Görümcekler

KV kime isterse verir parasını, yardım eder. Eşit davranmak gibi bir yükümlülüğü yok bence.

KV çalışırken, sigorta primini öderken siz mi destek oldunuz? Hayır. Ee şimdi niçin yardım etmeli diye düşünüyorsunuz?

Bu bakış açısı beni gerçekten sinirlendiriyor. Para verirse ona bağımlı olursunuz. Bırakın ne etlinize ne sütlünüze kimse dokunmasın. 37 yaşında halen para beklemek nedir ya? Anlayamıyorum.

Çocuk için dr gidip gelme bahanesini bırakın bence sağlık durumunuz iyiyse işe girin tekrar, böylece kimseden para beklentisi içine girmezsiniz hem eşiniz de sizde belli bir yaşı geçmiş olgun insanlarsınız bu yaşta bu durum çok içler acısı boşverin başkalarının parasını kendi hayatınıza bakın ve size bir tavsiye çocuk çok maliyetli bir olay kimsenin parasına güvenerek çocuk yapmayın.

Valla benim kayinvalidem bana daire verdi. Uzerime degil ama yani onlarin ama bize dusen hak . Yani bize verdiler oturun diye. Kendi evleri var sukur. Bide ustune koyden moyddn tereyag mereyag findik nar ne varsa verir. Utaniirim ama ne yapcagimi da bilmem. Sonucta bana harcamak zorunda degil bir emeklileri var. Bide gorumcem yardimci oluyor. Kimse bana birsey vermek zorunda degil. Mesela ilk evlendigimde bina yeni yapilmisti. Kendi oturdugu daire dublex. Evlenmeden bana sordu esim. Istemiyorum dedim kimseyi evinden edip oturamam ben . Bana normal.daire yeter dedim. Simdide ilerde daireyi atiyorum kizina verse hic gocunmam ki gocunma gibi bir mesele hakkim bile olamaz. Cunku hakki. Cunku kiz alinterini hep ailesine akitiyor ben bile gonderdigi erzak vs seylerden nasibimi aliyorum. Ondan bile utaniyorum. Hatta karsiliginda ne yapsam diye dusunuyorum bir hediye gibi ama halen bulamadim belki ceyizine destek olurum evlenirken.

bir yıllık evlisin senden öncekiler eşini ve ailesini ilgilendirir eşin ailesine yapmış yabancıya degil sende çalışmışsın çalıştıklarından ailene yaptıkların vardır mutlaka eşin hesap sorabilir mi bence hakkı yok sende öle

görümcek diye bahsettiğine göre bir yılda hırpalamışlar seni üzüldüm

sıfır beklenti sonsuz mutluluk

gözü gönlü tok olmak böle bişey eşin sanslı senin gibi kafa yapısına sahip biriyle evli oldugu için umarım hep mutlu olursun

Bi kac sorum olacak..
1. 37 yasinda oldugunuza emin misiniz?
2. Görümce ile ne yasadiniz; evinize fitne mi soktu, eşinizle araniza mi girdi, iftira mi atti, ne yapti da "görümcek" oldu?
3. Annesi ona maddi destek sağlıyorsa o aileye sonradan girmiş biri olarak bundan size ne? Siz eşinizin kazandığı ve harcadığı uzerine konusabilirsiniz yalnızca..
Aileler evlatlarina eşit olsa ne güzel olur ama işin içini dışını ve durumlari bilemeyiz..
Bir de kendimce bir uyari ekleyeyim; haddinizi bilin..

gözü gönlü tok olmak böle bişey eşin sanslı senin gibi kafa yapısına sahip biriyle evli oldugu için umarım hep mutlu olursun
Cok tesekkurederim :) sagolun.

Ama onlarin hakkini yiyemem. Ufak tefek kaynana gelin cakismalari olsa da :) bu konularda boyle bir istek hakkim olduguna inanmiyorum . Bir de hersey karsilikli. Onlar da genel anlamda iyiler.

Ben erkek evladımı adam gibi yetiştirebilsem şahsen. Evini geçindiriyor sorumluluklarını biliyordur. Kızıma daha çok yardım ederim heleki hayırsız bir adamın yanındaysa.

Birseyi anlamadim
Kayınbaba rahmetli oldu.
Bir se gorumcenin kocasi da mi rahmetli oldu . Orayi anlayamadim

Hayır görümcenin kocası rahmetli olmamış. Büyük görümce bekar. Kocasından ayrılıp barışan küçük görümce için kp iki kez kredi çekmiş damat ödememiş. Kp onun derdinden vefat etti demek istiyor konu sahibi.

Benim konuya yorumum şu eşiniz bekarken geleceğini düşünüp ufak tefek birikim yapmak yerine ailesini geçindirmeyi kendisi seçmiş. 30 yaşından sonra bir erkeğin evlilik için birikim yapmasına hiçbir ailenin karşı çıkacağını sanmıyorum. Ailesine harcamasını hata olarak görüyorsanız bu eşinizin hatası. Sizle evlenmeden önce parasını nereye harcadığı sizi ilgilendirmez. Şu an maddi destek beklemeden kendi imkanlarınızla adım atmalısınız. Siz başta birlikte oturmayı kabul etmiş olabilirsiniz ama sonuçta şu an ayrı yaşıyorsunuz. Kv nin kızına destek olması da sizi ilgilendirmez. Bebek tedavisi için maddiyat gerektiğinden bahsedersiniz kv imkan bulup destek olursa ne güzel olmazsa da gelip burada görümcek diyerek eşinizin kızkardeşlerini suçlamanız çok çirkin. Belki kv size de destek olmak istiyor ama elinden gelmiyordur insanların gelir gider miktarını hesaplayarak kendinize pay çıkarmayı bırakıp kendi gelir giderinizi hesaplasaydınız boşu boşuna işten çıkmamış olurdunuz.

Aaa görüyor musun kaynanayı!?! Hem dul kalmış tek maaşla kendini geçindiriyor bu yaşta çocuklarından para istemeden, hem kocasıyla arası kötü olan kızına para yediriyor azcık belki yüzü güler diye. Ama dış kapının dış mandalına dert oluyor bunlar..:)
18 yaşındayız sanki demişsin bir de, değilsin anam işte 18 değil 21 değil 40 a 3 kala hala kendi hayatının sorumluluğunu alamayan, bu yaşa gelmiş kaynanasindan harçlık alarak bebek yapmaya çalışan bir kadınsın. Rezalet ya!!

Dusunsene kendini parcalayip gayrimenkul zengini olmussun, dunku gelin gelip bize ne kadar dusuyor diyecek :dusunemedi:

Dusunsene kendini parcalayip gayrimenkul zengini olmussun, dunku gelin gelip bize ne kadar dusuyor diyecek :dusunemedi:
Valla düşünemedim. :) En fazla bedelli paralarını koyarim ceplerine. Gelinlerin donlarını falan da almayacağım kararliyim :))

"görümcek" tabiriniz çok itici. Sevmiyorum deseydiniz anlardık zaten kimse kimseyi sevmek zorunda değil de ifadeleriniz çok garip. Saygısızca. Neyse

Cok tesekkurederim :) sagolun.

Ama onlarin hakkini yiyemem. Ufak tefek kaynana gelin cakismalari olsa da :) bu konularda boyle bir istek hakkim olduguna inanmiyorum . Bir de hersey karsilikli. Onlar da genel anlamda iyiler.

tencere kapak tıkırdar önemli olan zihniyet iyi olursan herkes iyi önemli olan saygıyı kaybetmemek sevgi bitse bile saygı baki kalmalı

Ay iki oğlum var.Böyle konuları okuyunca aceba benimde bu kafada gelinlerim olur mu diye tırsıyorum ya

Görümcekler=örümcekler mi demek oluyor??örümcek kötü bir hayvan değil ki hatta İslam dinine göre kutsal bir hayvandır.
Sanki hakaret içerikli kullanmışsınız bu lafı ama cıkssss olmamış.Konuya gelince kendine güvenmeyen ne evlesin ne çocuk yapsın taşıma suyla değirmen dönmez.

Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.

Altlarına döşek üstlerine yorgan olsanız da yaranamayacaksınız. Tatlı canınızı üzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…