pekı ablanız sızı bu konularda nasıl yonlendırıyorKv le aramız iyi çok şükür. Elimizden geldigi kadar hala yardım ediyoruz.benim böyle düşündüğümü yada hissettigimi kimse bilmiyo ablam hariç. Bu yüzden birileriyle paylaşmak istedim.
Size yardım etmesini istediğiniz, yardım etmiyor diye buraya konu açtığınız kv ye hala siz mi yardım ediyorsunuz? İyice karıştırdınız konuyu farkında mısınız, oysa ilk mesajınızın son cümlelerinde size yardım edilmesi gerektiğini söylediniz, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine döndü iyice. Şu an hala yardım etmekte olduğunuz biri demek ki çok da iyi durumda değil ondan ne yardımı bekliyorsunuz? Yardım edebildiğinize göre sizin yardıma ihtiyacınız yok. Siz bi yüzünüzü yıkayın bi sakince düşünün tavsiye ediyorum.Kv le aramız iyi çok şükür. Elimizden geldigi kadar hala yardım ediyoruz.benim böyle düşündüğümü yada hissettigimi kimse bilmiyo ablam hariç. Bu yüzden birileriyle paylaşmak istedim.
o süregelen alışkanlikların degismiceni söyledi.beklenti içine girme üzülursün dedi.ben kötü niyetli biri değilim bunu çevremde bilir.ben olabildigince yakın olalım istedim.ama onlar pek oralı olmadı.bizde kiraya çıktıkpekı ablanız sızı bu konularda nasıl yonlendırıyor
bu dusuncelerınızı paylastıgınızda sıze ne dıyor
2 ay oldu işten çıkalı.ondan önce böyle değildi dengelerSize yardım etmesini istediğiniz, yardım etmiyor diye buraya konu açtığınız kv ye hala siz mi yardım ediyorsunuz? İyice karıştırdınız konuyu farkında mısınız, oysa ilk mesajınızın son cümlelerinde size yardım edilmesi gerektiğini söylediniz, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine döndü iyice. Şu an hala yardım etmekte olduğunuz biri demek ki çok da iyi durumda değil ondan ne yardımı bekliyorsunuz? Yardım edebildiğinize göre sizin yardıma ihtiyacınız yok. Siz bi yüzünüzü yıkayın bi sakince düşünün tavsiye ediyorum.
Siz hala yardım etmekteyiz dediniz de şu an hala nasıl yardım edebildiğinizi anlayamadım neyse bakın siz yanlış düşünüyorsunuz üstünüze çok fazla geldik çünkü yanlışınızda ısrarcısınız, görümceKiniz size ne kötülükler yaptıysa onları anlatacakmış gibi bir konu açıp burda para mevzusundan bahsetmeniz sizi iyice haksız duruma düşürdü.2 ay oldu işten çıkalı.ondan önce böyle değildi dengeler
sımdı sıze soyle anlatayımo süregelen alışkanlikların degismiceni söyledi.beklenti içine girme üzülursün dedi.ben kötü niyetli biri değilim bunu çevremde bilir.ben olabildigince yakın olalım istedim.ama onlar pek oralı olmadı.bizde kiraya çıktık
Çevir kazı yanmasınSize yardım etmesini istediğiniz, yardım etmiyor diye buraya konu açtığınız kv ye hala siz mi yardım ediyorsunuz? İyice karıştırdınız konuyu farkında mısınız, oysa ilk mesajınızın son cümlelerinde size yardım edilmesi gerektiğini söylediniz, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine döndü iyice. Şu an hala yardım etmekte olduğunuz biri demek ki çok da iyi durumda değil ondan ne yardımı bekliyorsunuz? Yardım edebildiğinize göre sizin yardıma ihtiyacınız yok. Siz bi yüzünüzü yıkayın bi sakince düşünün tavsiye ediyorum.
Yo ısrarcı degilim.benim gibi olan insanlar yazdı.yorumlarını okuyunca iyi hissettim.umursamamak gerek diyolar.ben aile olmayı bir olmayı çok istiyodum.geç evlendim çünki. Mutlu olsunlar istedim.ama onlar pek sıcak değiller.Siz hala yardım etmekteyiz dediniz de şu an hala nasıl yardım edebildiğinizi anlayamadım neyse bakın siz yanlış düşünüyorsunuz üstünüze çok fazla geldik çünkü yanlışınızda ısrarcısınız, görümceKiniz size ne kötülükler yaptıysa onları anlatacakmış gibi bir konu açıp burda para mevzusundan bahsetmeniz sizi iyice haksız duruma düşürdü.
Biz kiradayız evlerinde değilizsımdı sıze soyle anlatayım
sız bu dusuncelerımı kımse bılmıyor dıyorsunuz ama bazen bazı seylerı ılla soylemenıze gerek yok bakısınızdan davranısınızdan anlasılır
samımıyet dedıgımız sey kendılıgınden dogaclama gelısır ve karsılıklı olan bırseydır sız bu dusuncelerı beslerken samımı davranmanız mumkun degıl halıyle ortaya samımıyet cıkamaz
ablanız aslında dogru yonlendırmıs hanı sızı dolduran bırı mı var heralde bırı dolduruyor kımse boyle dusunemez dıye dusunuyordum baya baya kendı dusuncelerınızmıs
yanlıs dusunuyorsunuz yanlıs yapıyorsunuz sız aılesınız esınızın ablası kardesı sızınde ablanız kardesınız
eltınız var mı bılmıyorum hepınız o aılenın kızlarısınız . ısmı kayınvalıde gorumce olunca sıze kotu gelmesın kotuluk eden kayınvalıde gorumce var dıye hepsı aynı seyı yapıyor anlamına da gelmez bunu unutmayın. onyargılı olmayın ona yapıyor bana da yapsın dıye dusunmeyın allah kımseyı kımseye muhtac etmesın ana baba elıne bakmak bence cok kotu bır durum bence utanc verıcı
evlerınde kalacak kadar samımıyetınız varmıs zaten bence bu yeterlı daha fazla nasıl olsun asla dogurdugu gıbı olamazsınız sıze evını acacak kadar yakınsınız zaten daha napsınlar anlamıyorum kı
nıye cok beklentınız var
kotuluklerı dokunmasın da yardımları eksık kalsın hayatda hıc mı kotuluk gormedınız hıc mı kazık yemedınız anlamıyorum nasıl boyle dusuncelere gırdınız sız .
sıyrılın bu dusuncelerden bı an once bence
Hani nerede sizin gibi insanlar yazdı?Yo ısrarcı degilim.benim gibi olan insanlar yazdı.yorumlarını okuyunca iyi hissettim.umursamamak gerek diyolar.ben aile olmayı bir olmayı çok istiyodum.geç evlendim çünki. Mutlu olsunlar istedim.ama onlar pek sıcak değiller.
hanfendı doktora gıtmek ıcın evlerınde kalmaktan bahsettınızBiz kiradayız evlerinde değiliz
İlk olduğumda ben de öyle sandım , sonra hayır hayır bu doğru olamaz diye tekrar okuyunca anladım.
37 yaşında olup , onca okumus/doktora aşamasına gelmiş bir kadınının eşinin ailesiyle köyde yaşamak istediğine ve derdini tam anlatacak cümleler kurmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum ya
Düzeltme: doktora'ya zaman bulmak zannetmisim, doktora demişsiniz. Pardon. Mesajı da silemiyorum maalesef.
Bir an şok olmuştum da,şimdi rahatladim
Hatlar karıştı kızlar.onların evinde oturmuyoruz.onların evinde büyük görümcem yalnız oturuyo.hanfendı doktora gıtmek ıcın evlerınde kalmaktan bahsettınız
ay yangın var
Hatlar karıştı kızlar.onların evinde oturmuyoruz.onların evinde büyük görümcem yalnız oturuyo.
Sizi anlayan 1-2 kişi falandı. Umarım başkası da çıkmaz çünkü dünyada daha fazla bedavacı insan görmek istemem.Yo ısrarcı degilim.benim gibi olan insanlar yazdı.yorumlarını okuyunca iyi hissettim.umursamamak gerek diyolar.ben aile olmayı bir olmayı çok istiyodum.geç evlendim çünki. Mutlu olsunlar istedim.ama onlar pek sıcak değiller.
Bende sıkıldım artık. Herşeye rağmen yorumlarınız için teşekkür ederim .sormasaydım kendi kendimi doldurup stres sinir yapıcaktım.ve daha kötü durumlara sebep olucaktım.teşekkür ederimben gercekten konuyu burda bu sekılde bırakıp gıdıyorum
tansıyonum yukselecek gozum falan seyirdi
sız aıle olamazsınız ben dıyeyım gıderayak
ıyı aksamlar
TeşekkürlerSizi anlayan 1-2 kişi falandı. Umarım başkası da çıkmaz çünkü dünyada daha fazla bedavacı insan görmek istemem.
Gece bende öyle oldum vazgeçtim biryerden sonraben gercekten konuyu burda bu sekılde bırakıp gıdıyorum
tansıyonum yukselecek gozum falan seyirdi
sız aıle olamazsınız ben dıyeyım gıderayak
ıyı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?