Ben nasıl davranmalıyım peki.konuyu yazdımki fikriniz olsun diyeydi.herkes farklı yönden aldı.direkt soruyorum o zaman. Ben ne yapmaliyım.
Yahu bi cevabınızda doktora rahat gitmek için çıktım diyorsunuz bi cevabınızda evime bakmak için çıktım diyorsunuz çevir kazı yanmasın.Kimse bana baksın diye çıkmadım işten.evime eşime zaman ayırmak için çıktım .benden bebek isteniyoya hani bide
Aynen öyle,büyükler ne demiş "Sen tedbirini al,önünü kış tut,yaz çıkarsa bahtına"Verirlerse sürpriz olur,ama beklemek hayalkırıklığıdır daima.Kayınvalidenizle saygıyı elden bırakmadan görüşmeye devam ederek yalnızca kendi imkanlarınıza güvenerek hayatınızı idame ettirmeli ve kimseden maddi beklenti içine girmemelisiniz, yapmanız gereken bu, böyle yaparsanız kızına yardım etti bize etmiyor, kızı aile evinde kalıyor biz kiradayız gibi düşüncelerle kendi kendinizi doldurmaz, mutsuz olmazsınız.
Anne, baba, kayınvalide veya herhangi bir arkadaştan hiçbir beklenti de olmamak, beklentiye girip olmayınca mutsuz olmaktan iyidir.
Maddi imkanlarınız kısıtlıysa yerinizde olsam yeniden işe girerdim, şahsen çok çok büyük ve mühim birşey olmadıkça çalışan kadınların işini bırakmasını anlamıyorum, çalışma hayatı yorucudur, streslidir, mutlaka zorlukları vardır ama özellikle kadınlar çalışıp kendi ekmeğini kazanmaktan vazgeçmemeli.
Bir söz daha ekledim atasözü hanemeAynen öyle,büyükler ne demiş "Sen tedbirini al,önünü kış tut,yaz çıkarsa bahtına"Verirlerse sürpriz olur,ama beklemek hayalkırıklığıdır daima.
Kadın buraya size bir derdini açmış demediğinizi bırakmadınız demekki bişe varki bişe yaşamışki onlara böyle hitap ediyor kimse durduk yere böyle demez. Aile niye var aile kavramı her iki taraf için yaşıda geçiyor haklı yani destek çıksalar ölürler mi aile içini bilmeden asıp kesmeyin herkesin hayat hikayesi farklıdır .
Savunma değil tatlım hepsinide okudum aile kavramı gerçekten kalmamış sizin hayatınız 4 4lük demekki yada gelin sevmeyen bir görümcesiniz konuşma tarzınıza bakılırsabende konuda ne eksik diyordum şimdi tamamlandı meğer sizde konu sahibinin üstüne çok gittiniz yazılı duyarlılık mesajı eksikmiş
konuyu okuyun sonra savunmaya geçin niye böyle hitap ettiğini bile okumadan yorum yapmışsınız
Savunma değil tatlım hepsinide okudum aile kavramı gerçekten kalmamış sizin hayatınız 4 4lük demekki yada gelin sevmeyen bir görümcesiniz konuşma tarzınıza bakılırsa
Hanımefendi yorumların hepsini ya okumadınız ya da okuyup da anlamadınız, evet ben de bir görümceyim ama yeri geldi burda haklı olan gelinleri savundum, yeri geldi görümceleri... Başka konulara yaptığım yorumları bi araştırın isterseniz. Siz insanları haklı- haksız olarak değil de gelin- görümce olarak değerlendiriyorsunuz anlaşılan. Konu sahibi madem görümcelerden bir kötülük gördü neden hiç şunu yaptı, şöyle davrandı diye anlatmadı ha öyle olsa bile görümcek sözü ne kadar çirkin. Konu sahibi şu an kv ye hala biz yardım ediyoruz diyor ama kv bize yardım etmiyor diye konu açıyor konuda görümcenin yaptığı herhangi bir kötülükten bahsetmiyor okuduğunuz zaman bunların farkına vardınız mı? Bu arada zamanında ben de görümceden, kv den kötülük görmüş bir gelindim hem de ne kötülükler, yorumlarımız taraflı değil yani bilginize.....Savunma değil tatlım hepsinide okudum aile kavramı gerçekten kalmamış sizin hayatınız 4 4lük demekki yada gelin sevmeyen bir görümcesiniz konuşma tarzınıza bakılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?