- 20 Mart 2008
- 142.064
- 214.197
- 1.423
- 60
Benimde abim ve yengem var daha 2 yıllık evliler vede 1 yasında yiğenim varr o kadar seviliyorki anlatamam:) yengemde calısıyor bende calısıyorum hafta sonları izinliyiz evlerimiz yakın zaten. iyiyiz normalde karısmayız birbirimize bu aralar yengeme kızmaya basladım nedeni ise,
Her hafta sonu bizdeler saolsunlar söle bi huyu var
yemek yeniliyor ama yengem masayı toplamaya yapdım bile etmeden hemen abimin yanına gecip oturuyor annemle ikimiz topluyoruz
cay servisini ben yapıyorum hatta annem bile cayını veriyo eline
o hep babamla abimle muhabbet etsin
cok rahat alıstı yüz verdik
sabah babam işe götürüp getiriyo cocugada yengesi bakıyo öyle istedi yengesinin cocugu yok diye
bu aralarda her hafta sonu yiğenim bizde temizlik yapamıyomus tamam ona bişey demiyoruzben yiğenime bakarım zaten cok seviyoruz hepimiz
neyse sabah kahvaltısında abim cocugu bırakıyo bize akşamda yengemi alıp geliyo yemege
annem akşama yemek hazırlarken bende yiğenimle ilgeleniyorum
akşam yemegine geliyolar yiyoruz içiyorum ama dediğim gibi yengem masa toplamaya bile yardım etmiyo annemde hiiçç oralı degil kimseden bişey beklemez olsun ben herzamanki gibi işimi yapıyom diyo
hafta sonu ben kendime hiç zaman ayıramıyorum yani dışarı cıkamıyoruz gezemiyorum cocuk bakıyorum resmen
babam ve annem cok yüz verdiler yani yemekte bile babam oturmuyo cocuk var diye ben doyururum kızım cocugu diyo yengeme sen rahat yee
gıcık oluyorum yani
ölee iştee baya kızıyorum bu aralar annemim başının etini yiyorum ben eve kilitleniyorum onlar yüzünden diye
sizce haksızmıyım ama?
:1shok: hayretler içinde okudum canım gerçekten dengesizmiş sizin gelin allahım koru bizi öylelerindenYengem saolsun, aman benden uzak mutlu olsun artik konusmuyoruz.
Yeni evliydiler onlarda oturuyorduk, bu konusuyo da konusuyo , konusdukca costu, aniden iste bizim orlarda altin cok yapilir, siz az yaptiniz biz istemedik diye, ammaaa isteseydik annen baban essek gibi yapacaklardi deyip masaya yumrugunu vurdu:1shok:
oha filan oldum, ne diyon sen dedim nerden ciktu bu , terbiyeli konussana suan kimi kime kötülüyon sen, anneme babama nasil essek dersin dedim. Ve bi özür bekledim, ama cevap dogrulari söylüyorum dedi. iyi ozaman dedim ve evini terk ettim
Aradan zaman gecti gecmise sünger cektik:1closedeyes:
Yengem her haftasonu annesini babasini ariyormus,evlerinde ozamanlari telefon olmadigi icin disaridan aricaklar, bende bilmiyorum tabi, bi cumartesi yine onlardayiz, abimle benim ex koca disari ciktilar, yengem erken gelin daha babamlari ariyacagim demis önceden abime haberim yok, bunlar gelmedi yengem deli gibi dönüyo ortalikta.
yukardaki komsu kadin geldi oturuyoz ücümüz, zaman gectikce yengem delirdi, agzina s... pic bak hala gelmedi dedi abim icin, komsu kadinla ben dumur olduk birbirimize böyle baka kaldik:1shok:, ben sokdan artik komsuda var diye bise demedim, komsu gülerek sizin evde tuvalet yokmu kizim dedi. tabi bunlar geldi abim dediki ne bekliyonki beni aricaksan gidip arasaydin, ben de dedim benim haberim yokki derdini bile bilmiyodum, söyleseydi beraber giderdik ben cocuklara bakardim oda arar konusurdu ailesiyle ve yine gittim yine uzun bi süre küslük
daha neler neler, artik görüsmüyoruz konusmuyoruz
cahil insanlarla gecinmek ne zormusmirmirmirmir:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?