Görümceden gelen mesaj acill !

Uygun dille anlatimi nasil olur bilemem ama dökün icinizi gitsin

Benim de Takipten çıkarttigim arkadaşlarım olmuştu, hatta bir tanesi KKdan sevdiğim bir kız. O sebebini sorduğunda gayet açık bir şekilde onu sevdiğimi ama ırkçı paylasimlar görmek istemediğim için çıkarttıgimi soyledim. Bir iş arkadaşım sormuştu,ona da genelde gezi sayfalarını takip ettigimi, hep Cocugunu paylaşan arkadaslarimi takipten çıktığımi çünkü ilgimi çekmedigini söylemiştim.
Yani çok doğal değil mi bir insanı takipten çıkarmak? Ben gün içinde soyle bir kaydırmalik bakıyorum Instagrama . Onda da neden istemediğim şeyler göreyim ki? Valla benim zamanım da kıymetli, vaktim de kıymetli. Zamanında Facebook'tan annemi silmiş birisiyim (hala da Instagram'dan vs ekli değil)
Kime ne???
Yani yerinde olsam 'bir sebebi yok abla, genel temizlik yaptım sadece. Paylaşımları ilgimi çekmeyen herkesi takipten çıktım,keyifli paylaşım yapan sayfaları takip ediyorum' derdim

Ne yalan da soyleseniz yemicek

Niye sildiniz ki sessize alabilirdiniz storylerinizi gizleyebilirdiniz. Cevap verilcek bi şey yok bence eşiniz sorduğu zaman da gerçeği söyleyin

Ne yalan da soyleseniz yemicek

Aslında çok kurnaz bal gibi de biliyor neden onu sildiğimi ama soruyor ki kavga çıksın. Bense genelde mesafeli ve görmezden gelmeye çalışırım ki tatsızlık çıkmasın

Ya şimdi devamlı görüşmediğiniz biri olsa sallayın diycem de görümce olunca sıkıntı. Ya başta takipleşmiycektiniz , sonradan çıkarması dikkat çekiyo ve sıkıntı işte. Bilmeliydiniz böyle soracahını

Cevap vermeye karar verdim. Sizce içimi dökmek mi mantıklı yoksa canım öyle istedi gibi yuvarlak cevaplar mı. Şimdi mesajı silsem yine yüz yüze geldiğimizde sormayacak mı sanki biliyorum onu ben tatsızlık çıkmasın diye hep görmezden gelirim laflarını yutarım bazen onlar ise öyle değil dambur dumburlar hiç tatsızlık olur mu olmaz mı ne olur diye düşünmezler sanırım artık benimde cevap vermem gerek

Ben olsam cevap vermezdim. Madem silmeyi göze aldınız açıklama yapacağınız tek kişi de eşiniz olmalı.

Ben olsam canım öyle istedi derim ama siz gerginlik istemiyorsunuz.Gerginlik istemiyorsanız takipten de çıkmayacaktınız.

Cevap vermeye karar verdim. Sizce içimi dökmek mi mantıklı yoksa canım öyle istedi gibi yuvarlak cevaplar mı. Şimdi mesajı silsem yine yüz yüze geldiğimizde sormayacak mı sanki biliyorum onu ben tatsızlık çıkmasın diye hep görmezden gelirim laflarını yutarım bazen onlar ise öyle değil dambur dumburlar hiç tatsızlık olur mu olmaz mı ne olur diye düşünmezler sanırım artık benimde cevap vermem gerek

Cevap vermeye karar verdiyseniz açık açık yazın sakince ama.Sizi kışkırtmasına izin vermeyin.

Eşimin arkadaşının eşiyle benzer bir şey yaşadık. Benden hoşlanmadığı, sürekli bir rekabet halinde olduğu çok netti.

“Birbirimizden hoşlanmıyoruz, o yüzden takip etmenin de anlamı yok bence. Merhaba merhaba yeter bize” dedim.

Nerden çıkardın diye söylediğinde “yaptıklarına, hal ve hareketlerine dön bak anlarsın” dedim ve olay kapandı.

Şimdi karşılaştığımızda gerçekten de merhaba merhaba o kadar. Eşi de eşimin çok çok samimi olduğu biri. Aynı ortama girdiğimizde bile kendi eşlerimizin yanında oturup muhabbete normal bir şekilde devam ediyoruz ama asla birbirimizle birebir konuşmuyoruz.

Bilmem fark etmemisim yollarim sana istek de baskada yazma ve istek de atma kavgaya birak o bsslasin.
Aslında çok kurnaz bal gibi de biliyor neden onu sildiğimi ama soruyor ki kavga çıksın. Bense genelde mesafeli ve görmezden gelmeye çalışırım ki tatsızlık çıkmasın

Ben sizin yerinizde olsam “ cevabını bildiğiniz soruları lütfen sormayın ” derdim
Vallahi süper, düşünsün dursun acaba niye engelledi? Diye.
Ne çocukça işler.
Biri engeller, biri ayyy küstüm,
beni niye engelledin? Diye sorar.
Engelleyen kocasından korkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…