Görümceden gelen mesaj acill !

Ben olsam sadece eşime söylerim. Senin ablan/kardeşin beni sürekli tersliyor laf sokuyor ezmeye çalışıyor. Ben de onu takipten çıktım. Şimdi de hiç bişey olmamış gibi neden takipten çıktın diye bana mesaj atmış derim. Görümceye cevap vermem ama eşinizin haberi olsun sonra tartışma çıkmasın.

Bence açıkça söyleyin
Sürekli laf sokuyorsun artık çok rahatsız oluyorum bu yüzden takipten çıkardım bu şekilde daha iyi deyin.

Abla değil. Ben 24 o 21 yaşında. Eşimle konuşsam mı diye bende düşündüm ki muhtemelen haberi vardır kesin görmüştür ama henüz bana bir şey demedi

Hesabımda sadeleşiyorum, azaltıyorum takip ettiklerini onun bunun laf sokmadına bakmaktan gına geldi der bir de bunun hesabını mı soruyorsun sosyal medya bu isteyen ekler isteyen çıkar der gülerim

Görüncem beni takip ediyor ben onu etmiyorum

Neden hesap soruyorsun veya neden bilmek istiyorsun gibi bir şey mi desem önce acaba

Bence boşuna eşinizle de gerginlik çıkmasın diye ayy yanlışlıkla olmuş deyin..

Abla değil. Ben 24 o 21 yaşında. Eşimle konuşsam mı diye bende düşündüm ki muhtemelen haberi vardır kesin görmüştür ama henüz bana bir şey demedi
Hele ki benden yaşça küçük birinin lafları altında ezilmem ben isterse öz kardeşim olsun. Sizin hatanız bu zamana kadar ses çıkarmamanız olmuş ki bu yüzden size laf sokabilme cesareti gösterebilmiş. Benim karşımda kimse beni iğneleyici, küçük düşürücü ifadeler kullanamaz. Görüldü atın, kocanız da ne derse desin. Sizin hesabınız, sizin hayatınız.

Cevap vermeye karar verdiyseniz açık açık yazın sakince ama.Sizi kışkırtmasına izin vermeyin.

Neden hesap soruyorsun veya neden bilmek istiyorsun gibi bir şey mi desem önce acaba

Bu kadar cekiniyorsaniz kuzenim silmiş deyin :) yani hem siliyorsunuz sonra da eşim ne der diyorsunuz açık açık söyleyin nolcak

Bence boşuna eşinizle de gerginlik çıkmasın diye ayy yanlışlıkla olmuş deyin..

Kendi kendime düşününce bunun aradı arkası kesilmeyecek şimdi cevap vermezsem yarın bir gün yine canımı sıkacak o yüzden en iyisi cevap vermek diye düşünüyorum ki şimdi görmezden gelsem susmayacak eminim

Şimdi kesin annesine ablalarınada söyler hepsi birden sorarlar bana

Dediğiniz doğru ama biriyle ya muhatap olursunuz ya da olmazsınız.. Anladığım kadarıyla siz muhatap oluyorsunuz ama mesafe koymak istiyorsunuz.. O yüzden konuştuğunuz birini insadan silmiş gibi oluyorsunuz.. Hiç konuşmazsanız zaten bunu size sormazdı..

bundan sonra hiç konuşmam kfam rahat olur derseniz direk sebebini söyleyip kesip atabilirsiniz.. Ama eşinizin hatırı için onun kardeşine tahammül ederim çok da içli dışlı olmam derseniz gerginlik çıkmaması adına yanlışlıkla olmuş dersiniz diye düşündüm. Zaten o anlayacaktır ama sizi suçlayacak birşeyi de olmazdı elinde.. Ne bilim mantıklı değil belki, ben çok da anlamıyor olabilirim bu işlerden

Sorarlarsa “küskün, kızgın değilim. Sadece yaptıklarıyla canımı acıtıyor. Olay çıkmasın diye susuyorum ama çok kırılıyorum. Bu şekilde olması daha sağlıklı. Yoksa ben de bir yerde patlarım ve olay daha büyür” dersiniz.

Başın çok ağrıyacaksa ve iyi kötü idare ederim diye düşünüyorsan; bir şekilde geçiştir. Yanlışlıkla olduğunu söyleyebilirsin tekrar takibe alırsın filan :)
Ama yok kararında eminsen; eşine de görümcene de açık açık söyle, mesafeli olmak istediğini ve kırıldığını.

Ne değişik karı koca ilişkiniz var. Ben eşimin ailesine kızdığımda, kırıldığımda muhakkak eşimle paylaşırım. Ona sızlanmayacağım da kime sızlanacağım? Görümceyi silecek kadar diş bilemişsiniz kendi iç dünyanızda ama eşinizin bundan haberi yok. Niye? Kızacak ya da üzülecek diye mi korkuyorsunuz? Bir de hesabınız eşinizde niye açık ona da anlam veremedim. Belki ben Instagram’ı Whatsapp gibi kullandığım için garip geldi. Arkadaşlarımla olan sohbetlerimi eşim niye okusun mesela?

Bir de artistlik yapıp silerken bunun mutlaka önünüze çıkacağını düşünmediniz mi? Keşke o zaman düşünseydiniz ne diyeceğinizi. Silmeye gerek de yoktu aslında, görmek istemiyorsanız paylaşımlarını engelleseniz de olurdu.

Görümcenize açık kısa net bir şekilde neden ne ise onu diyeceksiniz.

Hem konuda hem de bir kaç mesajınızda " eşim görecek , ona da bildirim gidiyor" vs gibi endişe dolu olduğunuzu hissettiğim söylemleriniz var. (Umarim yanlış hissetmisimdir ) Eşinizden neden bu kadar çekiniyorsunuz? Böyle deyince dışarsan pasif , kendi hakkını bile savunamayan birisi gibi görünüyor lütfen böyle yapmayın Eşinize de neden ne ise aynen onun söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…