• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceler evliliğe karışır mı ?

karışırlar.
ve eğer kıskançlarsa ayırmayada çalışırlar.

insan kardeşini ayırmaya çalışırmı yaaa,ne insanlar var,yuh yani,ayol kardeşimin 10 olsun benim 1 olsun,bunun tersini düşünmek normal değil,çocukluklarına inmek lazım bunların

Görümcemi koynuna alıp yatıyor gelini,ne münasebet,valla ne bana karşı ezdirsin eşini,ne de başkasına,önce ben boğarım o kardeşi
Adam yeri gelince ablasına dur diyemiyorsa ondan hayır gelmez

evet canım ya fazla tanımıyorum o yüzden de güvenemiyorum

sadece neden görümceye takıldınız,diyorum ya adam adam değilse teyzesi de,halası da ,babası da,kuzenleri de herkesi karıştırır hayatınıza
siz önce onu tanıyın,bir de ailesini

sadece neden görümceye takıldınız,diyorum ya adam adam değilse teyzesi de,halası da ,babası da,kuzenleri de herkesi karıştırır hayatınıza
siz önce onu tanıyın,bir de ailesini

çünki görümcelerin bilmiş oldukları söylendi ve görümcelerde aileden

ben annemle yengemin bır kere bile tartıstıklarını görmedim çok severler hep dua ederler birbirlerine. benim 4 tane görümcem var hepsi ayrı şarkı... birinden haz etmiyorum sadece çok sinsi geliyo bana. ama diğer üçüyle anlaşabiliyorsam sorun bende olmasa gerek.. tamamen karsındakının karakterinde bitiyo. ama en iyisiyle bile fazla yüz göz olmayacaksın.

Görümce evliliğe karışır mı?..
Kişiye göre değişiyor..
Karşınızdakine bağlı ve eş adayınıza eğer eş adayınız buna izin vermez ise karışamaz
Eş adayınızı önce bi elinize avucunuza alın gerisi bişi diil teferruat..

eğer görümcelerin uğraşacak başka şeyleri yoksa bilki seninle uğraşacaklar, zemuszemus
benim de bekar görümcem var 46 yaşında nışanlılık döneminde ve evlendiğim ilk 2 ay yapacağını yaptı,( daha 3 aylık evliyim:3:) tavrımı gösterdim biraz durulduk,
annesinin verdiği bozuk düdüklü tencereyi bile kıskandı ne aldıysak bana bundan almadınız dedi daha neler neler en önemlisi kayınvalidemi bana karşı biraz doldurdu gibime geliyo bazı konularda,

şimdi haftada bir görüyorum ya da görmüyorum( aynı apartmandayız karşılıklı oturuyoruz) biraz tavrını gösterince iyi oluyor ama sen görümcelerim bana neler yaparlar diye önyargılı olursan olmaz belki iyi insanlardır her zaman hayırlısını istemek lazım hayırlıysa sonuna kadar gitsin inşallahzemuszemus

hayırlısını istemek lazım hayırlıysa sonuna kadar gitsin inşallahzemuszemus[/QUOTE]

amin canım sağol

kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz

ortada somut şeyler yoksa, "ya olursa..........." korkusuyla kendini doldurma derim.. her aile farklıdır, her görümce farklıdır, herkesin eşi farklıdır, ve sen herkesten farklısındır.. ya kötü olursa diye evlenmekten vazgeçmek ilerde pişmanlığına sebep olabilir...

evet evleri yakın.ablaları hiç evlenmemişler 40 aşkın yaşları bundan sonrada evlenmezler sanırım beyaz eşya markası olarak pekte iyi sayılmayan bişey önermişlerdianneside ilk defa görmeye geldiler giderken oğluna binaz bi niyaz annem onlara sinir oldu ama işte benimde gönlüm ısındı

eee 40 yaşına yakınsa bide evlenmemişse karışırlar öyle bide karışırlarki anlamzsın bile bende de bitane aynısı var hiç karışmaz gibi görünüyor ama en kücük bişeyde hemen annesine yetiştiryor eşimede akıl vermelride cabası bence anneni dinle anneler bizim göremediklerimizi çok güzel görüp analiz ediyor. yılların tecrübesi dinlemekle pişman olmazsın sonuçta seni senden daha çok düşünen annendir

Back
X