Bende görümceyimBu görümceler iptal edilsin...
Bende görümceyimkapatılalım bence dicem de 4 senelik evli kardeşimin evine 3 kere gittim 1 yeni evli mevlüdü 1 kahveye biride gece 2 de gidip sabah kahvaltiya gittik beraber. Kendileri ayda bir iki muhakkak gelirler. Başımın üstünde yerleri var ama ben davet edilmedigim yere asla gidemem.
Kalp kırmaktan korkmazsanız sorun çözülmüş olur canımKuzum zaten öyle çok aramız yok o yüzden hep eşimle iletişimde. Hamile olduğumdan beri bir kere nasılsın diye aramadı..
Oh işte mis gibi ya..Merhaba kızlar, eşim ile bu konuyu konuştum. Ablasını ağırlayamayacağımızı, sürecin zor geçtiğini ve öncelikli olanın bebeğimiz ve benim rahatım olduğunu söyledim. Bana hak verdi, ablasına uygun bir dille kabul edemeyeceğimizi söyleyecek. İnanın üstümden büyük bir yük kalktı. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız..
Çok teşekkür ediyorum canııııımOh işte mis gibi ya..
Hadi geçmiş olsun. Temiz iletişim herşeyi çözer
Ben kuzenimde kaldim 5 aylik hamileydi oda 10 gun kaldim ama camini sildim perdelerine kadar yikadim hamile agirlasir ilerde yapamaz diye ne bicim insanlar var hamile kadina is mi yaptirilir vicdansiz bunlar gelin diye sizi hizmetci goruyorlar galiba dogumdan sonra hic dinlenemezsiniz simdi sizin bol bol dinlenmeniz lazim soyleyin hamileligim zor geciyor gelmesinler de ayil bayil esinin yaninda kus falanSanırım söyleyeceğim ya başka yolu yok. Onlar gider başkaları gelir yoksa artık buna bile ihtimal veriyorum
Allah sizin gibi insanlardan razı olsun. Tamamen vicdansızlık o kadar haklısınız ki. Bütün aile durdular durdular ben hamile kaldığım sene 1er ay arayla gelesileri tuttu. Neyse ki bunu da atlattımBen kuzenimde kaldim 5 aylik hamileydi oda 10 gun kaldim ama camini sildim perdelerine kadar yikadim hamile agirlasir ilerde yapamaz diye ne bicim insanlar var hamile kadina is mi yaptirilir vicdansiz bunlar gelin diye sizi hizmetci goruyorlar galiba dogumdan sonra hic dinlenemezsiniz simdi sizin bol bol dinlenmeniz lazim soyleyin hamileligim zor geciyor gelmesinler de ayil bayil esinin yaninda kus falan
Eşinize söyleyeceksiniz narin kocanız kırılacak ama biz ne yapabiliriz?Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Kuzum tabiki öyle bugün kontrole gittik o hareketleri yüzünü buruşturması felan yüreğime dokundu annelik duygusu iyice işledi içimeBak ben daha 8. Haftadayım yataktan tuvalete zor kalkıyorum hele bi de misafir gelecek eşim almaz kapıdan içeri en yakını olsun isterse.
Ne demek hizmet beklemek ne münasebet. Kimse senden ve bebeğinden değerli değil.
Yavru da strese giriyor yoruluyorsun iş yaparken.
Ayıp denen bisey var.
Hamile kadına değil yatıya gitmek çaya kahveye gidilmez göresi olan sofra hazırlayıp çağırır.
Yüz vermeyin sert olun uygun değilim deyin rahatsızım hep yatıyorum deyin
Merhaba, problemi hallettik sadece siz olsaydınız ne yapardınız? Demek istemiştim, ilginize çok teşekkür ediyorumEşinize söyleyeceksiniz narin kocanız kırılacak ama biz ne yapabiliriz?
Oyyy kuzum benim her şeyi anlıyorlar biliyorlarKuzum tabiki öyle bugün kontrole gittik o hareketleri yüzünü buruşturması felan yüreğime dokundu annelik duygusu iyice işledi içimekimseyi kabul etmeyeceğim yeter ki o olsun ona verimli olabileyim.. asla yüz vermiyorum eşimle de konuştum kabul etmeyeceğiz, çok istiyorlarsa otelde miiiis gibi tatil yaparlar
Bende görümceyimkapatılalım bence dicem de 4 senelik evli kardeşimin evine 3 kere gittim 1 yeni evli mevlüdü 1 kahveye biride gece 2 de gidip sabah kahvaltiya gittik beraber. Kendileri ayda bir iki muhakkak gelirler. Başımın üstünde yerleri var ama ben davet edilmedigim yere asla gidemem.
yardım etmeleri gerekir sizi aramaları lazım ayrıca hamilesiniz azıcık anlayışşKızlar merhaba, 5 aylık hamileyim. Önümüzdeki ay için görümcem bize kalmaya gelecekMİŞ eşi ve çocuğuyla eşimi arayıp söyledi tatile gezmeye geleceklermiş. Bana asla arayıp haber vermek yok :) Bir önceki ayda diğer görümcem 1 hafta 10 gün kadar bendeydi. Kızlar, gelmesinde sorun yok ama hiçbir işin ucundan tutmuyorlar bir odam komple onların getirip dağıttığı kıyafetler ile doluydu gidecekleri gün toparladılar. O sürede benim evime gelen giden oldu rahatsız dahi olmadılar. benden bu halde hizmet bekliyorlar. Ben de yaz sıcak bunalıyorum hamileliğim zor geçiyor kendimi atacak yer arıyorum yatsam yatamam rahat edemiyorum inanın çok çıkmazda kaldım. Sırf geçen ay onlar yüzünden evimdeki tuvaletten ilaç içtiğim halde enfeksiyon kaptım. Ben kalkıp bir şey yapmasam asla ellerini hiçbir şeye sürmüyorlar. Hizmet bekliyorlar. Evimi iki büklüm süpürüyorum kuyruk sokumum ağrıyor. 1 ay arayla bu kadar misafir ağırlamak çok zor geliyor. Durdular durdular hamile olduğum zamanda parça parça geliyorlar şaka gibi. Eşime bir şey söyleyip kırmak da istemiyorum ama ben ne yapacağım? Akil verin ne olur…
Eğitseydiniz diye bahsettiğiniz kişi bir insan , eşinizin sizin ailenizle ilgili bu üslupta konuşmasını ister miydiniz?Benim görümceler bende korkularına binanın önünden bile geçemiyor valla sizde öyle egitseydiniz keşke başta simdi böyle olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?