Bence nazik bir şekilde hamilelikten dolayı zorladığınızı söyleyerek reddedin anlayışla karşılayacaklardır , kendileri de bir hamilelik geçirdiyse ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorlardırKızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Gebelikte agır işkeri eşinden istemelisin bir. Görümcen seni zorlayacaksa esin reddetmeli ya da gelince kendi agırlamalı.Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
E gelmeyin diyin? Eşin erkek olarak dengeyi sağlayamıyosa sen ara gelmeyin hamileyim rahatsızım de.Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Ben kv nin evinde bile işleri eşimin basına yıkıyorum konu sahibi niye bu kadar pasif ki.benimkiler oturmaya geldiklerinde kalkıp kocalsrının çaylarını doldurma zahmetine girmezler bide kalmaya geldiklerini hiç düşünemiyorumha sizinki gibi bize gelmeye kalktıklarında beni arayıp haber vermezler asla eşimle konuşurlar bende eşime söylüyorum madem seninle muhattap olıyolar kalk çaylarını da sen doldur diye
Ben de görümceyim insanların bu kadar rahat olmalarına anlam veremiyorum, bu geline eziyet olsun kafasını da hiç anlamadım anlayamayacagim daKızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Valla ben konuyu hallettik sanmıştım meğerse halının altına süpürmüşüz çok tartıştık canım çok sıkıldı lanet olsun gelin ben anneme giderim diyesim geliyorBunları deyin işte daha ne olacak. Esiniz az vicdanliysa ya uptal ettirir ya da gelirseniz her isi siz yapin der
Iyi degilim deyin gecin odaya dinlenin yapacak bisey yokValla ben konuyu hallettik sanmıştım meğerse halının altına süpürmüşüz çok tartıştık canım çok sıkıldı lanet olsun gelin ben anneme giderim diyesim geliyor
Kızlar maalesef sorun çözülmedi ben çözüldüğünü düşünmüşüm, bugün tekrar konu gündeme geldi “gelsinler, ne olacak” dedi eşim. Bir ton tartıştık. Nasıl böyle fikri bu kadar çabuk değişti anlamıyorum. Görümcem aramıştı 4 gün önce 10 dakika sonra geri döndüm açmadı. 4 gün sonra bugün aramış beni bende açmadım sanırım bu da tuzu biberi oldu. Gelirlerse muhtemelen evde olmayacağım, yoruldum çünkü. Allah’a havale ediyorum ben herkesi ne diyebilirim ki..
Kibarlığa hiç gerek yok.Beni düşünmeden hareket eden hiç kimseyi incitmemek için çabalamam direk söylerim gelmeyin diye.Bu konuda şanslıyım neyseki hiç gerek olmadı.Ben acillik olurdumgelmeyin demenin en kibar yolu
Ya aslında en güzeli dediğiniz. Ben zaten hep bu yüzden kaybettim hayatta. Hayır demeyi bilmiyorum ayıp sanıyorum. bir travmam var sanırım bununla ilgili aşamıyorum.Kibarlığa hiç gerek yok.Beni düşünmeden hareket eden hiç kimseyi incitmemek için çabalamam direk söylerim gelmeyin diye.Bu konuda şanslıyım neyseki hiç gerek olmadı.
Aşmak için çabalayın. Ben de eskiden sizin gibiydim ayıp olur mu? Sonra baktım neden hep üzülen benim,anlayışlı olmak zorunda olan benim çata pata biri oldum çıktım:) Yani çingeneye bağlamaya gerek yok ki.Çok isterdim başka planım var, yada her neyse eşim annem dahi olsa Hayır demekten asla çekinmem.Siz de öyle yapınYa aslında en güzeli dediğiniz. Ben zaten hep bu yüzden kaybettim hayatta. Hayır demeyi bilmiyorum ayıp sanıyorum. bir travmam var sanırım bununla ilgili aşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?