görümcem aşırı pasaklı, lütfen bana bi akıl verin!!!

zengin olmak için kitap yazıp sayfalarca fikir vermek boşunaymış :26: demek ki aynı bezi heryere kullanmak lazımmış hatta daha üst düzeye erişmek için taharet bezi yerinede kullanılmalı mı acaba ?????????????? o kadarına daha şahit olamadım ama arkadaşınız bayağı pişkinmiş

çocuk şok geçirmekte haklı bizim bir tanıdık vardı çocukken tabii hep kızınızın gördüğü şeyi yapardı tiksinirdik haliyle şimdi büyüdü tabii yurtdışında bişekilde okudu etti fransada turizm sektörünede girdi zengin biriyle de evlendi o hallerini unutup adam beğenmez oldu ben evlerine gittiğimde yemek yerlerken sofrada hamamböceği gezinirdi kazak yakaları kirden kaskatı kesilmiş olurdu koku eee o eksik olur mu? ama marka kot ayakkabı giyerlerdi anneleri pırlanta takardı o evede gelen giden çok olurdu nasıl mideyse ben çocuk aklıla şaşırırdım ama inanın bu tip insanlar çooook var temizlikten bir haber.Misafirden misafire ev temizleyenler,özel şeye kadar banyo yapmayanlar ooo neler neler ama az önce bir arkadaşın yazdığı bei heryere kullanma ve mal mülk sahibi olmanın yolunun bu olduğunu söyleyen kadrına denk gelmedim yahu ben mutfak bezini tezgahtan başka yere sürmem azcık yıprandımı atarım hijen için benden jkadın olmazmış

arkadasim sabrina hayran kaldim, bende calistigim yerden bir arkadasim vardi hep
bize gelirdi bir gunde sen gel dedi tmm dedim eve girdim affedersiniz les gibi cis kokuyo
evde bebek de yok kocaman kizlari vardi odaya girdim ilk defa geziyorum dunden kalma sehpa
hala kirli yerde kizi camasirini cikarmis unutmus bir de bana hep gel der hayatta gitmem ki
nasil ciktim anlatamam nasil dururlar o kokuda

Yuh ya igrenc otesi Alla sabir versin sana iyide arkadas esindemi gormuyr bunlari nasil midesi kaldiriyor..yapacak birsey yok gibi gorunuyor

konuyu okudum nefsim tutuldu. İnanamıyorum hayvanlar bile kendini temizlerken...
Bir keresinde üniversitedeyken arkadaşımız yemeğe çağırmıştı ev arkadaşımla beni. Biber miydi neydi ondan kızartacaktı döndü bize yıkamama gerek var mı dedi

Son düzenleme:

Bunu okuyunca hatırladım. Özür dileyerek söylüyorum ama benim eniştem de burnunun şeyini (...) yiyor birkaç defa denk geldim. Allahım kusacağım

Son düzenleme:
kızlar yaaa yemin ediyorum midem bulantı şuan öğürüyorum bu kadar iğrenç insanlar olurmu...

Oyyhh konuya baktım da tuvalete cılbak ayakla gireni mi aran sümüğünü yiyeni mi aran yoksa cebinde pişmiş balıkla gezenimi aran şaka bir yana benim midem ağzıma doğru yükseldi arkadaşım gerçekten işin çok zor ama kırılmış ya inş uzun süreli bir kırgınlık olur da gelmez bir daha.çok haklısın kim olsa iğrenir.benim oda arkadaşım tuvaletten sonra elini yıkamazdı allahım o kapı kolunu nasıl tutardım yani tutamazdım ona da bir şey diyemezdim ancak o gitti mi kolonya çamaşır suyu boca ederdim kapıya,diğer eşyalara falan o nedenle çok iyi anlıyorum seni.hem tiksinme boyutu dışında hastalık kapma olayı da var bizim yakın bir aile dostumuzun gelini hintti.hintli gelin çocuğunu tek bir kez götürmüş hindistana çocuk hastalık kapmış kısa sürede şimdi sürekli kaşınıyo garibim geçmişiyormuş da hastalığı yani gelseler bile sen tedbiri alırsın mutlaka ama onların kullandığı bardak çatal vbni ayır sadece onlar kullansın mazallah hastalık falan kapma

Son düzenleme:
birde ben kendime pasaklı diyordum eşime okutucam konuyu
canım bu laf kendime kızma
yani yapack birşey yok eşin eğer anlamıyorsa onlar gittikten sonra öncelikle temizlik şirketini arayacaksın ve arkasından halı yıkama şirketini temizlik için 3 bayan gelse bizim burada fiyat 100tl e oldumu 300 tl halılarada en aşağı 100tl diyelim e yedikleri içtikleri deterjan falan 150 de ona say eşin birdaha çağırıyor mu onları
yap bunu baş edemiyorum malesef aşkıııımmmm dersin

ne olur sus anlatma yalvarırım

Ne diyeceğini bilemedim kusacam şimdi afedersiniz amaaaa Nasıl insan bunlar ya insanın içinden gelir bir temizlik olsun hijyen olsun :18:

Son düzenleme:

kimseyi çekmek zorunda değilsin eşine sözünü geçir sessiz kalma bence...

Bence farklı karşı bir atakla eşini yıldır.Örn.: Mutfak bezlerine burun mu silindi toparla hepsini çöpe at.Ertesi gün eşine mutfakta böyle böyle oldu de( ama kızgın değil, gayet normalmiş gibi) yüklü bi para al alışveriş etmem lazım diye.Koltuklarında balık lekesi vb. mi gördün sildim çıkmıyor değiştirelim takımı de...Tuvalet kapısının olduğu koridor halısını toparla kaka olmuş, çiş olmuş bu artık kullanılmaz mikrop yuvası olmuştur yenisi gerek de...Ne bileyim aklıma bu geldi.Eşin baktı ki ucu ona dokunuyor ev evlikten çıktı ister istemez kendince bu duruma bi taktik geliştirecektir....:44:

bu ne yaaa hamileyim zaten midem bulandı yaaaaaaaaa ayyy fena oldummmmm ay durdugun hata valla ben olsam cinnet geçirirdim eşimi uyarırdım dinlemiyorsa valla kovardımmmm ne bu yaa hemen söylemelisin eşineeee kusura bakma canım da eşininde midesi kaldırıyosa eşinde de problem var benm eşim asla tahammül edemes bizde misafir banyosu havlusu terliği tuvaleti herşeyi ayrıdır

ay Allah yardımcın olsun bilemedim. bence gizliden sen de pislet. diş fırçasını klozete filan at. en sevdiği şeylerine bişeyler bulaştır gizlice, belki sinirlenir şaka yani de insanın aklına başka bişi de gelmiyor

Pasaklı insan çok zor. Tövbe Yarabbim. Kınamak da istemiyorum. Ama ben yapamam şahsen. Evine gidip yemek yemek mi ? Mutfak havlusuna sümkürdüğünü duyduktan sonra hiç kimse bana o kadının yemeğini yediremez şahsen .
Midem rahatsız diyin gittiğinizde

Bu pislikten o ailede bir tek siz mi rahatsız oluyorsunuz.?
Akrabalar ya da kayınvalideniz durumun farkında değil mi?
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…