görümcem aşırı pasaklı, lütfen bana bi akıl verin!!!

Valla bence sağlam bir arıza çıkarmanın vakit gelmiş de geçmiş bile sen bir çıldır bak bakalım bi daha oluyor mu bu ne be

gerçekten böylesini ilk defa gördüm.
Hindistan'daki herkes o kadar pismiymiş yahu.
ben olsam çıldırmıştım kesinlikle eve almam öyle insanları ne derse desinler önce ahlaklı olmayı öğrensinler canım medeniyetsizler.

kesin çok titiz birisiniz diye okumaya başladım ki şok oldum.pasaklılık değil bu mundarlık pislik.
bence tepkinizi ortaya koymalısınız hatta bırakın size temizlik hastası desinler fakat sessiz kaldığınız sürece bu şekilde devam eder

ayyy okurken bi tuhaf oldum yiyecek olayi neysede tuvalet olayi vahimmis hakkaten sabir versin Allah.
bence bu boyle gitmez sinir hastasi olursunuz valla
ama cok riskli bir durum yani esinize soyleseniz bile o kardesine nasil soyliycek
zor hakikaten zor

Yorumları okuyunca kahkaha attım
Gerçekten midem bulandı:120:
ALLAH yardımcınız olsun..

Yeni gelismeler var mi diye okuyayim dedim midem kalkti yine.Hani yemegiydi dokmesiydi neyse de afedersiniz kaka yani bu kokuyu napiyosunuz cunku kokar o ev ya ne kadar temiz olursa olsun takinti olur.Acil bir cozum bulun.Siz kimsenin arkasini toplamak zorunda degilsiniz.Ya da sabun kolonya parfum filan alin cocuklara verin hediyeymis gibi.Buyudunuz bunlari kullanin temiz temiz deyin.Belki anneleri de anlar artik.11 yas cok kucuk degil ki ergenlige gircek arkadaslari cevresi de olmaz pis olunca.Cocuklar arasinda kiz var mi kizlar daha hijyenlidir o nasil davraniyor?

gercekten ıgrenc yuh ya yuh... kusura bakmada senın eşinde mıdesız... ınsan uyarır ablasını .... valla kolay gelsın dıkkat et mıkrobık bı hastalık kapma

Allah yardim etsin arkadasn. Durumun coook zorr... ne diiimm.

harbi şaşılacak şeyler banada bu kişilere benzerleri denk geldi ama bu kadarda mesafe mesafe... tezgah beziyle yer silenler,koltuk altının kıllarını eliyle otururken yolanlar vs denk geldi wc sonrası el yıkamayanlarda ama ben görüşmedim gitmedim gelmedim zamk gibiler koparıp atması zor oluyor maalesef ama başardım darısı başınıza...başka kültürler tr.de yaşadıklarını bilsinler hele ki istanbulda bunları görmek bana çok enteresan geliyor of offf iğrençlerrrrr:111:

Çok dikkatli olmak lazım bu tipler yüzünden hastalık bulaşabilir.Burnuyla parmakları arasında ayrılmaz bir bağ olan kişiler yüzünden kaç kez evimi temizlettim herşeyi kaldır yıka ovvvv .Birde ben temizim diyerek elleri ayakları leş özellikle tırnakları kürek gibi olan çok yakın olduğum biri vardı temizlikten dem vurur aman evi resmen ahır bir atlet giymiş mor mu desem lilamı renk gitmiş benim yer bezlerim kar gibidiri inanın yemek ikram ettimi öğğğğğğğ dememk için neler çekiyordum tuttuğu bardaktan su içmek bile en sonunda postaladım ne yapayım evime gelişinde soframa ortaya doğru hapşuran kazık kadar çocuğu yüznden o kadar yiyecek çöpe gitti falann arkadaş seçerken dikkat etmemiz lazım

bu da ne böyle Allahım okurken bile midem kalktı hemen o kadından kurtulmaya bak kendinden soğut o kadını küssün gelmesin biDAHA iyyyyyyy Ben olsam koca falan dinlemezdim SENİN EVİN DİNGONUN AHIRIMI cnm baştan yumuşak davranırsan sonra kurtulamazsın hiç

tatlim ben yurtdisinda yasiyorum turkiyede degil yeminle soyluyorum sinifta birkac arkadas var kokulari sinifi kapliyor resmen baharat kokuyor disari cikdim iceri girince nefes alamadim o derece birsey kokuyor birak sen ogretmen vietnamli cicek gibi kokuyor kadin yanima geldi mis gibi kokuyordu tiksinmiyormu acaba sinifin kokusundan seninde su koltukalti tuyune guldumbizde birgun biryerden donerken tren garinda cinli adam oturmus burnundan cikardiklarini yemis kizim ciglik atarak geldi bizde zannettik adam birsey yapti odumuz koptu tabiki adamda sokladi kizimin aglamakdan soyleyemedide zorla soylettik adam burundan cikardiklarini yedi dedi oglumda eeee ne var abla bunda adamlar yilandan tut maymuna kadar yiyorlarda burun pisligi yemis cokmu dedi sen nerden biliyorsun dedeyince eee girl fiendim cinli o soyledi bunlari soyledikden 5 dk sonra artik konusmuyorum onunla dedi

arkadaşlar bugün tam evden çıkmak üzere hazırlanıyordum ki yine görümcem geldi. çocukları yoktu yanında,okuldalar çünkü. çok sıkıldım hava alayım dedim dedi. benim de işim vardı, çıkıyordum dedim. ben de senle gelirim dedi. gel ama sen sıkılırsın dediysem de kurtulamadım, beraberce arkadaşıma gitmek zorunda kaldık. apaçık belli ettim istemediğimi ama yine de takıldı peşime. o arkadaşım da benim görümcemden muzdarip olduğumu bildiğinden "tamam olsun, takma idare ederiz" filan dedi. arkadaşım dört dörtlük hazırlık yapmıştı, hiçbirini beğenip yemedi. sanki kendi çok becerikliymiş gibi kibirli kibirli o tuzlu, bu tatlı diye söylendi durdu. ben iyice gerildim. zaten kaç günün siniri üstümde. patladım! "sana demiştim abla sıkılırsın diye, keşke gelmeseydin" dedim. "ne o yük mü olduk sana " diye çıkıştı. "yük olmak değil, memnuniyetsizsin" dedim. sinirlendi bayağı, bir hışımla benden önce kalktı gitti. belki bir müddet gelmez, küsmüştür diye seviniyorum. eşimi dolduracağına eminim ama değer:)

Tuzlusunu tatlısını geçtim, e-coli bakterisi bulaşmamış yenilebilir yemek yapmış ya daha ne istiyor

midem bulandi desem ayip mi olur:44:cözüm olarak aklima su geldi bence hep beraberken tepkini göster esin yanindayken falan bir iki belki takmazlar ama illaki sonra cekinirler hersey tamamda gercekten midem bulandi esinizde rahatmis peki o hicmi rahatsiz olmuyor bu durumdan

aboooooooww..ya sen gerçeğimi yazıyorsun bezgin..gerçekte böyle pasaklı bir kadın var olabilir mi?..hayvanlar bile yapmıyor bu pisliği,temiz yaşıyorlar..ben olsam koca moca dinlemem o görümceyi kovarım hemde öyle bir kovarımkiiii veletleriyle beraber, ömrü billah unutamaz..sen hasta olursun kız..tiksinti bile hasta edermiş insanı..

sizin yazinizi okuyunca aklima birisi geldi bunun öylebir huyu varki hersene mobilya perde yenilerdi ilk defa giden begenirdi bayagi bende dahil birgün mutfakta bir is yapiyor neyse tezgahta tekbir bez var onunla tezgahi siliyor bulasiklai kuruluyor yerleri siliyor hatta en son cöp posetini disari birakirken bayagi akmisti cöpün suyu onuda birgüzel siliverdi ve hani hamaratyaayni bezle yemin ederim deri koltuklari var onlari söyle bir gezdirip televizyonunda tozunu aldi artik dayanamadim dedimki ya arkadasim hicmi baska biseyin yok hic bisey yoksa kes eski elbiselerini falan yerleri onunla sil dedim dedigi cevap ben öyle herseye ayri bez alacak olsaydim böyle evim yerin sahibi olamazdim ben tabiki sok

Ay allah yardimcin olsun. Bence cogu arkadasin dedigi gibi eger esin bisey demiyorsa sende inadina toplama evi anlasin oda durumun ciddiyetini. Cocugun olsa nolucak? Dusunsene yerlerde surunup o bakteriler hoop agzina( ALLAH KORUSUN)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…