- 4 Şubat 2015
- 6.206
- 12.528
- 448
Ben olsam sadece eşime söylerim. Senin ablan/kardeşin beni sürekli tersliyor laf sokuyor ezmeye çalışıyor. Ben de onu takipten çıktım. Şimdi de hiç bişey olmamış gibi neden takipten çıktın diye bana mesaj atmış derim. Görümceye cevap vermem ama eşinizin haberi olsun sonra tartışma çıkmasın.
Bence boşuna eşinizle de gerginlik çıkmasın diye ayy yanlışlıkla olmuş deyin..Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Hele ki benden yaşça küçük birinin lafları altında ezilmem ben isterse öz kardeşim olsun. Sizin hatanız bu zamana kadar ses çıkarmamanız olmuş ki bu yüzden size laf sokabilme cesareti gösterebilmiş. Benim karşımda kimse beni iğneleyici, küçük düşürücü ifadeler kullanamaz. Görüldü atın, kocanız da ne derse desin. Sizin hesabınız, sizin hayatınız.Abla değil. Ben 24 o 21 yaşında. Eşimle konuşsam mı diye bende düşündüm ki muhtemelen haberi vardır kesin görmüştür ama henüz bana bir şey demedi
Cevap vermeye karar verdiyseniz açık açık yazın sakince ama.Sizi kışkırtmasına izin vermeyin.
Bence boşuna eşinizle de gerginlik çıkmasın diye ayy yanlışlıkla olmuş deyin..
Eşimin arkadaşının eşiyle benzer bir şey yaşadık. Benden hoşlanmadığı, sürekli bir rekabet halinde olduğu çok netti.
“Birbirimizden hoşlanmıyoruz, o yüzden takip etmenin de anlamı yok bence. Merhaba merhaba yeter bize” dedim.
Nerden çıkardın diye söylediğinde “yaptıklarına, hal ve hareketlerine dön bak anlarsın” dedim ve olay kapandı.
Şimdi karşılaştığımızda gerçekten de merhaba merhaba o kadar. Eşi de eşimin çok çok samimi olduğu biri. Aynı ortama girdiğimizde bile kendi eşlerimizin yanında oturup muhabbete normal bir şekilde devam ediyoruz ama asla birbirimizle birebir konuşmuyoruz.
Dediğiniz doğru ama biriyle ya muhatap olursunuz ya da olmazsınız.. Anladığım kadarıyla siz muhatap oluyorsunuz ama mesafe koymak istiyorsunuz.. O yüzden konuştuğunuz birini insadan silmiş gibi oluyorsunuz.. Hiç konuşmazsanız zaten bunu size sormazdı..Kendi kendime düşününce bunun aradı arkası kesilmeyecek şimdi cevap vermezsem yarın bir gün yine canımı sıkacak o yüzden en iyisi cevap vermek diye düşünüyorum ki şimdi görmezden gelsem susmayacak eminim
Sorarlarsa “küskün, kızgın değilim. Sadece yaptıklarıyla canımı acıtıyor. Olay çıkmasın diye susuyorum ama çok kırılıyorum. Bu şekilde olması daha sağlıklı. Yoksa ben de bir yerde patlarım ve olay daha büyür” dersiniz.Şimdi kesin annesine ablalarınada söyler hepsi birden sorarlar bana
Başın çok ağrıyacaksa ve iyi kötü idare ederim diye düşünüyorsan; bir şekilde geçiştir. Yanlışlıkla olduğunu söyleyebilirsin tekrar takibe alırsın filan :)Şimdi kesin annesine ablalarınada söyler hepsi birden sorarlar bana
Tüh hemen özür dileyinŞimdi kesin annesine ablalarınada söyler hepsi birden sorarlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?