Görümcekler

Eşim çalışıp onlara bakmış ama.parayı istemiyorum.tavrı garip geliyo bana.

7.5 yıllık işyerinden kv bize para yedirsin diye çıkmış,daha ne olsun ki? Hala benim görümceme senelerdir baktı neden bize bakmıyor diyor. Dağdan gelip bağdakinin düzenini bozmak bu
Bir konusu var iş ile ilgili orda bile yazmış sevgili görümcem tek başına evde oturuyor diye
Alakası Yok konuyla görümcenin
Birde yazmış evlenene kadar eşim çalıştı yedirdi ensyi gibi diyor
Bu nasıl bşr para hırsıdır
Adam sen piyasada yoktun ailesi vardı elbette yardım etmiştir ailesine
Bunun nesi enayilik
Bu nasıl bşr para hırsıdır ya

1 yıllık evliyiz bu arada. Tmm ben işe girim o zaman. Çocuk falan peşine düşmim.sizin varsa gerisi boş zaten.eşimde evlenene kadar onlara bakmış enayiliğine doymasin
Yoo eşiniz enayi değil neden enayi olsun? Evlenmeden önce ailesine baktığı için mi enayi? Şuan bakıyor mu? Hayır. Ee o zaman? Evet 1 yıllık evlisiniz dağdan gelip bağdakine yerleşmeye çalışıyorsunuz,o emekli maaşını siz mi hakettiniz,siz mi lütfettiniz onlara? Bence de hemen girip çalışın,1 yılda bir aileyi bu kadar karıştıracağınıza gidin çalışın,keyif için sırf izin günlerim doktorlarda geçmesin diye işten çıkmayın,çalışın çocuğunuzu kendi paranızla yapın,kvnin parasıyla değil. 37-41 yaşında insanlarsınız,ben 20 yaşında evlendim şuan hamileyim hala 20 yaşındayım. Ufak tefek şeyler hariç bir çoğunu biz yaptık,evimizi biz düzdük. Biz bile bu yaşımızda ailemizden iğne beklemiyoruz. 37 yaşında olupta çalışmayan keyfi işten çıkan sizsiniz,ben değilim. Herkes kendi parasını kendisi işletsin. Çocuğu da kendinize yapıyorsunuz onlara değil.

Umarım kocası bu hanımefendinin gerçek yüzünü en kısa zamanda görür ben hiçbirşey demiyorum.
37 yaşında olup dağdan gelip bağdakinin düzenini bozmak + hırs yapıp bize de para yedirsin diyerek evden çıkmak akıl karı değil. Paranın sadece adı var ufak bir mebla için birbirlerini kırmaya değer mi ya? Hadi engelli olsalar çalışmaya güçleri olmasa neyse ama bildiğimiz keyfi izin günleri doktorda geçmesin diye işten çıkmış sonra da kv bize para vermiyor diye konuşuyor.

7.5 yıllık işyerinden kv bize para yedirsin diye çıkmış,daha ne olsun ki? Hala benim görümceme senelerdir baktı neden bize bakmıyor diyor. Dağdan gelip bağdakinin düzenini bozmak bu
Okuyomusunuz hiç yazdıklarımı. Cvp larımi.sizin esiniz gidip başka kadinla 6 yıl yasak ilişki yaşasın.bide çocuğu olsun.eşiniz o kadınada ev açsın. Size bakamasın.sonra siz ben eşime dönücem diyip babanızı kırın dökün.birsürü borç kalsın babanıza.sonra babanız (allah gecinden versin)vefat etsin.siz annenize duygu sömürüsü yapın kadının 3 kuruş parasını sömürün. Ama anneniz gelininden çocuk istesin.ama siz ve eşiniz hiç çalışmayın

Kimse bana baksın diye çıkmadım işten.evime eşime zaman ayırmak için çıktım .benden bebek isteniyoya hani bide
Kim sizden bebek istiyor pardon ???
Başkasıniçin mi yapıyorsunuz bebeği ?? Siz istemiyorsunuz yani.
Sizin nasıl bir düşünce yapınız var
Bebek verdim size deyip bir de bundan para beklentiniz olur sizin

Yahu sizi ilgilendirmez diyorum? Siz anlamıyorsunuz ya da ben anlatamıyorum,para onun kız onun damat onun ister yedirir ister içirir ister parayı çöpe atar bu para sizi ilgilendirmez. Sizin kesenizden alıp vermiyor sonuçta parayı kendi kesesinden veriyor. Bu kadar olmasın ya gerçekten,görümcenize kvnize sırf para vermiyor diye hırslısınız gözünüzü hırs bürümüş. Eliniz ayağınız tutmuyor mu da keyif için işten çıkıyorsunuz? Sanki sizin eşiniz başkasından çocuk yapmışta kendi derdiniz gibi anlatıyorsunuz,görümceniz sizi ilgilendirmez.

Cvplarımı okuyun lütfen

Beni onca yazılanlar içinde tek bir kişi anladı kendisine tekrar teşekkür ediyorum

Yahu okuyorum ama gördüğüm tek şey hırsınız girip çalışın bebeğinizi kendi paranızla yapın.
Gerçekten derdim para değil. Bana ver demedim kimseye.gezsin yesin daha mutlu olurum.ama hak etmeyen birine yedirmesin.

Gerçekten derdim para değil. Bana ver demedim kimseye.gezsin yesin daha mutlu olurum.ama hak etmeyen birine yedirmesin.
Tamamda bu onun sorunu,sizin sorununuz değil. Hayır derdiniz gayette para 1 saattir ona yediriyor bana yedirmiyor diye konuşuyorsunuz,derdiniz para. Sizi ilgilendirmez para sizin cebinizden çıkmıyorsa kimin parasını nereye harcadığı sizi ilgilendirmez.

Görümceniz için kullandığınız tabir çok itici. Bu söylediğiniz söz bile kişiliğinizi az çok ele veriyor. Bence siz kimseye güvenerek çocuk yapmayın. Daha çocuk yapmak için gereken tedavi parasını başkasından bekliyorsunuz çocuğa hangi imkanla bakacaksınız merak ettim. O sorumluluk da kayınvalidenizin sanırım. Hemen hemen aynı durumdayız sizinle ama tepkilerimiz çok farklı. Görümcemle hiç anlaşamayız. Hatta birbirimizi sevmediğimiz bile bilinir ama asla ona görümcek diye bir tabir kullanmam,kullanamam. Herşeyden önce kendime yakıştıramam bu tabiri eşimin ablası için kullanmayı. Benim kayınvalidem de o kadar çok evlat ve torun ayrımı yapıyor ki tarifi mümkün değil. Ben ne mi yapıyorum hiçbir şey. Ne maddi ne manevi hiçbir talebim yok. Allah’ın izniyle başımın çaresine bakıyorum. Kendi kısmetim onların sunacağından çok faha fazla oluyor. Sizde insanları rahat bırakın. Yeterli maddiyata ulaşınca çocuk yapın. Kimeeden birşey beklemeyin.

Siz verirsiniz artık.para istiyorum demememe rağmen ısrarla yaxıyosunuz.konu başka türlü aslında

Damat haklı yani

Damat haklı yani
Ben damat haklı diye birşey dedim mi? Tam oalrak öyle birşey ima ettiğim yeri bana alıntılar mısınız acaba? Siz bence dalga geçiyorsunuz. Ben o bu haklı demiyorum.
Cebinizden çıkmayan kendi kazanmadığınız paranın hesabını yapıp kime verip veremeyeceğini belirleyemezsiniz.

Zaten benim amacım burda benimle ortalama aynıdurumda olan insanların fikrini almaktı.linç etmedende fikir sunulabilirdi.yeni evliyim ve bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyımı sormustum

Şunu bir anlayın önce
Siz görümcenizi sevmiyor olabilirsiniz bu gayet normal
Fakat para size ait değil,istediği kişiye verir
Ona vermesi sizi çileden çıkarıyor olabilir
Ne yaparsa yapsın bırakın
Ya nedir zaten kadının aldığı maaş allah aşkına
Siz bu düşünce yapınızı değiştirin önce yoksa çok mutsuz ve huzursuz olursunuz böyle
İşe gırın kimseden medet ummayın

Bu arada şimdi yaklaşık benimle aynı durumda olan biri yazmıştı.o bu durumda nasıl davrandığını yazmış. Benim amacım nasıl davranmalıyim,nasıl düşünmeliyim.yanlışmı düşünüyorum du.siz linç ettiniz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…