Görümce..

Bence nazik bir şekilde hamilelikten dolayı zorladığınızı söyleyerek reddedin anlayışla karşılayacaklardır , kendileri de bir hamilelik geçirdiyse ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorlardır

Gebelikte agır işkeri eşinden istemelisin bir. Görümcen seni zorlayacaksa esin reddetmeli ya da gelince kendi agırlamalı.

Ben de suan agır bir tedavi görüyorum. Bir nevi gebelik gibi birsey. Eve kimseyi kabul etmiyorum hatta tel de bile konuşmuyorum. Haftaya abim bu sehre gelecek (görüşmeyeli iki yıla yakın oldu ve de yurt dısı durumu var vs) bizde kalmayacaklar ayrıca hiçbir hazırlık (yemek vs) yapmıyorum. Hastayım yapabileceğim birsey yok.

E gelmeyin diyin? Eşin erkek olarak dengeyi sağlayamıyosa sen ara gelmeyin hamileyim rahatsızım de.

Ben kv nin evinde bile işleri eşimin basına yıkıyorum konu sahibi niye bu kadar pasif ki.
En doğrusu sizin yaptığınız.

Ben de görümceyim insanların bu kadar rahat olmalarına anlam veremiyorum, bu geline eziyet olsun kafasını da hiç anlamadım anlayamayacagim da Kendi evinde de bu kadar dağınık ve duyarsız mı merak ettim, siz gelin değil de yakın bir arkadaşı olsanız aynı terbisyesizligi yapar mıydı acaba? Eşinize fevri olarak anlatmayın haklı iken haksız olursunuz, Rabbim evladinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sevgiler

Kızlar maalesef sorun çözülmedi ben çözüldüğünü düşünmüşüm, bugün tekrar konu gündeme geldi “gelsinler, ne olacak” dedi eşim. Bir ton tartıştık. Nasıl böyle fikri bu kadar çabuk değişti anlamıyorum. Görümcem aramıştı 4 gün önce 10 dakika sonra geri döndüm açmadı. 4 gün sonra bugün aramış beni bende açmadım sanırım bu da tuzu biberi oldu. Gelirlerse muhtemelen evde olmayacağım, yoruldum çünkü. Allah’a havale ediyorum ben herkesi ne diyebilirim ki..

Bunları deyin işte daha ne olacak. Esiniz az vicdanliysa ya uptal ettirir ya da gelirseniz her isi siz yapin der

Bunları deyin işte daha ne olacak. Esiniz az vicdanliysa ya uptal ettirir ya da gelirseniz her isi siz yapin der
Valla ben konuyu hallettik sanmıştım meğerse halının altına süpürmüşüz çok tartıştık canım çok sıkıldı lanet olsun gelin ben anneme giderim diyesim geliyor

Gelirlerse hic bir iş gormeyin aksine iş buyurun gorumcenize. Dolapta kiyma var kofte yapilacak, lavaboda bulasiklar var gibi

Kocan da iş yok. Kırılsın kırılmasın sakın dert etme. Taviz verme. İstemiyorum de kestir attır. Mümkünse onların gelme zamanın da bende anneme gidecem de.

Sakın ha sakın kabul etme. Haaaa, baktın senin camış laftan anlamıyor. Sende ailene gidemiyorsun, yat otur. El ense yap. İyi değilim de yat aşağıya. Kendileri yapıp yesinler. Toplayıp kaldırsınlar.

Belli ki, kocan onların lafını dinliyor seni iplemiyor, sende bildiğini oku. Tırsma. Abla tavsiyesi

Ya ben ortada sorun goremedim arayip rahatsizim baska zaman gelin diyin diyemiyosaniz yan gelip yatin belim agriyor sirtim agriyor yalanmi yok kalksin yapsinlar siz amele gibi calisirsaniz onlar elini biseye surmez tabi biraz uyanik olun

Kibarlığa hiç gerek yok.Beni düşünmeden hareket eden hiç kimseyi incitmemek için çabalamam direk söylerim gelmeyin diye.Bu konuda şanslıyım neyseki hiç gerek olmadı.
Ya aslında en güzeli dediğiniz. Ben zaten hep bu yüzden kaybettim hayatta. Hayır demeyi bilmiyorum ayıp sanıyorum. bir travmam var sanırım bununla ilgili aşamıyorum.

Ya aslında en güzeli dediğiniz. Ben zaten hep bu yüzden kaybettim hayatta. Hayır demeyi bilmiyorum ayıp sanıyorum. bir travmam var sanırım bununla ilgili aşamıyorum.
Aşmak için çabalayın. Ben de eskiden sizin gibiydim ayıp olur mu? Sonra baktım neden hep üzülen benim,anlayışlı olmak zorunda olan benim çata pata biri oldum çıktım:) Yani çingeneye bağlamaya gerek yok ki.Çok isterdim başka planım var, yada her neyse eşim annem dahi olsa Hayır demekten asla çekinmem.Siz de öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…