Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

arkadaşalr bu yazımı neden anlayamadınız..

ben burda konu sahibine ve eşine kızyorum...

bunları yaptı diye dövmeye hakkı yok diyorum direk msjımı böyle alırsan öyle anlaman normal diğer arkadşaın msjına alıntıyla cevap yazdım iyi oku snein gibi düşünüyorm bende

kayınvalidem bana kırkkere söyledi ,fırsat kollamış olsaydım ilk söylediğinde

söylerdim ,görümcem gönül ilişkilerini birtek bana söyler ,bir eltim daha var ona gitmez

onunla konuşmaz ,sevmediğiniz insanın evine gidermisiniz ,kalırmısınız ,aşkınızı meşkinizi

anlatırmısınız güvenmeseniz ,bana güvenir anlatırdı yıllardır bu ilk değil ki ,bende kah

yorum yapar kah eleştirirdim ,hiç böyle bir çıkışı olmamıştı ,yine aynı tarz bir

konuşmaydı ,ağzımdan ne bir hakaret ne bir küfür ,kötü söz çıkmadı tabiki ben

haklıyım ,siz beni tanımasanızda eşim ve ailesi beni 12 yıldır görümcemi 36yıldır

tanır ,kime inanıp inanmayacağını iyi bilir ,siz endişe etmeyin

işte bir nevi sende kabul ediyorsun....

bence istesen ala göndermezdin engel olurdunn ala ala hemde...

şimdi kocanı melek oalrak anlatma kocanın sana en büyük zararı ablasına vurması cnm

daha önceki msjlarımdada yazdım...

sizin barışıcanız varsada artık bitti.... 2 kelimeyi insna affedebilirdi eski hatırlara ama

kocaman ablaya tokadı asla...

madem sorun yaşadın ver yolu gitsin evine...

senin eşin kim yahu neci ablasına vuruyor... üstelik karısıyla kavga etti diye...

belki bu durumdan hoşnut oldun eşin seni savundu gitti senin dur demene rağmen tokadı patlattı belkide ablasına ama en büyük kazaığı sana attı..

git şimdi bakalım önündeki uzunnn yıllarca bu sorunla başş ett..

kaynana böle rahat gidebilcekmisin.. görümcenle klarşılaşmamak için neler vericek

sürekli bu asıl size tokat gibi patlıcak...

ama en büyük suç eşindee...

Hayir canim yanlis anlasilmasin, ben senin yorumunu cok iyi anladim fikrine istirak ettigim icin alinti yaptim yanlis anlasilmasin :)

sılacım belki haklısın engel olabilirdim belki yalvarıp yakarsam gitmeyebilirdi ,ama gitti tutamadım ,eşim

ordan çıktığında kayınvalidem aradı filize tokat ettı dedi ben şok oldum ,eşim eve gelince çok kızdım

ona ,ama o sus konuşma dedi ,kapat bu konuyu ..ertesi gün hiçbişey olmamış gibi normaldi eşim ..

kayınvalidem dün geldiğinde söyledi ,filiz hatalı dedi ,iyi şeyler söylemedi kardeşine o da dayanamadı

vurdu ,pişman olmuştur eminim dedi ,üzülme kardeş onlar küs kalmaz ,filize de söylerim gelip senden

özür dilesin derim dedi ..

zaten asıl kızdığım eşin

aynı şey bizimde başımıza geldi bir düğünde...

yengemle ablam böle bir iki kelim ettiler birbirlerine... bayan bayana yengemin hep dengesizliklerii ama alıştık çünkü hatasına varıp özür diler neyse..

dayım kalktı ablamın üzerine yürmeye çalışmalar annem dedii canım ordaaa durrrr sen kimsinnde benim kızımın üzerine yürürsün...

yengemden 1000 kat dayıma kızdım çünkü onlarr 2 kadın kadına laf ettii

o karışmasa kalkıp oynicaklardı şimdi sildik attık...

görümcende sana öle olmasın bir taraf ön ayak atsın bu bence sende olabilirsin..

ara bugüne kadra böle değildik.. ilk defa böle oldu kardeşin çok ayıp etti fln de üzüldüğünü bilsin oda yumuşarr..yoksa ömür boyu nefret eder.. eminm oda sendne özür diler..

görümce degılmı at kaynar kazana onu ve kaynananı kurtul.benım elımde ımkan olsa atacam kurtulacam onlardan.iyi kaynana ve görümceler üzerine alınmasın hepsi bir degil.... böylelerini atmak lazım o kazana... kötükedihüso

yok ben üstüme alınmam. ben iyi görümceyim vallazemuszemus...

ama sılacım şöyle bir durum var ,ben ona bişey yapmadım ki özür diliyim ,asıl o bana hakaretler etti ,hiç

duymadığım şeyler söyledi ,asıl onun özür dilemesi gerekmezmi ,şimdiye dek hep ben ezik

durumdaydım ,hep ben alttan aldım ,ama benimde bir gururum var ,nasıl gider özür dilerim ,daha çok

tepeme çıkmazmı ,güç alıpta aynılarını yapmaz mı ,asla özür dilemem kalbim çok kırık ..

demekki neymiş çok samimi olmak iyi değilmiş ne biçim bi görümcen varmış öle ne ukala saygısız yani o senden büyük olabilir ama sende onun yengesisin sıradan bi arkdaşı değilsinki böle şeyler diyebilsin herkes haddini bilicek masaya vurmalar kusura bakmayın ama bunu demeden geçemicem görümcen 36 yı bulmuş artık bu elindekini kaçırmak istemiyodur o yüzden sana bu kadar çıkışmıştı akıl yaşta değil baştadır görümceniz sizden büyük ama saygı sevgi sıfır ve sizi hiç sevmiyomuş sadece çıkar için gelip gidiyomuş sende ona ne güzel hizmet ediyomuşsun oda ohh keyifni sürüyomuş ayy ben okurken sinirlerim zıpladı ben olsam herhalde o kıza orda dalardım hiç gelemem böle şeylere kendini bilmez hadsiz şey sen iyi niyetinle ve samimiyetinle öle bişi demişsin oda olgunlukla karşılayabilirdi bide mahvedicem diyo ayy kim o ya kendini ne sanıyo evde kalmış kız kurusu :):):)

güzelim sen çok yüz vermişin görümcene sen bişi yapmamışınki ne yani ben şimdi görümcem karıştığım zaman o bana hakaretmi edicek yeri geldiğinde oda bana karışır böle şeyler bu kadar uzatılmazki yahu görümcen çok iki yüzlüymüş valla hani besle kargayı oysun gözünü delikafadulden

yok canım özür dileme sen..

ama senin fişeklemeyip göndermediğini.. eşinin ona vurmasından rahatsız olduğunu bu duruma üzüldüğünü bilsin

ondan sonra o senden diler... mecburuz akrabayız.. kolay değil.. eşinin ablası...

aşkını bir tek size anlatıyor,sizi seviyor,zaman zaman eleştirirdiniz,yine aynı tarz konuştunuz ve sadece şimdi böyle çıkıştıCADIARZU kayınvalideniz konuş dediğinde niye çekindiniz karışmayım dediniz ki o zaman,zaten aranız iyiymiş ve önceden de böyle konuşmalar yapmışsınız.

daha önceki ilişkilerinde kendisi açardı konuyu ,ya böyle böyle bişey var der ayrıntıları

anlatır fikrimi alırdı ,ama bu ilişkisi yaklaşık 1 yıldır var ,ben daha önce yüzeysel olarak

bazı eleştiriler yapmıştım ama baktım niyeti yok ayrılmaya karışmadım ,hatta

kayınvalidem söylediğinde anne beni karıştırma lütfen dedim ,sen kendin söyle ,seviyorum

diyor rahat bırak bakalım dedim ama kadın en son yine rica etti benden bende artık

söyledim ..

aman boşver bu olay sayesinde evine gelip gitmez işte. ne rahat ve itici bir tip. sinir olurum öyle insanlara.

Keşke siz karışmasaydınız, ama olmuş olan artık...
Görümceniz, fazla sinirli birisi sanırım, eşinize de olumsuz bir şey söyledi de o yüzden mu vurdu acaba?
Şahsen beni arayıp böyle tehdit etse, "asıl sen kork, babana da anlatacağım her şeyi" derim.

Ben olsam onun özrünü kabul etmezdim.....:hulya:

Ha ama bana aptal gerizekali dedigin icin degil......bu sözler affedilir belki, konusulur, ya kusura bakma lüften, sinirlerime hakim olamadim der olayin üstüne bir sünger cekersininz fakat sana telefonda söyledikleri asla yenilir yutulur seyler degil..:umursamaz:

Üstüne birde yalan katarak aranizda gecmis bir olayi bir tartisma esnasinda aninda koz olarak kullanan insanlardan korkarim ben....ve asla bir daha güvenmem.

aynen, gülsüm sana katılıyorum.
bu kadın resmen sizin yuvanızı yıkmaya çalışmış. şantaj yapmış,iftira atmış eşinle aranı bozmaya çalışmış. ve namusuna kadar getirmiş olayı.
o antalyadaki olay
..yani,adamın arabasına bindinde, vs vs...kimbilir ,ne eklemelerde ,yapacaktı. yapardı da. bilemem...
.bu var ya,
aile faciasına yol açardı. namusada laf.
,karın seni aldatıyora getirmiş olayı.
bunu söyleyecek ve resmen aileyi darmadağın edecek.
bu nasıl ,kin ve nefrettir. bu nasıl acımasızlıktır.

uzak, çok uzak durun.
bu tiplerden korkulur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bencede....böyle birseye tesebüs eden bir insan yarin neler yapmaz okibenneyaptımki

Hazir bu olay olmusken en güzelimi tüm ilgiyi alakayi kesmek.

Hayir iyi olduda ne oldu Allah askina? Bir iki olumsuz yorumu yüzünden ne aptaligi kalmis nede gerizekaliligi kadinin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…