- 30 Eylül 2018
- 271
- 150
- 53
- 36
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Görümce fitne fücur değilse ya da size karşı bir terbiyesizliği yoksa, neden bu kadar sorun ediyorsunuz anlamadım. Bu arada ben de bir görümceyim ağbimler evleneli iki yılı geçti annemlerden ayrı bir defa ağbimlere gittim ki çok yakın oturuyoruz. Ağbimin eşi de benden hiç hoşlanmaz dediğim gibi fitne fücur görümceleri ayrı tutarak şunu söylüyorum inanın salın bizi, sunni gündemler yaratmayın. Not:benim ağbimin eşi de beni hiçbir yere giderken çağırmaz, ben de artık evlerine bile gitmiyorum. Herkes yerinde mutlu olsun.
Gelsin kardeşi ne olucak.Evlılık yıldonumunuzmu ozel bır gun mu ?kızlar merhaba sorunum şu ki eşimle pandemıden dolayı bayadır dışarı çıkmıyoruz işlerimiz hariç neyse yarın çıkalım dedık eşim kardeşim de gelsın mı dedı ya bi yere gıderken başbaşa gıtmek ıstıyorum o da evde sıkılmıştır gelsın mı bızle dedı.. bi düşüneyım dedım ama gönlüm yok kendı aılene gelınce sorun yk benımkılere gelınce başbaba olcaz diyorsun dedı. bende ona ınat çıkmıcam dışarı yarın.
bu arada görumcem 23 yaşında aılem farklı memlekette demekkı aynı yerde olsa hep kavga kıyamet..
sorun kardeşın deıl diyorum senın tek gıtmemen dyorum anlamıyor... nedır bunun yolu yordamı ya bıktım 3 senedır evliyim ve aılesi dışında kavga sebebımız olmadı hıç
Temelinde yatan sorun gorumcen degil. Yalniz kalmak isterken olaya baskasini dahil etmek isteyen eşin.ondan kaynaklı temelınde yatan sorun o
Pasif nickini nerden biliyorsun?Üşenmedim şu an pasif durumda olan nickinizle açtığınız konuları buldum okudum.Evlilik terapisti desteği de almışsınız ama anladığım kadarıyla
ilişkinizde milim yol alamamışsınız.Üstelik çocuk sahibi olmak için çaba sarfediyorsunuz.Ben çocuk için acele etmeyin derim
Ayarlamamasını söyledim yanlış olmuş.Esine ayarlamasını soyleyıp sonra nasil gitmedin?
"Üzgün" durumda olanı diyeyim.Pasif nickini nerden biliyorsun?
Neden ifşa anlatsana biraz.
Onu kullanmak istese onu kullanirdi zaten.
Var böyle ruh hastaları. Arkadaşım abisiyle tlf da konuşsa bile gelin hanım sinir krizleri geçiriyor. Allah ıslah etsin bunlari. Bosayip atmak lazım bu tipleri.Aynen keşke bizi bi salsalar. Görümce takıntısı var benim yengemde de o kadar belli ederki beni görünce bariz kaçmaya çalışıyor abim bi kere beni tatile yanina çağırıyor yengem o gelirse ben giderim demiş abimi tirmalamis ben o zaman saftm anlamadım 1 yıl sonra öğrendim bi ton meğer kavga etmişler. Tek Sebeb abimle ilişkimiz kıskançlık ne yaparsam yapayım kiskanc değişmiyor beni komple hayatindan çıkarmak istiyo basbayağı allah akıl fikir versn
Çocuklarıniz varsa ilerde gobekten bağlı olup asla rahatsız etmeyin tamam mı? Gerçi kendiniz gibi bir gelininiz olursa o hallederEşim son günlerde evliliğimizin ilk yıllarını sorar oldu bana. Hafızası çok zayıf, bende aksine ölsem unutmam maşallah diyeyimnasıl olsun dedim, annenlerle görüşmekten yalnız mı kaldık sanki, üstelik başbaşa kalalım deyince de cıngar çıkarıyordun dedim. Çok kızıyor kendine, ben de ne salakmışım diyor salak hafif kalır annesine göbekten bağlı tam bi süt oğlak, bana karşıysa tam bir öküzdün dedim
Velhasılı seneler geçince pişman olur eşiniz de belki, çünkü erkekler bizler gibi değil. Kıt akıllılar, haliyle seneler geçerken onlar bize bağlandıkça biz onlara bileniyoruz
İlk yillar eşinin ailesiyle görüşmekten yalniz kalmadık diye sikayet etmiş? Napsin mutlu mu olması gerekiyorduÇocuklarıniz varsa ilerde gobekten bağlı olup asla rahatsız etmeyin tamam mı? Gerçi kendiniz gibi bir gelininiz olursa o halleder
Üstelik abim onu aldatmış ben onu abime savunmuştum aynı şeyi o yapsa ne hissederdin vs diye ama kadın gidip babama başıma gelenler kizinznda başına gelsin yazmış şaka gb yani aldatıldığı kadınla bile benle uğraştığı kadar uğraşmıyor artk allaha havale ediyorum abimde zaten her sene boşancam deyip geri cesaret edemiyor falan filanVar böyle ruh hastaları. Arkadaşım abisiyle tlf da konuşsa bile gelin hanım sinir krizleri geçiriyor. Allah ıslah etsin bunlari. Bosayip atmak lazım bu tipleri.
Bende eşime gecenlerde dedim ben seni 4 senede yonttm senin haberin yok neler yaşadık senin takintlarin yüzünden dedim ahshsEşim son günlerde evliliğimizin ilk yıllarını sorar oldu bana. Hafızası çok zayıf, bende aksine ölsem unutmam maşallah diyeyimnasıl olsun dedim, annenlerle görüşmekten yalnız mı kaldık sanki, üstelik başbaşa kalalım deyince de cıngar çıkarıyordun dedim. Çok kızıyor kendine, ben de ne salakmışım diyor salak hafif kalır annesine göbekten bağlı tam bi süt oğlak, bana karşıysa tam bir öküzdün dedim
Velhasılı seneler geçince pişman olur eşiniz de belki, çünkü erkekler bizler gibi değil. Kıt akıllılar, haliyle seneler geçerken onlar bize bağlandıkça biz onlara bileniyoruz
Ben yalnız yaşıyorum, çok yakın olmamıza rağmen. Bir yerlere giderken dilinin ucuyla bile birlikte gidelim demez, şehir dışına filan giderken araba boş olur beni çağırmaz. Haa gider misin dersen gitmem ya da gidersem de kendi masrafımı kendim karşılarım. İnsan sadece şunu duymak istiyor sen bu hayatta yalnız bir kadınsın beni yanında bil demesi(Allaha şükür annem babam hayatta), ama böyle hissettimiyor.yakın olmak için elimden geleni yaptım, geçenlerde espri manasında bir mesaj attım demediğini bırakmadı. Ben de o saatten sonra iletişimimi kesti. Bu saatten sonra o sadece ağbimin eşi. Ağbime de dedim bu saatten sonra senin evine gelmem dışarıda görüşürüm sen bana gelirsin ama benim size gelmemi bekleme dedim. Kimse yerinde yuvasında mutsuz olmasın.Aynen keşke bizi bi salsalar. Görümce takıntısı var benim yengemde de o kadar belli ederki beni görünce bariz kaçmaya çalışıyor abim bi kere beni tatile yanina çağırıyor yengem o gelirse ben giderim demiş abimi tirmalamis ben o zaman saftm anlamadım 1 yıl sonra öğrendim bi ton meğer kavga etmişler. Tek Sebeb abimle ilişkimiz kıskançlık ne yaparsam yapayım kiskanc değişmiyor beni komple hayatindan çıkarmak istiyo basbayağı allah akıl fikir versn
Gerçekten keşke cozumumz olsa.bende gelinim ama öyle şeyler yapmıyorum gorumceme.Ben yengeme seni seviyorum yazıp mesaj bile atmıştım iyi davranıp ama o hep vites yükseltiyor ne istiyor derdi ne anlamıyorum sadece kıskançlığa veriyorum ben bekarken abim beni çağırırdi gel diye gitmesem niye kalmıyorsun gelmiyorsun olurdu yengemin bana bu derece takık olduğunu abim anlatınca aydınlandım o derece safozdum bide ben yenge demezdim abla derdim o sevmiyor yenge kelimesini diye ama allaha bıraktım birde bence politik davranmak daha iyi. O senin gitmeden rahatsız oluyorsa özellikle git çünkü yaptıgin ıylikten madem anlamamakta ısrarlı ona inat ben öyle olmaya karar verdim çünkü naparsam yapayım kadın komple kurtulmak istiyor beni kötülüyor abime yanımda yani okadar haksızlık daha yazsam destan olur tek açıklaması var kıskançlık..hakkımı helal etmiyorum amaBen yalnız yaşıyorum, çok yakın olmamıza rağmen. Bir yerlere giderken dilinin ucuyla bile birlikte gidelim demez, şehir dışına filan giderken araba boş olur beni çağırmaz. Haa gider misin dersen gitmem ya da gidersem de kendi masrafımı kendim karşılarım. İnsan sadece şunu duymak istiyor sen bu hayatta yalnız bir kadınsın beni yanında bil demesi(Allaha şükür annem babam hayatta), ama böyle hissettimiyor.yakın olmak için elimden geleni yaptım, geçenlerde espri manasında bir mesaj attım demediğini bırakmadı. Ben de o saatten sonra iletişimimi kesti. Bu saatten sonra o sadece ağbimin eşi. Ağbime de dedim bu saatten sonra senin evine gelmem dışarıda görüşürüm sen bana gelirsin ama benim size gelmemi bekleme dedim. Kimse yerinde yuvasında mutsuz olmasın.
hıc bır zaman anlayamadıgım bır konudur su kıskanclıkAynen keşke bizi bi salsalar. Görümce takıntısı var benim yengemde de o kadar belli ederki beni görünce bariz kaçmaya çalışıyor abim bi kere beni tatile yanina çağırıyor yengem o gelirse ben giderim demiş abimi tirmalamis ben o zaman saftm anlamadım 1 yıl sonra öğrendim bi ton meğer kavga etmişler. Tek Sebeb abimle ilişkimiz kıskançlık ne yaparsam yapayım kiskanc değişmiyor beni komple hayatindan çıkarmak istiyo basbayağı allah akıl fikir versn
benım gorumcem yok 3 eltıyız bızGerçekten keşke cozumumz olsa.bende gelinim ama öyle şeyler yapmıyorum gorumceme.Ben yengeme seni seviyorum yazıp mesaj bile atmıştım iyi davranıp ama o hep vites yükseltiyor ne istiyor derdi ne anlamıyorum sadece kıskançlığa veriyorum ben bekarken abim beni çağırırdi gel diye gitmesem niye kalmıyorsun gelmiyorsun olurdu yengemin bana bu derece takık olduğunu abim anlatınca aydınlandım o derece safozdum bide ben yenge demezdim abla derdim o sevmiyor yenge kelimesini diye ama allaha bıraktım birde bence politik davranmak daha iyi. O senin gitmeden rahatsız oluyorsa özellikle git çünkü yaptıgin ıylikten madem anlamamakta ısrarlı ona inat ben öyle olmaya karar verdim çünkü naparsam yapayım kadın komple kurtulmak istiyor beni kötülüyor abime yanımda yani okadar haksızlık daha yazsam destan olur tek açıklaması var kıskançlık..hakkımı helal etmiyorum ama
Boşayıp atmak lazim derken? Bir kadin baska bir hemcinsi icin boyle itici bir cumle nasil kurar? Esya mi ki atsin? Bosanmak lazim deseniz tamam ama bosayip atmak? Anlasamiyorsa bosanir, bosayip atmaz!Var böyle ruh hastaları. Arkadaşım abisiyle tlf da konuşsa bile gelin hanım sinir krizleri geçiriyor. Allah ıslah etsin bunlari. Bosayip atmak lazım bu tipleri.
Adamın kardeşiyle görüşmesine tepki veren gelincikleri bin kere bosasin atsin! Onların kardeş olduğunu algilayamayan zihniyetin evliliği zarar getirir.Boşayıp atmak lazim derken? Bir kadin baska bir hemcinsi icin boyle itici bir cumle nasil kurar? Esya mi ki atsin? Bosanmak lazim deseniz tamam ama bosayip atmak? Anlasamiyorsa bosanir, bosayip atmaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?