Görümce..

Bu görümceler iptal edilsin...
Bende görümceyimkapatılalım bence dicem de 4 senelik evli kardeşimin evine 3 kere gittim 1 yeni evli mevlüdü 1 kahveye biride gece 2 de gidip sabah kahvaltiya gittik beraber. Kendileri ayda bir iki muhakkak gelirler.Başımın üstünde yerleri var ama ben davet edilmedigim yere asla gidemem.

Ben böyle konularda konu sahibine de hem şaşırıyorum hem kızıyorum valla. Kimsenin haberi yok ki konu sahibinin yorulduğundan, bunaldığından vs. Enfeksiyon hamilelikte ciddi sorun olabiliyorken çocuğun babasına nasıl bu konuda hiç bir şey denmez ki. Ben 50 kere demiştim mesela bu durumu bir daha yaşamamak için kimseyi istemiyorum evimde diye. O sizinle papaz olmaktan korksun siz hamile halinizle niye korkuyorsunuz? Siz neden gizlice sinir krizi geçiriyorsunuz? Bebeğiniz kolik olacak bu stres altında ama siz bunu göze alıp bebek yaptığınız adama da görgüsüz ailesine de bir laf etmemişsiniz. Evet keşke insanlar anlayışlı olsa dünya mükemmel olurdu ama eğer onlar anlamıyorsa biz anlatmak zorundayız. Belim ağırdı der kahvaltı hazırlamam, onlar hazırlarsa yer sonrasında tansiyonum düştü der uzanırım. Görümceme seslenir tuzlu bir ayran rica ederim vs. Uğraştırırım yani. Prenseslikse prenseslik valla.

Benim annem de görümcelerini cok sever ve sayar. Muhabbet güzelse ve yardimlasma varsa konu sahibi de belki isterdi, ama böylece sadece yük. Birde evde baska evde erkek olunca istedigini de giyemiyorsun haliyle

Merhaba kızlar, eşim ile bu konuyu konuştum. Ablasını ağırlayamayacağımızı, sürecin zor geçtiğini ve öncelikli olanın bebeğimiz ve benim rahatım olduğunu söyledim. Bana hak verdi, ablasına uygun bir dille kabul edemeyeceğimizi söyleyecek. İnanın üstümden büyük bir yük kalktı. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız..

Oh işte mis gibi ya..
Hadi geçmiş olsun. Temiz iletişim herşeyi çözer

Sanırım söyleyeceğim ya başka yolu yok. Onlar gider başkaları gelir yoksa artık buna bile ihtimal veriyorum
Ben kuzenimde kaldim 5 aylik hamileydi oda 10 gun kaldim ama camini sildim perdelerine kadar yikadim hamile agirlasir ilerde yapamaz diye ne bicim insanlar var hamile kadina is mi yaptirilir vicdansiz bunlar gelin diye sizi hizmetci goruyorlar galiba dogumdan sonra hic dinlenemezsiniz simdi sizin bol bol dinlenmeniz lazim soyleyin hamileligim zor geciyor gelmesinler de ayil bayil esinin yaninda kus falan

Bak ben daha 8. Haftadayım yataktan tuvalete zor kalkıyorum hele bi de misafir gelecek eşim almaz kapıdan içeri en yakını olsun isterse.
Ne demek hizmet beklemek ne münasebet. Kimse senden ve bebeğinden değerli değil.
Yavru da strese giriyor yoruluyorsun iş yaparken.
Ayıp denen bisey var.
Hamile kadına değil yatıya gitmek çaya kahveye gidilmez göresi olan sofra hazırlayıp çağırır.
Yüz vermeyin sert olun uygun değilim deyin rahatsızım hep yatıyorum deyin

Allah sizin gibi insanlardan razı olsun. Tamamen vicdansızlık o kadar haklısınız ki. Bütün aile durdular durdular ben hamile kaldığım sene 1er ay arayla gelesileri tuttu. Neyse ki bunu da atlattım

Eşinize söyleyeceksiniz narin kocanız kırılacak ama biz ne yapabiliriz?

Kuzum tabiki öyle bugün kontrole gittik o hareketleri yüzünü buruşturması felan yüreğime dokundu annelik duygusu iyice işledi içime kimseyi kabul etmeyeceğim yeter ki o olsun ona verimli olabileyim.. asla yüz vermiyorum eşimle de konuştum kabul etmeyeceğiz, çok istiyorlarsa otelde miiiis gibi tatil yaparlar

Oyyy kuzum benim her şeyi anlıyorlar biliyorlar eşinin de destek olması harika oldu bu konuda kesinlikle otele gitsinler kimse sizden daha değerli değil sağlıkla gelsin minnoşunuz…

Ya ben görümcemi çok severim. Kızdığım şeyler olur onu da genelde hemen anlar :) yaşı bizden küçük ama kızımın üzerinde de, benim doğum sürecimde emeği çok büyük.
Karşılıklı anlayış, birbirinin darını zorunu gidermek önemli.

Esin Senin halinden anlamiyorsa anlatacaksin durumu.Esine en ufak laf soylemeye cekinenleri de Bu forumda gordum.Guzelce anlatın ,anlamak istemiyor,size acımıyorsa,belim ağrıyor,çok kötüyüm deyip girip odanıza yatacaksınız yada kötüyüm birkaç gün annemde kalacağım diyeceksiniz.

yardım etmeleri gerekir sizi aramaları lazım ayrıca hamilesiniz azıcık anlayışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…