. Hafızası çok zayıf, bende aksine ölsem unutmam maşallah diyeyim nasıl olsun dedim, annenlerle görüşmekten yalnız mı kaldık sanki, üstelik başbaşa kalalım deyince de cıngar çıkarıyordun dedim. Çok kızıyor kendine, ben de ne salakmışım diyor salak hafif kalır annesine göbekten bağlı tam bi süt oğlak, bana karşıysa tam bir öküzdün dedim

Velhasılı seneler geçince pişman olur eşiniz de belki, çünkü erkekler bizler gibi değil. Kıt akıllılar, haliyle seneler geçerken onlar bize bağlandıkça biz onlara bileniyoruz

Pasif nickini nerden biliyorsun?
Neden ifşa anlatsana biraz.
Onu kullanmak istese onu kullanirdi zaten.

Var böyle ruh hastaları. Arkadaşım abisiyle tlf da konuşsa bile gelin hanım sinir krizleri geçiriyor. Allah ıslah etsin bunlari. Bosayip atmak lazım bu tipleri.

Çocuklarıniz varsa ilerde gobekten bağlı olup asla rahatsız etmeyin tamam mı? Gerçi kendiniz gibi bir gelininiz olursa o halleder

Çocuklarıniz varsa ilerde gobekten bağlı olup asla rahatsız etmeyin tamam mı? Gerçi kendiniz gibi bir gelininiz olursa o halleder
İlk yillar eşinin ailesiyle görüşmekten yalniz kalmadık diye sikayet etmiş? Napsin mutlu mu olması gerekiyordu

Var böyle ruh hastaları. Arkadaşım abisiyle tlf da konuşsa bile gelin hanım sinir krizleri geçiriyor. Allah ıslah etsin bunlari. Bosayip atmak lazım bu tipleri.
Üstelik abim onu aldatmış ben onu abime savunmuştum aynı şeyi o yapsa ne hissederdin vs diye ama kadın gidip babama başıma gelenler kizinznda başına gelsin yazmış şaka gb yani aldatıldığı kadınla bile benle uğraştığı kadar uğraşmıyor artk allaha havale ediyorum abimde zaten her sene boşancam deyip geri cesaret edemiyor falan filan

Bende eşime gecenlerde dedim ben seni 4 senede yonttm senin haberin yok neler yaşadık senin takintlarin yüzünden dedim ahshs

Ben yalnız yaşıyorum, çok yakın olmamıza rağmen. Bir yerlere giderken dilinin ucuyla bile birlikte gidelim demez, şehir dışına filan giderken araba boş olur beni çağırmaz. Haa gider misin dersen gitmem ya da gidersem de kendi masrafımı kendim karşılarım. İnsan sadece şunu duymak istiyor sen bu hayatta yalnız bir kadınsın beni yanında bil demesi(Allaha şükür annem babam hayatta), ama böyle hissettimiyor.yakın olmak için elimden geleni yaptım, geçenlerde espri manasında bir mesaj attım demediğini bırakmadı. Ben de o saatten sonra iletişimimi kesti. Bu saatten sonra o sadece ağbimin eşi. Ağbime de dedim bu saatten sonra senin evine gelmem dışarıda görüşürüm sen bana gelirsin ama benim size gelmemi bekleme dedim. Kimse yerinde yuvasında mutsuz olmasın.

Gerçekten keşke cozumumz olsa.bende gelinim ama öyle şeyler yapmıyorum gorumceme.Ben yengeme seni seviyorum yazıp mesaj bile atmıştım iyi davranıp ama o hep vites yükseltiyor ne istiyor derdi ne anlamıyorum sadece kıskançlığa veriyorum ben bekarken abim beni çağırırdi gel diye gitmesem niye kalmıyorsun gelmiyorsun olurdu yengemin bana bu derece takık olduğunu abim anlatınca aydınlandım o derece safozdum bide ben yenge demezdim abla derdim o sevmiyor yenge kelimesini diye ama allaha bıraktım birde bence politik davranmak daha iyi. O senin gitmeden rahatsız oluyorsa özellikle git çünkü yaptıgin ıylikten madem anlamamakta ısrarlı ona inat ben öyle olmaya karar verdim çünkü naparsam yapayım kadın komple kurtulmak istiyor beni kötülüyor abime yanımda yani okadar haksızlık daha yazsam destan olur tek açıklaması var kıskançlık..hakkımı helal etmiyorum ama

Bugün kocaları anne babalarına bağlı diye şikayet edenler ilerde gelinlerini asla rahatsız etmesinler. Çünkü o gelinlerde kendilerini istemeyecek. Beğenmeyecek birşey yok ne ekersen onu bicersin

hıc bır zaman anlayamadıgım bır konudur su kıskanclık
kardesın yerı ayrı annenın babanın esın herkesın yerı ayrı kımse kımsenın yerıne gecemez kı bırde kardesden kıskanmak cok sapkın hastalıklı gelıyor nıkahımıza mı alıcaz sankı hıc bır koca karısını kardesınden kıskanmazda bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum

ha bazı gorumceler var gercekten kotuler kaynanayla bır olup huzur kacırmaya calısıyorlar falan onlar tam dusman basına kotuluk sacan da var ama ınsanın kendısıyle alakalı gorumce kaynana olmakla degıl halbukı

oyle erkek aılesıne durduk yere takık onyargılı gelınler de gorumcelıgı kotuluk anlamında yapıyorlar bence kendı gelınlerıne

benım gorumcem yok 3 eltıyız bız
esımın kuzenlerı bana gorumcen yok dıye sevınme bız varız dedıler
e ınsallah gorumce ıyıdır her zaman ıhtıyacım oldugunda bana yetısecek kısıler lazım kardesımde yok benım ararım artık sızı sık sık gorumce dıye dedım
bır baktım yok oldular onu dıyenler daha evıme gelmedıler

Boşayıp atmak lazim derken? Bir kadin baska bir hemcinsi icin boyle itici bir cumle nasil kurar? Esya mi ki atsin? Bosanmak lazim deseniz tamam ama bosayip atmak? Anlasamiyorsa bosanir, bosayip atmaz!

Boşayıp atmak lazim derken? Bir kadin baska bir hemcinsi icin boyle itici bir cumle nasil kurar? Esya mi ki atsin? Bosanmak lazim deseniz tamam ama bosayip atmak? Anlasamiyorsa bosanir, bosayip atmaz!
Adamın kardeşiyle görüşmesine tepki veren gelincikleri bin kere bosasin atsin! Onların kardeş olduğunu algilayamayan zihniyetin evliliği zarar getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…