- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
kirici olamadan acikca söylemek, net olmak gerekir bence..Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Yaşınızın küçüklüğüne veriyorum bu korkunuzu.Herkese birden açıklayamayacağınız bişeyi yapmasaydınız o zaman.Siz bir bireysiniz ve kendinizle ilgili kararları kendiniz verirsiniz.İnsanlar size tasma takmış gibi davranmayın bu da kendinize psikolojik bir şiddettir.Görümce vb farketmez küçük küçüklüğünü bilecek büyük büyüklüğünü.Saygıyda herkes birbirine saygı duyacak.Şimdi kesin annesine ablalarınada söyler hepsi birden sorarlar bana
Taabiki susarsan ezilirsinDökeceğim bu zamana kadar hep sustum laflarını görmezden geldim bu sefer bide ben döküleyim dimi
Eşime bildirim gittiği için görecek ve soracak. Açık açık şundan dolayı silmek istedim ve sildim desem bilmiyorum eşim ne der kestiremiyorum
kirici olamadan acikca söylemek, net olmak gerekir bence..
Sebebi neyse söyleyin. Sanki hatalı olan sizmişsiniz gibi niye çekindiğinizi anlamadım.
Mantikli bir cevapE bunun cevabını takipten çıkarmadan önce hazirlasaydin keşke.. şimdi mi aklına geldi zor durumda birakmissin kendini zorla resmen. Kolay gelsin
Ben çoğu insanı takipten çıkardım çok az kişi kaldı filan diye uydur
İşte yengenize göre bir sebep varmış. İnsan kendi hatalarını göremiyor çoğu zaman. Yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum. Kendimizi dışarıdan bir kişi gözüyle değerlendiremiyoruz. Bazen de yanlış insanları samimi sanıyoruzBenim yengemde hicbir sorun yokken beni engellemisti hic sormadim bile sebebini.sizde sebebi neyse soyleyin şundan dolayi yaptim diyin.
Cevap vermeye karar verdiyseniz açık açık yazın sakince ama.Sizi kışkırtmasına izin vermeyin.
Niye bukadar korkuyorsun cekiniyorsun gorumcenden. Açıkça şöyle zaten mesafeliydik böyle böyle yaptığın için de. Eşinden neden cekiniyorsun onuda anlamadım.Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Hahah eşin haklı valla en güzelini yapmışSebebini kısa ve net yazdım ilk. Herkes önce kendi hatalarına bakabilse keşke ben senden küçüğüm benle bu şekilde konuşman hoş değil diye cevap verince patladım. Sebebini sordun bende cevap verdim. Konuşmamda herhangi yanlış bir üslup yok ama sen bana herkes önce kendi hatalarına baksın diyemezsin haddini bil diye başladım… baya içimi döktüm. Bu zamana kadar sineye çekişlerimin hıncını çıkarırcasına yazmışım gerçekten. Sonra beni biriktirmekle suçladı engelledi. Eşim bunları gördü ve bana ikinizde ergensiniz dedi yattı uyudu. Kendisi çok olgun tabi…
E okusun ne olacak olan bitenden haberi yok mu zaten? Aynen bize yazdığınız gibi şu şu sebeplerden ötürü seninle görüşmek istemiyorum yazacaksınız bu kadarEşim de okuyacak ama benim hesabım onda kayıtlı bakabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?