eşinin huyu buysa bişi yapamazsın.
nankör insanı sevıyor demekki, belkide hiç umursamamak gerek... sen kendınıde paralasan eşin onların etrafında pırr dönecek
en iyisi salla gitsin.
bence duyarsız olan eşin.
görümcenide boşver, işi düşünce yanaşır sana nasıl olsa
düğün yemekleri derken?
Kendini boşu boşuna yormuşsun.Görümceni de gözünde fazla büyütmüşsün...Ne olduğunu anladın bundan sonra ona göre davranırsın canım.Buarada bebeğin ömürlü olsun Allah analı babalı büyütür inşallah..
Merhaba arkadaşlar . Benim sorunum görümcem ve kayınvalidemin bizi hiç önemsemiyor olmaları. Görümcem 3 hafta önce evlendi. Düğün salonu kiralanmıştı nerde düğün dedik xx yerde dediler . Bizde soranlara xx yerde dedik. Davetiyeyi bir alıyoruz elimize el gibi düğünden 2 gün önce öğreniyoruz düğünün nerde olduğunu mekan değiştirmişler hiç abisine söylemedi. Artı ben düğünde 7aylık hamileydim .hem kınada hem düğünde o halimle tüm davetlileri karşılayıp masalarına eşlik edip, düğün boyunca da ev sahipliği yaptık eşimle .ertesi gün ise sancılandım dr erken doğum olabilir yatacaksın dedi. Eşimin tüm ailesi aradı sordu bi tek görümcem aramadı.3 haftadır yatıyorum tık yok. Bebeğimi bile hayırlamadı.Eşimde haklısın diyor bana ama ailesine ağzını açmıyor. Şimdi başlar düğün yemekleri eşim çekip gidecek davetlere tek başına . Ben gidemem gidecek durumum olmadığını bile bile kayınvalidem iyileşmeye bak sen yarın yemek var falan filan diyor. Eşime gidemem desem alıp başını gidiyor hiç umrunda değil .istiyorumki böyle duyarsız görümceye eşimde fazla yüz vermesin ama olmuyor hep ben abiyim yapacam diyor. Sîzce napalirim bunlara.
seni çok iyi anlayabiliyormu ama bırak aramasınlar napacaksın yaaa sen kendi keyfine bak derim bende yeni doğum yapmıştım görümcem o aralar hem nişanlanacaktı hem de öğretmen olarak atamalarını bekliyordu neyse ben yeni doğum yaptım 15 günlük bile değildim belki tam o sırada nişan telaşı çıktı aynı gün öğretmen ataması sonuçları açıklandı havalardan iş bile yapmadı sanki nişanlanacak olan bendim o halimle ev temizliği misafir hazırlıkları derken öldüm bittim bir kerede teşekkür etmedi.neyse şimdi atandı gtti aradan 4 sene geçti ne arar ne sorar istanbulda oturuyor biz de antalya da oturuyoruz gezmeye gittik yanına çocuğu oldu kendi yemeğimizi kendimiz yaptık o kadar vurdum duymaz oluyorlar eşine gelnici sen ne kadar söylersen söyle onlar eşinin kardeşi anası babası sakın şikayet etme ne halleri varsa görsün sana ilişmesinler kimden ne bekliyorsun ki biz geliniz biz onların üstüne gideceğiz arayıp sormayanı arayıp sormayacaksın biraz bencil olacaksın eşim bana kardeşim telefonda görüş falan diyor beni aramazlar zaten ben de hemen bir bahane buluyorum kapı çalıyor aşkım falan ya da benim de telefonum çalıyor aşkım falan diyorum görüşmüyorum benim telefonum yokmu beni arasınlar eşine şikayet etmeden halletmeye çalış biraz açık gözlü ol.mesela onların doğum günü olur kayınvalide ve eşim arayın doğum günlerini kutlayın der. kaç sefer takip ettim benim doğum günüm olunca hiç aramadılar mesela ben de öğretmenim öğretmenler gününde hep aranmak isterler ama beni arayan soran hatırlayan yok bende o zaman doğum günüm ya da öğretmenler günü ise bak beni aramadılar ne olur sen de aramam için ısrar etme bende insanım derim benim onlardan neyim eksik üstelik yengesiyim derim konuyu kapattırırım eşim de artık hiç bir şekilde ısrar etmiyor her şeyin farkında vakti yokmuş falan der bende insanın içinde olacak derim insan afedersiniz tuvalette dahi arar yeter ki içinde olsun çok uzattım kendi hayatına bak onlar seni umursamıyorsa sen neden umursuyorsun ki bırak yaaaa görümce aramamış kayınvali de aramamış boş ver sal enginine gitsin sen kendi sağlığına bak bebeğine bir şey olursa çok pişman olursun... bunları yaşamış bir anne olarak diyorum.şu an hormonlarının da etkisi var sende bırak eşin giderse gitsin seni düşünse zaten senin yanında olur böyle eşler için önce ailesi sonra eşi geliyor benim eşim de öyle onun için öyleyse benim içinde öyle önce bebeğim sonra benim ailem sonra o sonrada onun ailesi geliyor...kendini ve kendi hayatını yaşa...
Benzerini ben de yasadim kaynimin dugunune gidemedim hamileydim dusuk riskinden dolayi.esimin tavirlari oldu biraz boyle sorunlar bence esten kaynaklaniyor gorumce kv eslerden yuz buluyor.ama herkes ettigini bulur merak etme
Benim nekadar düğün sahipliği yapmam olağansa görümcemindw abisinin çocuğunu hayırlaması kadar olağan bi durum yok dimi. Kendi cümlelerinizle çelişiyorsunuz. Ben elim ev sahipliği yapmak zorunda değilim ama yaptım, ancak o abisinin çocuğunu hayırlamak zorunda.ben onun ailesiyim artık, anası babası yüzünden heleki kendini kaale almayan kardeşi yüzünden 2 çocuğundan karısından vaGeçecekse güle güle
ay cnm bayıldım senin düşüncelerine. ne kadarda haklısın . her sözün doğru ve yerinde olmuş. keşke bende senin yerinde olsam . senin gibi davranabilsem. beni istemeyeni aramayana iyilik yapıyorum. kendimi enayi gibi hissediyorum. değerimde olmuyor ayrıca. valla resmi davranan biraz sert olan gelinlerin kıymeti biliniyor
Allah huzurunu mutluluğunu bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?