keşke kızın yanında muhabbet açmasaydınız üzüldüğünü bile bile açmışsınız lafını ne bekliyordunuz kiBen ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
kesin yapar bende gördüm o ışığıSiz o arabayı alıp bir de arka camına kayınpederim sağolsun.kıskananlar çatlasın , gibi şeyler yazıp ,görümcenin evinin önünden gelin alayı gibi geçersiniz de . .O kapasiteyi gördüm ben sizde ..
Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
kesin yapar bende gördüm o ışığıallah kimseyi görgüsüz yapmasın amin
ayıp diye birşey vardır ben olsam zaten o arabayı utana sıkıla alırdım hani nerde arabam demiş bir deBir de kim görgüsüz yazmış ,kendi de farkında yalnızıyyyy arabesk ,irite edici davranışlar ...
evet ilk sıra görümcenin. onun kızı kanı canı. babası.Konu sahibi için yazmıyorum ( ilk konusundan dolayı) yorumlar için ;
Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu varsa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?
Gelin dış kapının dış mandalı olarak mı görünüyor. Bende görümceyim bana araba alınmadı ama yengeme alındı. Çokta hoşuma gitti. Ben evliyim , yengemin daha çok hakkı var o arabada. Bana da alınacaksa kendimi kıyaslamam önce sonrayla. Ya da hiç alınmazsa bile.
İnsanların kıskançlıklarını, mala mülke duşkunluklerini anlayamıyorum.
canım baba damadı sevmediği için almıyormuş geline araba alınır orası dert değil de babanın hatası uluorta yerde kızının üzüleceğini bile bile bunu söylemesi gelin kızımızın hatası ise kızın yanında hani nerede arabam demesi çok ama çok iticiKonu sahibi için yazmıyorum ( ilk konusundan dolayı) yorumlar için ;
Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu varsa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?
Gelin dış kapının dış mandalı olarak mı görünüyor. Bende görümceyim bana araba alınmadı ama yengeme alındı. Çokta hoşuma gitti. Ben evliyim , yengemin daha çok hakkı var o arabada. Bana da alınacaksa kendimi kıyaslamam önce sonrayla. Ya da hiç alınmazsa bile.
Görümcen çok kıskanç biri seni çekemiyooBen ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
evet ilk sıra görümcenin. onun kızı kanı canı. babası.
Baba ya. onun babası. dılş kapının mandalı değil gelin ama evet önce kızıdır öncemli olan
Konu sahibi için yazmıyorum ( ilk konusundan dolayı) yorumlar için ;
Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu yoksa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?
minnakmimar, eğer kotu niyetli soyledıyse , sırf kıskandırmak için haklısınız elbette fakat tamamen iyi niyetle konuşulmuşta olabilir.canım baba damadı sevmediği için almıyormuş geline araba alınır orası dert değil de babanın hatası uluorta yerde kızının üzüleceğini bile bile bunu söylemesi gelin kızımızın hatası ise kızın yanında hani nerede arabam demesi çok ama çok itici
yok aile farklıdır. kan farklıdır. can farklıdır. gelinde sevilir ama kanı canı kızınıın yerini tutamaz. emanet ayrı. tabikki ezmeyecek. ona bir şey demem.kız kıskanmıyor zaten.Okypete, ben böyle düşünmüyorum, kızı canıysa gelinide kızı ve üstelik o aileye emanet. Sırf kızı kıskanıyor diye gelinine böyle bir jest yapamaması anlaşılır gibi değil.
Genel itibariyle bakıyorum; gelinin nispet yapmasını hesaba katmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?