Onlar gelmeden önce başım bir ağrır onlar gidene kadar baş agrisindan odamdan çıkmam . Bu birinci seçenek .sağlıkla ilgili atıp tutmayı sevmem derseniz de gelince ay iyi ki geldiniz ben de agirlastim bazı işler var hazır geldiniz doğum öncesi birlikte yapalım deyip iş kitlerim , ,yardıma çağırırım ,akşam odama çekilir uyuyakalmisim derim yani asla hizmette coşmam :)) bu ikinci seçenekKızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Niye, o sizin halinizi görüp eşim kırılmasın diyor mu? Yani görümceler karı-koca çoluk çocuk gelip yayılsın, bir işin ucundan tutmadıkları gibi hizmet ettirsinler ama eşiniz kırılmasın. Bilmiyor mu kardeşlerinin ablalarının huyunu? Aile gelir kalır tamam da koskoca kadınlar da ev sahibine yardım eder. Kocanız halinden memnun galiba, sizin dört dönüp herkese hizmet etmenizi göreviniz olarak görüyor. Sizin ve karnınızdakinin canı değerli değil mi? Karısı sinir krizi geçiriyor adamın umurunda değil.Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım?
Bence söyleyin eşinize.O yardım etsin belki utanirlar.Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Korktukları için mi yoksa muhatap olmamak için mi geçmiyorlar orasını bilemicem artikBenim görümceler bende korkularına binanın önünden bile geçemiyor valla sizde öyle egitseydiniz keşke başta simdi böyle olmazdi
Tani esiniz kirilmasin o onemli. Birsey olmaz iki buklum yapacaksiniz artik temizligi yemegi. Tatile geliyor kizcagiz ne yapsin. Gel diyen olduktan sonra bedava tatil tabiki gelir yani. Gerlme diyen olursa GELMEZLER.seninde kuyruk sokumun agrimaz guzel kardesimKızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Yine bir ailesine sınır çizemeyen koca vak'ası.Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Eşiniz akıl edemiyorsa kırılsın bi zahmet.Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Öyle demeyin ben de görümceyimBu görümceler iptal edilsin...
İnsanların yetişme tarzı ve görgüleri bir olmuyor maalesef. Keşke hayat karşımıza hep kendimiz gibi olan insanları çıkarsa ama sıfır. Yeri geliyor insan kendi kanından canından ailesine tahammül edemiyor eş ailesi ne ki. Gerçekten çok düşüncesizler çokÖyle demeyin ben de görümceyimama konu sahibinin görümcesinden değilim valla.en son abimlere ekim ayında onların davetiyle gittik ilk defa(yeğenimin doğum günüydü) ve yengem hamileydi.evin tüm işini yemeğini,bulaşığını biz hall ettik.zaten olması gereken bu.kimse bize bunu söylemedi.ha aksi olsaydı abim söylerdi o ayrı.biraz da insan kendisi akıl etmeli.ama bu görümceler düşüncesiz.onlar akıl edemiyirsa konu sahibi kendi söylesin eşine.
yavrum bir kere aramadı ise neden kabul ediyorsun. eşinle konuş neden konuşmuyorsun .karnın burnunda eşinde istemez yorulmanı . direk söyleyin kimsenin rezervasyonla geleceği tatil yapacağı otel değil deyin.Kuzum zaten öyle çok aramız yok o yüzden hep eşimle iletişimde. Hamile olduğumdan beri bir kere nasılsın diye aramadı..
Öyle demeyin ben de görümceyimama konu sahibinin görümcesinden değilim valla.en son abimlere ekim ayında onların davetiyle gittik ilk defa(yeğenimin doğum günüydü) ve yengem hamileydi.evin tüm işini yemeğini,bulaşığını biz hall ettik.zaten olması gereken bu.kimse bize bunu söylemedi.ha aksi olsaydı abim söylerdi o ayrı.biraz da insan kendisi akıl etmeli.ama bu görümceler düşüncesiz.onlar akıl edemiyirsa konu sahibi kendi söylesin eşine.
Ugramasinlar boşver,o zaman nereye dert yanacağızBu görümceler bu foruma hiç uğramıyor mu acaba? Buradaki herkes gelin sanırsamhayır yani, okuyup az ders çıkarsalar her gün bu kadar görümce, kayınvalide ve ana düşkünü koca konusu açılmayacak.
Bak buna katılıyorumBebeginin kakali bezini baskasinin yataginin üstüne koyanlar iptal edilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?