sorma öyle insanlar var ki.bir tanıdığımın 3 kızı vardı,durumu da gayet iyiydi.bir gün densizin biri, ne çalışıp duruyorsun paranı damatlara mı yedireceksin demişti.hatırladıkça tüylerim diken diken olur2 günlük gelin ister ama kız evlenince dış kapının mandalı oluyor demek
ha gelin ister ama kız evliyse isteyemez. evlenince baba baba olmuyor mu
ya bir kv kızınımı çok sever gelinnimi. yani kandırmayalım kendimizi. tabiki kızını. annelere soruyorum burada. kızınmı gelininmi deseler. ilerde gelini olacaklarıda katalım. kız çocuk annelerinide sorayım. gelinim derlerse şu dişimi kıracağım :)burada beni taşlayacaklar biliyorum ama,yazmadan duramayacağım.
şu gelinlerin kızı gibi, damatların oğlu gibi görülme olayı bana asla samimi gelmiyor.aynı şekilde eş annesi ve babasının,kendi ebeveynlerinle bir tutulması da.ha seversiniz,saygı duyarsınız (ki bu kesin olması gereken bir durum)ama annem gibi,yok kızım gibi bana yapmacık geliyor.
konu sahibi de eşinin ailesini sevmiyor zaten.menfaatine geldiği gibi hareket ediyorburada beni taşlayacaklar biliyorum ama,yazmadan duramayacağım.
şu gelinlerin kızı gibi, damatların oğlu gibi görülme olayı bana asla samimi gelmiyor.aynı şekilde eş annesi ve babasının,kendi ebeveynlerinle bir tutulması da.ha seversiniz,saygı duyarsınız (ki bu kesin olması gereken bir durum)ama annem gibi,yok kızım gibi bana yapmacık geliyor.
evlenince baba babalıktan feragat mi ediyor.evlenince aile ailen olmuyor mu,babamın alacak imkanı varsa benim durumum yoksa neden istemeyeyim.hele bir de yeni gelin 2 günde araba isteyebiliyorsa
evet bence kız haklı derken görümceyi haklı buldum ama durumu buraya taşıyan babanın tavrı ve baba suçlu bana göre.bir çok yerde kız çocukları mirasten bile pay alamıyor damada yarıyor diye kız evden gidince damat yapsın mantığı ile bakıp kızlarını öteliyor aileler babanın yaptığıda bu eğer adil davransa zaten bu durum oluşmayacak.gelin ,görümce çekişmesi işte gelinde fırsatı bulunca yapmış ama buna sebep olan babadır bence.suçu nispet yapması. görümccenin yanında o arabayı 1 senedir istediğini bildiği halde arabam nerede demesi
bir gün gezdirir,2 gün gezdirir.3. gün tersini döner.konu sahibi o kapasite debaba da kabahatli.gelinime alayım,karımıda gezdirsin. bekle, gezdirir belki ..
aynen öyle. daha önceki konularında,kp ve kv sini ne kadar çok sevdiğinikonu sahibi de eşinin ailesini sevmiyor zaten.menfaatine geldiği gibi hareket ediyor
ha gelin ister ama kız evliyse isteyemez. evlenince baba baba olmuyor mu
evlenince baba babalıktan feragat mi ediyor.evlenince aile ailen olmuyor mu,babamın alacak imkanı varsa benim durumum yoksa neden istemeyeyim.hele bir de yeni gelin 2 günde araba isteyebiliyorsa
Bu da ayrı muallak bence.Size geçen gün yapılan jakuzili ev satışından zaten araba gelecekti takas olarak? O ne oldu?
Hahahah hiç güleceğim yoktu valla.baba da kabahatli.gelinime alayım,karımıda gezdirsin. bekle, gezdirir belki ..
Ay abla ne gezdirecek, çocuk mu koca kadın. En çok bir iki kere giderken günlerine alır kvalideyi yanına ,3. Gün gelir konu açar “ben şoförü müyüm?” diye.bir gün gezdirir,2 gün gezdirir.3. gün tersini döner.konu sahibi o kapasite de
ya bir kv kızınımı çok sever gelinnimi. yani kandırmayalım kendimizi. tabiki kızını. annelere soruyorum burada. kızınmı gelininmi deseler. ilerde gelini olacaklarıda katalım. kız çocuk annelerinide sorayım. gelinim derlerse şu dişimi kıracağım :)
aynen.hatta kocalarının bile annesini almasını hazmedemezlerAy abla ne gezdirecek, çocuk mu koca kadın. En çok bir iki kere giderken günlerine alır kvalideyi yanına ,3. Gün gelir konu açar “ben şoförü müyüm?” diye.
aynen.hatta kocalarının bile annesini almasını hazmedemezler
bizim evimiz şehir dışında kalıyor.bir yere gideceğim zaman hangisi müsaitse gelir götürür,akşamda alırlar.evlendiklerinde ne olacak bilmiyorum
Bu çok doğru, gelin/damat için de durum aynı. Kimsenin öz annesi/babası gibi olması mümkün değil. Aynı şekilde kvalide/kpeder için de durum bu. Kendi çocukları gibi sevemezler.kızım yok,oğlum tek çocuk.gelinim kızım gibi olacak ama" gibi".ben doğurmadım ki,ben yetiştirmedim.terbiyesini,kültürünü ben vermedim.geceleri üstünü ben örtmedim,hastalanınca başında beklemedim.ilk adımlarını,ilk okumasını,mezuniyetini ben görmedim.nasıl kendi evladım gibi sevebilirm?ama insan olarak seviyorum.üzülmesin,kırılmasın diye gözünün içine bakıyorum ama evlat gibi olır mu?bunu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?