Görümcekler

Ben nasıl davranmalıyım peki.konuyu yazdımki fikriniz olsun diyeydi.herkes farklı yönden aldı.direkt soruyorum o zaman. Ben ne yapmaliyım.

Kayınvalidenizle saygıyı elden bırakmadan görüşmeye devam ederek yalnızca kendi imkanlarınıza güvenerek hayatınızı idame ettirmeli ve kimseden maddi beklenti içine girmemelisiniz, yapmanız gereken bu, böyle yaparsanız kızına yardım etti bize etmiyor, kızı aile evinde kalıyor biz kiradayız gibi düşüncelerle kendi kendinizi doldurmaz, mutsuz olmazsınız.

Anne, baba, kayınvalide veya herhangi bir arkadaştan hiçbir beklenti de olmamak, beklentiye girip olmayınca mutsuz olmaktan iyidir.

Maddi imkanlarınız kısıtlıysa yerinizde olsam yeniden işe girerdim, şahsen çok çok büyük ve mühim birşey olmadıkça çalışan kadınların işini bırakmasını anlamıyorum, çalışma hayatı yorucudur, streslidir, mutlaka zorlukları vardır ama özellikle kadınlar çalışıp kendi ekmeğini kazanmaktan vazgeçmemeli.

Sizden oncesi sizi ilgilendirmez bu neyin kafasidir yaa 41 yilin hesabini mi soruyorsunuz nedir? Bi erkek evini gecindirmek zorunda bekarken annesine mi verir babasina mi SIZI HIC AMA HIC ILGILENDIRMEZ bakmista evi gecindirmis te sizene yaa

Kimsenin size yardim etme zorunlulugu yok. Gecinemiyorsan yapmasaydin cocuk, kvye de mi sordun cocuk dogurayim mi diye? Kadin niye size yardim etsin?

illa birinden yardim bekleyecekseniz once kendi ailenizden bekleyin. Su gelinleri de anlamiyorum bende gelinim ama keyfime gore hareket edip esimin ailesinden para beklemem.
Ister kizina damadina yedirir ister ister baskasina... Sen mi calisip kazandin?
Esin hak istiyorsa kendi halleder. Size noluyor?

Aynen öyle,büyükler ne demiş "Sen tedbirini al,önünü kış tut,yaz çıkarsa bahtına"Verirlerse sürpriz olur,ama beklemek hayalkırıklığıdır daima.

Birseyi anlamadim
Kayınbaba rahmetli oldu.
Bir se gorumcenin kocasi da mi rahmetli oldu . Orayi anlayamadim

Ben de görümceyim çevremde siz gibi gelinleri gördükçe bi oğlum olur da benim gelinim de böyle olur diye 2.çocuk yapmadım....

Kadın buraya size bir derdini açmış demediğinizi bırakmadınız demekki bişe varki bişe yaşamışki onlara böyle hitap ediyor kimse durduk yere böyle demez. Aile niye var aile kavramı her iki taraf için yaşıda geçiyor haklı yani destek çıksalar ölürler mi aile içini bilmeden asıp kesmeyin herkesin hayat hikayesi farklıdır .

Kk kadinlari seviyorum sizleri ne guzel cevaplar vermissiniz.

Konu sahibi, esiniz onlara bakiyormus sizle evlenmeden once, madem onlara bakabiliyor suan size rahatlikla bakabilir. Maddi yardim beklemek niye?

Gorumcenize gelincede, kendi agzinizla soylediniz kocasi 2 evi yurutuyo diye, o kadinda bundan hosnut degildir tabiki..

Kocasi para vermiyosa, annesi neden destek cikmasinki ? Bundan size ne
Niye baskalarinin parasinin hesabini hakkiniz olmadigi halde sorarsinizki??

Isten yeni cikmissiniz, kari koca calisan bir aileye neden para versin kadin yahuu

Hee ihtiyaciniz varsa, kv soylersiniz az yada cok yardimci olmazsa, aa yok sizede destek cikmaliydi derim.

Para Gorumcenize gidiyo diyede gorumcek olmaz.

bende konuda ne eksik diyordum şimdi tamamlandı meğer sizde konu sahibinin üstüne çok gittiniz yazılı duyarlılık mesajı eksikmiş

konuyu okuyun sonra savunmaya geçin niye böyle hitap ettiğini bile okumadan yorum yapmışsınız

Savunma değil tatlım hepsinide okudum aile kavramı gerçekten kalmamış sizin hayatınız 4 4lük demekki yada gelin sevmeyen bir görümcesiniz konuşma tarzınıza bakılırsa

Savunma değil tatlım hepsinide okudum aile kavramı gerçekten kalmamış sizin hayatınız 4 4lük demekki yada gelin sevmeyen bir görümcesiniz konuşma tarzınıza bakılırsa

evet nasıl da anladınız teşhisler süper sizde TATLIM

Hanımefendi yorumların hepsini ya okumadınız ya da okuyup da anlamadınız, evet ben de bir görümceyim ama yeri geldi burda haklı olan gelinleri savundum, yeri geldi görümceleri... Başka konulara yaptığım yorumları bi araştırın isterseniz. Siz insanları haklı- haksız olarak değil de gelin- görümce olarak değerlendiriyorsunuz anlaşılan. Konu sahibi madem görümcelerden bir kötülük gördü neden hiç şunu yaptı, şöyle davrandı diye anlatmadı ha öyle olsa bile görümcek sözü ne kadar çirkin. Konu sahibi şu an kv ye hala biz yardım ediyoruz diyor ama kv bize yardım etmiyor diye konu açıyor konuda görümcenin yaptığı herhangi bir kötülükten bahsetmiyor okuduğunuz zaman bunların farkına vardınız mı? Bu arada zamanında ben de görümceden, kv den kötülük görmüş bir gelindim hem de ne kötülükler, yorumlarımız taraflı değil yani bilginize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…