- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
Valla benim kayinvalidem bana daire verdi. Uzerime degil ama yani onlarin ama bize dusen hak . Yani bize verdiler oturun diye. Kendi evleri var sukur. Bide ustune koyden moyddn tereyag mereyag findik nar ne varsa verir. Utaniirim ama ne yapcagimi da bilmem. Sonucta bana harcamak zorunda degil bir emeklileri var. Bide gorumcem yardimci oluyor. Kimse bana birsey vermek zorunda degil. Mesela ilk evlendigimde bina yeni yapilmisti. Kendi oturdugu daire dublex. Evlenmeden bana sordu esim. Istemiyorum dedim kimseyi evinden edip oturamam ben . Bana normal.daire yeter dedim. Simdide ilerde daireyi atiyorum kizina verse hic gocunmam ki gocunma gibi bir mesele hakkim bile olamaz. Cunku hakki. Cunku kiz alinterini hep ailesine akitiyor ben bile gonderdigi erzak vs seylerden nasibimi aliyorum. Ondan bile utaniyorum. Hatta karsiliginda ne yapsam diye dusunuyorum bir hediye gibi ama halen bulamadim belki ceyizine destek olurum evlenirken.
Cok tesekkurederim :) sagolun.gözü gönlü tok olmak böle bişey eşin sanslı senin gibi kafa yapısına sahip biriyle evli oldugu için umarım hep mutlu olursun
Birseyi anlamadim
Kayınbaba rahmetli oldu.
Bir se gorumcenin kocasi da mi rahmetli oldu . Orayi anlayamadim
Iki oğlum var. Islerinin basına geçsinler, ev bark ne yaptıysam hepsini satıp dünya turuna çıkacağım valla.
Bu neymiş arkadaş. Bi' de kızıma görümcek diyecek gelin hanım. Hadsizligin haddi yok mudur yav?
Valla düşünemedim. :) En fazla bedelli paralarını koyarim ceplerine. Gelinlerin donlarını falan da almayacağım kararliyim :))Dusunsene kendini parcalayip gayrimenkul zengini olmussun, dunku gelin gelip bize ne kadar dusuyor diyecek:dusunemedi:
Cok tesekkurederim :) sagolun.
Ama onlarin hakkini yiyemem. Ufak tefek kaynana gelin cakismalari olsa da :) bu konularda boyle bir istek hakkim olduguna inanmiyorum . Bir de hersey karsilikli. Onlar da genel anlamda iyiler.
Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?