Görümce

Bu laflardan sonra ben olsam bende silerdim. Gorumcemle tartismistik konuşmama kararı aldım kayınvalidem eşim falan uzatma diyordu. En sonunda görümcem defalarca aradı barışmak için evine davet etti kaç sefer gitmedim eşim bı ayaklarına kapanmadigi kaldı boşver benim için falan dedi öyle görüştüm sadece kayınvalidemde denklestikmi görüşürüm onun dışında evlerimiz yakın yılda 3 sefer anca cagirirm oda çocukların doğum günleri falan

Sağolasın canım. Ben de eşime çok üzülüyorum inan ki. Sırf onun için herseui yutup barışasım bile geliyor. Ama üzülmem kısa sürüyor, çünkü ailesine gidip dolduruşa geldiği zaman pekte masum olmuyorlar. Sanki olanların suçlusu benmişim gibi bana sarıyor. Halbuki o da biliyor haklı benim ama işte yediremiyorlar . Eşinin tam senin yanında olduğuna emin ol ve üzülme hiçbirşey karakterinde önemli değil

Valla ben de gorumcemlekonusmuyorum telefon ederse açmıyorum donmuyorum da kuş de değilim ama beni cok soğuttu saygı da sevgi de duyamıyorum. Size tavsiyem numara silmeyin ama çok mecbur kalmadikca gorusmeyin de...tabii ki her cagirdiginda kosa kosa gitmek zorunda değilsin

Benim eşimde evde konuyu açmıyor ama hafta sonu gel dediler eminim doldurmak için dünde aramışlar hep söz verdik dışarısı için kavga etmemeye bakalım inşallah aramızı bozamazlar.

Ben bu sefer dayanamadım sildim artık durduk yere bunları diyen birisi görse ya da bir şey olsa neler der soğuttu kendinden aynı şekilde.

En iyisi vallahi canım iyi olursun suç kötü olursun yine suç çözemedim bazı insanları

Benim eşimde evde konuyu açmıyor ama hafta sonu gel dediler eminim doldurmak için dünde aramışlar hep söz verdik dışarısı için kavga etmemeye bakalım inşallah aramızı bozamazlar.
Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…