Görümce..

Burda tek suçlu eşinizi gördüm. Hadi görümce milleti böyledir deyip geçelim. Eşiniz nasıl size sormadan eve misafir kabul edebilir. Siz de buna rağmen nasıl kırmak istemiyorum diyebilirsiniz. Ben olsam benim hanımlığını yaptığım eve bana sormadan geliniyorsa ben kabul etmiyorum kabul eden misafirini karşılasın ben annemde olacağım derim.

Onlar gelmeden önce başım bir ağrır onlar gidene kadar baş agrisindan odamdan çıkmam . Bu birinci seçenek .sağlıkla ilgili atıp tutmayı sevmem derseniz de gelince ay iyi ki geldiniz ben de agirlastim bazı işler var hazır geldiniz doğum öncesi birlikte yapalım deyip iş kitlerim , ,yardıma çağırırım ,akşam odama çekilir uyuyakalmisim derim yani asla hizmette coşmam :)) bu ikinci seçenek
Kocamla konuşurum misafir agirlayamayacagimi söylerim baktım anlamıyor ablanlar orda canim buyur hizmetlerini sen gör derim. Bir cinnet her şeyi halleder .:))) Gibi gibi gibi çözüm önerisi bol yani

Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım?
Niye, o sizin halinizi görüp eşim kırılmasın diyor mu? Yani görümceler karı-koca çoluk çocuk gelip yayılsın, bir işin ucundan tutmadıkları gibi hizmet ettirsinler ama eşiniz kırılmasın. Bilmiyor mu kardeşlerinin ablalarının huyunu? Aile gelir kalır tamam da koskoca kadınlar da ev sahibine yardım eder. Kocanız halinden memnun galiba, sizin dört dönüp herkese hizmet etmenizi göreviniz olarak görüyor. Sizin ve karnınızdakinin canı değerli değil mi? Karısı sinir krizi geçiriyor adamın umurunda değil.

Üzülmüşmüş, hayır efendim üzülmeyecek harekete geçecek somut bir şey yapacak. Konu başlığı bile kocam değil "görümce" Aferin devam edin böyle paşanızı başınızın üstünde gezdirmeye. Bütün gün çalışıyormuş görmüyormuş halinizi. Görse de değişen bir şey olmamış, üzüldü de sonra ne yaptı?

Son düzenleme:
Burada ki sorun hamile kadının evine emrivaki yaparak kendini kabul ettirme düşüncesizliği İnsan düşünür kadın hamile bizimle nasıl ilglensin diye Ya da hadi madem geldin kadın hamile tüm işleri bari sen yap Kendi sağlığınızı düşünmeniz gerek eşinizle şikayet eder gibi değilde durumu açıkca konuşun Şimdi bir görümce ağırlamışsınız diğerine gelmeyin deseniz onu ağırladılar bizi istemediler gibi olacak Bence en mantıklısı eşinize ne kadar zorlandığınızı söyleyin eşinizde buyrun gelin ama benim hanımım malum hamile hizmeti sınırlı yapabilir kendi eviniz gibi yapıp yiyip içecekseniz, eşime yardımcı olacaksanız buyrun gelin desin şakayla karışık

Bence söyleyin eşinize.O yardım etsin belki utanirlar.

Mağduru oyna.
Eşin muhtemelen senin pertinin çıktıgının farkında bile değil.
Evi süpürürken soluklan dinlen ay uy de. Sonra devam et
Yemek yaparken birden ay belim diye tutul
bi bardak su al eline dilim damağım kurudu de yavaş yavaş iç
Sonraki adımda yardım istemek.
Sürekli yönlendir. bişeler iste.
Ayakları yavaş yavaş çekilir

Şu yaz günü misafirlikten nefret ederim.
Kardeşim ben yazın evimde don atlet gezmek istiyorum sıcaktan elimde yastık çarşaf oda oda geziyorum neresi serinse, hatta bu koridor balkon bile olabiliyor.
Bu ne düşüncesizlik, üstelik siz hamilesiniz ekstra dikkat etmesi gerekirken kadın birde kocasını getiriyor, pes doğrusu
Söyle kocana senin durumundan dolayı kabul etmesin, ha ediyorsa da hizmetlerini kendisi yapsın.

Tani esiniz kirilmasin o onemli. Birsey olmaz iki buklum yapacaksiniz artik temizligi yemegi. Tatile geliyor kizcagiz ne yapsin. Gel diyen olduktan sonra bedava tatil tabiki gelir yani. Gerlme diyen olursa GELMEZLER.seninde kuyruk sokumun agrimaz guzel kardesim

Yine bir ailesine sınır çizemeyen koca vak'ası.
"Benim eşim hamile ve zorlanıyor, başka zaman gelirsiniz" demek bu kadar mı zor yahu. Kardeşin bu senin, bunu söyleyecek samimiyetiniz de mi yok!

Eşinize net bir şekilde söylemelisiniz. Kırmadan, kelimelerinizi dikkatli seçerek, "Hayatım ben bu halimle tekrar misafir ağırlayamam, lütfen sen kızkardeşine ilet. Başka bir zaman başımın üstüne" diye.

Bunları adamların kendilerinin düşünmesi lazım aslında da, işte.. Duygusal olgunluğu kazanamamış erkek çocuklarıyla evlendiğimiz için kabak hep bize patlıyor.

Eşiniz akıl edemiyorsa kırılsın bi zahmet.

Bu görümceler iptal edilsin...
Öyle demeyin ben de görümceyimama konu sahibinin görümcesinden değilim valla.en son abimlere ekim ayında onların davetiyle gittik ilk defa(yeğenimin doğum günüydü) ve yengem hamileydi.evin tüm işini yemeğini,bulaşığını biz hall ettik.zaten olması gereken bu.kimse bize bunu söylemedi.ha aksi olsaydı abim söylerdi o ayrı.biraz da insan kendisi akıl etmeli.ama bu görümceler düşüncesiz.onlar akıl edemiyirsa konu sahibi kendi söylesin eşine.

İnsanların yetişme tarzı ve görgüleri bir olmuyor maalesef. Keşke hayat karşımıza hep kendimiz gibi olan insanları çıkarsa ama sıfır. Yeri geliyor insan kendi kanından canından ailesine tahammül edemiyor eş ailesi ne ki. Gerçekten çok düşüncesizler çok

Kuzum zaten öyle çok aramız yok o yüzden hep eşimle iletişimde. Hamile olduğumdan beri bir kere nasılsın diye aramadı..
yavrum bir kere aramadı ise neden kabul ediyorsun. eşinle konuş neden konuşmuyorsun .karnın burnunda eşinde istemez yorulmanı . direk söyleyin kimsenin rezervasyonla geleceği tatil yapacağı otel değil deyin.

Bebeginin kakali bezini baskasinin yataginin üstüne koyanlar iptal edilsin

Bu insanlardaki bedava tatil mantıgını çözemiyorum. Size meraklı olduklarından degil bedava yiyip içip gezmek için geliyorlar. Ennn nefret ettigim insan tipi. Kimsenin evinde kalamam o kadar bu sıcakta yaa nasıl bir rahatlıktır. Benimkide geldi 1 buçuk gün kaldı. 1 ay gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…