ayni modelin tipkisi bendede var siniftaki hintli en samimi arkadasim sirf bu yuzden iyi giden dostlugumuzu bitirecem tek farkim bana cok SIk gelmez bende gitmem dun yanimda butun parmaklarini kurdan niyetine kullandi disini temizledi cikardiklarini bakti tekrar yedi ben boggggggglenirken bi ara kantine gitmis cop sis almis isirdigi yerden cikarip yemezsen kuserim diye zorluyor en son care tavuk eti yemiyorum ben hicccc sevmem dedimeve gotur cocuklar yer diyor ayol kendimi zor kurtarmisim senin mikroplu cop sisinden cocuklarima yedirirmiyim onlari yedi icinde kurt adam girmis gibi bogurrrrduuuuu hemde ne bogurme kusacakmis gibi sonra ayakkabilarini cikardi kokusmus ayaklarini oydu tum bunlar yetmemis gibi tukurukle kaslarini duzeltti koltuk altina el atti oralari karistirdi bir guzel kokladi sonra tum hiziyla devam etti butun gun tam bitti sera sakin ol dedim ne goreyim kantinden kahve almis gelmis banada almis seker kasigini bir guzel yalayip benim kahvemin icine koydu karistir baska kasik yok dedi bende ipler koptu bir saat ogurmekdenden kusmakdan icim disima cikti tum bunlara ragmen elime not tutusdurdu haftaya dogum gunu varmis gel dedi artik tukuruklumu sumuklumu pasta yedirecek orasini allah bilir bende kesecem irtibati okul bitsin dayanamiyorum daha fazla konu sahibi arkadas ne yap ne et kurtulmaya bak kafayi yersin bence bir arkadas yazmis cukulota olayini yap esine
bizim de bi arkadaş bizi kısır yapıcam diye çağırmıştı
gittik kendisi yapacağı için malzemeleri hazırlamaya koyuldu
sonra çoraplarını çıkardı ayaklarını parmaklarını filan ovdu sonra direk elini daldırdı bulgurun içine
ne kadar iğrendiğimi anlatamam
midem bulanıyo numarası yaparak yemekten kurtuldum
sonra da tuvaletten çıkınca ellerini yıkamadığını da gördüm sinirden içim içimi yedi
insan direk çemkirmek istiyo ama olmuyo işte yapamıyosun
böyle insanlarla arkadaş filan olunmaz
insan olarak iyi olabilirler ama insanın psikolojisi bozuluyo bu pislikleri görünce ya
bu insanlarda hiç mi temizlik bilinci yok anlamıyorum ki
arkadaşlar ilk paylaşımım. belki size saçma gelebilir ama paylaşmak istedim, lütfen bu acemi forumdaşınıza yardımcı olun(
arkadaşlar, ben 5 yıllık evliyim. eşim memur olduğu için farklı illerde bulunduk, şimdi ise tayinimiz eşimin memleketine çıktı. bütün akrabalarıyla iç içeyiz. vıcık vıcık ilişkiler...çok dertliyim. tabii ki eşimin ailesi benim de ailem ama siz de takdir edersiniz ki bazı insanlar çekilmez oluyor. evimde huzurum kalmadı. giren çıkan belli değil. eşime belli ediyorum ama misafir istemiyor musun diye üstüme geliyor. ben de aramız bozulmasın diye ses çıkaramıyorum. beni en çok bunaltan yakınımız görümcem. kadın yıllarca hindistan da yaşamış. türkiye ye döneli az bi zaman olmuş. anlayacağınız oranın kültürüyle haşır neşir olduğundan inanılmaz pasaklı. bense tam bir hijyen tutkunuyum. mesela ne yapıyor diye sorduğunuzu duyar gibiyim. görümcemin dört tane çocuğu var. hepsi boy boy, doğurmuş da doğurmuş. en büyüğü 11 yaşında. çocukları da çok pisler. bana geldiklerinde önlerine yemek koyuyorum, yemeği bi tavana sürmedikleri kalıyor. geçenlerde tam balık yerken zırt diye geldiler, inanın hala salonda bile kılçık parçası buluyorum. balığı cebine koyup salona gitti o çocuklar(( eşimde tık yok. ya insan az uyarır ablasını, burası hindistan değil abla filan der. hadi balığı bıraktım, tuvalete terliksiz giriyor çocukları. klozet değil alaturka!!! allah kahretsin ya ayaklarında idrarı kakayı evin içine bulaştırıyorlar. bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ama bişey yapamıyorum. ya insan hiç elinin yağını koltuğa sürer mi? burnunu mutfak havlusuna sümkürür mü? yazarken ağlıyorum. çok şanssızım çok ( bir de illa siz de gelin diye ısrar ediyorlar. o evde yemek yenilir mi? kusarım ben yiyemem. sizce eşimle aramın açılması pahasına bu kadından kurtulmayı denemeli miyim?
harbi şaşılacak şeyler banada bu kişilere benzerleri denk geldi ama bu kadarda mesafe mesafe... tezgah beziyle yer silenler,koltuk altının kıllarını eliyle otururken yolanlar vs denk geldi wc sonrası el yıkamayanlarda ama ben görüşmedim gitmedim gelmedim zamk gibiler koparıp atması zor oluyor maalesef ama başardım darısı başınıza...başka kültürler tr.de yaşadıklarını bilsinler hele ki istanbulda bunları görmek bana çok enteresan geliyor of offf iğrençlerrrrr:111:
arkadaşlar bugün tam evden çıkmak üzere hazırlanıyordum ki yine görümcem geldi. çocukları yoktu yanında,okuldalar çünkü. çok sıkıldım hava alayım dedim dedi. benim de işim vardı, çıkıyordum dedim. ben de senle gelirim dedi. gel ama sen sıkılırsın dediysem de kurtulamadım, beraberce arkadaşıma gitmek zorunda kaldık. apaçık belli ettim istemediğimi ama yine de takıldı peşime. o arkadaşım da benim görümcemden muzdarip olduğumu bildiğinden "tamam olsun, takma idare ederiz" filan dedi. arkadaşım dört dörtlük hazırlık yapmıştı, hiçbirini beğenip yemedi. sanki kendi çok becerikliymiş gibi kibirli kibirli o tuzlu, bu tatlı diye söylendi durdu. ben iyice gerildim. zaten kaç günün siniri üstümde. patladım! "sana demiştim abla sıkılırsın diye, keşke gelmeseydin" dedim. "ne o yük mü olduk sana " diye çıkıştı. "yük olmak değil, memnuniyetsizsin" dedim. sinirlendi bayağı, bir hışımla benden önce kalktı gitti. belki bir müddet gelmez, küsmüştür diye seviniyorum. eşimi dolduracağına eminim ama değer:)
arkadaşlar ilk paylaşımım. belki size saçma gelebilir ama paylaşmak istedim, lütfen bu acemi forumdaşınıza yardımcı olun(
arkadaşlar, ben 5 yıllık evliyim. eşim memur olduğu için farklı illerde bulunduk, şimdi ise tayinimiz eşimin memleketine çıktı. bütün akrabalarıyla iç içeyiz. vıcık vıcık ilişkiler...çok dertliyim. tabii ki eşimin ailesi benim de ailem ama siz de takdir edersiniz ki bazı insanlar çekilmez oluyor. evimde huzurum kalmadı. giren çıkan belli değil. eşime belli ediyorum ama misafir istemiyor musun diye üstüme geliyor. ben de aramız bozulmasın diye ses çıkaramıyorum. beni en çok bunaltan yakınımız görümcem. kadın yıllarca hindistan da yaşamış. türkiye ye döneli az bi zaman olmuş. anlayacağınız oranın kültürüyle haşır neşir olduğundan inanılmaz pasaklı. bense tam bir hijyen tutkunuyum. mesela ne yapıyor diye sorduğunuzu duyar gibiyim. görümcemin dört tane çocuğu var. hepsi boy boy, doğurmuş da doğurmuş. en büyüğü 11 yaşında. çocukları da çok pisler. bana geldiklerinde önlerine yemek koyuyorum, yemeği bi tavana sürmedikleri kalıyor. geçenlerde tam balık yerken zırt diye geldiler, inanın hala salonda bile kılçık parçası buluyorum. balığı cebine koyup salona gitti o çocuklar(( eşimde tık yok. ya insan az uyarır ablasını, burası hindistan değil abla filan der. hadi balığı bıraktım, tuvalete terliksiz giriyor çocukları. klozet değil alaturka!!! allah kahretsin ya ayaklarında idrarı kakayı evin içine bulaştırıyorlar. bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ama bişey yapamıyorum. ya insan hiç elinin yağını koltuğa sürer mi? burnunu mutfak havlusuna sümkürür mü? yazarken ağlıyorum. çok şanssızım çok ( bir de illa siz de gelin diye ısrar ediyorlar. o evde yemek yenilir mi? kusarım ben yiyemem. sizce eşimle aramın açılması pahasına bu kadından kurtulmayı denemeli miyim?
aboooooooww..ya sen gerçeğimi yazıyorsun bezgin..gerçekte böyle pasaklı bir kadın var olabilir mi?..hayvanlar bile yapmıyor bu pisliği,temiz yaşıyorlar..ben olsam koca moca dinlemem o görümceyi kovarım hemde öyle bir kovarımkiiii veletleriyle beraber, ömrü billah unutamaz..sen hasta olursun kız..tiksinti bile hasta edermiş insanı..arkadaşlar ilk paylaşımım. belki size saçma gelebilir ama paylaşmak istedim, lütfen bu acemi forumdaşınıza yardımcı olun(
Çok dikkatli olmak lazım bu tipler yüzünden hastalık bulaşabilir.Burnuyla parmakları arasında ayrılmaz bir bağ olan kişiler yüzünden kaç kez evimi temizlettim herşeyi kaldır yıka ovvvv .Birde ben temizim diyerek elleri ayakları leş özellikle tırnakları kürek gibi olan çok yakın olduğum biri vardı temizlikten dem vurur aman evi resmen ahır bir atlet giymiş mor mu desem lilamı renk gitmiş benim yer bezlerim kar gibidiri inanın yemek ikram ettimi öğğğğğğğ dememk için neler çekiyordum tuttuğu bardaktan su içmek bileen sonunda postaladım ne yapayım evime gelişinde soframa ortaya doğru hapşuran kazık kadar çocuğu yüznden o kadar yiyecek çöpe gitti falann arkadaş seçerken dikkat etmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?