- Konu Sahibi always_you
-
Kimse kusura bakmasin hickimse durduk yerde bagirip cagirip bardak canak kirmaz, karsisindakine aptal, gerizekali demez, demek ki damarina iyi basildi (biraz fikir yurutun) burada sadece konu sahibini dinliyoruz, mumkun olsada birde gorumceyi dinlesek!
Kayinvalideniz sizden rica etmis konusmanizi istemis sanki sizde firsat kollar gibi hemen konuyu acmissiniz, hem gorumcenizin fevri oldugunu, ani cikislar yaptiginizi soyluyorsunuz hemde onla bu konuyu konusuyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu bile bile lades demissiniz siz... Ailede herkes size akil danisirmis ya dusunemediniz mi aceba ailesi bile gorumcemle sevgilisi hakkinda konusmazken soz geciremezken
ben neden karisiyorum ustume vazife mi kocaman kadin beni ilgilendirmez deseydiniz ya kendi kendinize yada kayinvalidenize...
Gorumcenin bagirip cagirmasi yanlissa ki bana gore kesinlikle hakli! bir davranis, esin gidip
ablaya tokat atmasi kesinlikle aciklanabilir bir davranis degil kesinlikle her ne olursa olsun!
Neyse herkes sizden yana imis konu sahibi, rustunuzu kanitlamis oldunuz, gurur duyun kendinizle, gorumcenizin elini ayagini da kesmis oldunuz evinizden eviniz size kaldi, gule gule gunlerde oturun... yerimseniben
Kimse kusura bakmasin hickimse durduk yerde bagirip cagirip bardak canak kirmaz, karsisindakine aptal, gerizekali demez, demek ki damarina iyi basildi (biraz fikir yurutun) burada sadece konu sahibini dinliyoruz, mumkun olsada birde gorumceyi dinlesek!
Kayinvalideniz sizden rica etmis konusmanizi istemis sanki sizde firsat kollar gibi hemen konuyu acmissiniz, hem gorumcenizin fevri oldugunu, ani cikislar yaptiginizi soyluyorsunuz hemde onla bu konuyu konusuyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu bile bile lades demissiniz siz... Ailede herkes size akil danisirmis ya dusunemediniz mi aceba ailesi bile gorumcemle sevgilisi hakkinda konusmazken soz geciremezken
ben neden karisiyorum ustume vazife mi kocaman kadin beni ilgilendirmez deseydiniz ya kendi kendinize yada kayinvalidenize...
Gorumcenin bagirip cagirmasi yanlissa ki bana gore kesinlikle hakli! bir davranis, esin gidip
ablaya tokat atmasi kesinlikle aciklanabilir bir davranis degil kesinlikle her ne olursa olsun!
Neyse herkes sizden yana imis konu sahibi, rustunuzu kanitlamis oldunuz, gurur duyun kendinizle, gorumcenizin elini ayagini da kesmis oldunuz evinizden eviniz size kaldi, gule gule gunlerde oturun... yerimseniben
asla ben eşimi tetiklemedim ,git döv yada haddini bildir ,yoksa bu eve gelemessin ,yüzüne bakmam filan
demedim ,hatta engel olmata çalıştım ,gitme dedim ,sinirlisin dedim ,dinlemedi ..
inanın görümcem bana tokat atsa daha az acı verirdi ,ama bana ettiği hakaretler yüreğimde daha fazla
yara açtı ..
kardeşini döven adamdan karısına da hayır gelmez demişsiniz ,kocam öyle sakin öyle naif bir insandır ki
aslında ,benim kılıma zarar getirmez ,çocuğuna çok iyi bir babadır .3 ay sonra 2. bebeğimi dünyaya
getiricem üstüme titrer ,karnımı sever gel artık kızım özledik seni der ..yani çok duygusaldır
aslında ,ayrıca ortada dayak yok tekme tokat ,sadece bir tokat ,tabi o da olsun istemezdim ama oldu bi
kere
arkadaşalr bu yazımı neden anlayamadınız..
ben burda konu sahibine ve eşine kızyorum...
bunları yaptı diye dövmeye hakkı yok diyorum direk msjımı böyle alırsan öyle anlaman normal diğer arkadşaın msjına alıntıyla cevap yazdım iyi oku snein gibi düşünüyorm bende
Hayir canim yanlis anlasilmasin, ben senin yorumunu cok iyi anladim fikrine istirak ettigim icin alinti yaptim yanlis anlasilmasin :)
sılacım belki haklısın engel olabilirdim belki yalvarıp yakarsam gitmeyebilirdi ,ama gitti tutamadım ,eşim
ordan çıktığında kayınvalidem aradı filize tokat ettı dedi ben şok oldum ,eşim eve gelince çok kızdım
ona ,ama o sus konuşma dedi ,kapat bu konuyu ..ertesi gün hiçbişey olmamış gibi normaldi eşim ..
kayınvalidem dün geldiğinde söyledi ,filiz hatalı dedi ,iyi şeyler söylemedi kardeşine o da dayanamadı
vurdu ,pişman olmuştur eminim dedi ,üzülme kardeş onlar küs kalmaz ,filize de söylerim gelip senden
özür dilesin derim dedi ..
görümce degılmı at kaynar kazana onu ve kaynananı kurtul.benım elımde ımkan olsa atacam kurtulacam onlardan.iyi kaynana ve görümceler üzerine alınmasın hepsi bir degil.... böylelerini atmak lazım o kazana... kötükedihüso
güzelim sen çok yüz vermişin görümcene sen bişi yapmamışınki ne yani ben şimdi görümcem karıştığım zaman o bana hakaretmi edicek yeri geldiğinde oda bana karışır böle şeyler bu kadar uzatılmazki yahu görümcen çok iki yüzlüymüş valla hani besle kargayı oysun gözünü delikafaduldenama sılacım şöyle bir durum var ,ben ona bişey yapmadım ki özür diliyim ,asıl o bana hakaretler etti ,hiç
duymadığım şeyler söyledi ,asıl onun özür dilemesi gerekmezmi ,şimdiye dek hep ben ezik
durumdaydım ,hep ben alttan aldım ,ama benimde bir gururum var ,nasıl gider özür dilerim ,daha çok
tepeme çıkmazmı ,güç alıpta aynılarını yapmaz mı ,asla özür dilemem kalbim çok kırık ..
ama sılacım şöyle bir durum var ,ben ona bişey yapmadım ki özür diliyim ,asıl o bana hakaretler etti ,hiç
duymadığım şeyler söyledi ,asıl onun özür dilemesi gerekmezmi ,şimdiye dek hep ben ezik
durumdaydım ,hep ben alttan aldım ,ama benimde bir gururum var ,nasıl gider özür dilerim ,daha çok
tepeme çıkmazmı ,güç alıpta aynılarını yapmaz mı ,asla özür dilemem kalbim çok kırık ..
kayınvalidem bana kırkkere söyledi ,fırsat kollamış olsaydım ilk söylediğinde
söylerdim ,görümcem gönül ilişkilerini birtek bana söyler ,bir eltim daha var ona gitmez
onunla konuşmaz ,sevmediğiniz insanın evine gidermisiniz ,kalırmısınız ,aşkınızı meşkinizi
anlatırmısınız güvenmeseniz ,bana güvenir anlatırdı yıllardır bu ilk değil ki ,bende kah
yorum yapar kah eleştirirdim ,hiç böyle bir çıkışı olmamıştı ,yine aynı tarz bir
konuşmaydı ,ağzımdan ne bir hakaret ne bir küfür ,kötü söz çıkmadı tabiki ben
haklıyım ,siz beni tanımasanızda eşim ve ailesi beni 12 yıldır görümcemi 36yıldır
tanır ,kime inanıp inanmayacağını iyi bilir ,siz endişe etmeyin
aşkını bir tek size anlatıyor,sizi seviyor,zaman zaman eleştirirdiniz,yine aynı tarz konuştunuz ve sadece şimdi böyle çıkıştıCADIARZU kayınvalideniz konuş dediğinde niye çekindiniz karışmayım dediniz ki o zaman,zaten aranız iyiymiş ve önceden de böyle konuşmalar yapmışsınız.
ama sılacım şöyle bir durum var ,ben ona bişey yapmadım ki özür diliyim ,asıl o bana hakaretler etti ,hiç
Ben olsam onun özrünü kabul etmezdim.....:hulya:
Ha ama bana aptal gerizekali dedigin icin degil......bu sözler affedilir belki, konusulur, ya kusura bakma lüften, sinirlerime hakim olamadim der olayin üstüne bir sünger cekersininz fakat sana telefonda söyledikleri asla yenilir yutulur seyler degil..:umursamaz:
Üstüne birde yalan katarak aranizda gecmis bir olayi bir tartisma esnasinda aninda koz olarak kullanan insanlardan korkarim ben....ve asla bir daha güvenmem.
aynen, gülsüm sana katılıyorum.
bu kadın resmen sizin yuvanızı yıkmaya çalışmış. şantaj yapmış,iftira atmış eşinle aranı bozmaya çalışmış. ve namusuna kadar getirmiş olayı.
o antalyadaki olay
..yani,adamın arabasına bindinde, vs vs...kimbilir ,ne eklemelerde ,yapacaktı. yapardı da. bilemem...
.bu var ya,
aile faciasına yol açardı. namusada laf.
,karın seni aldatıyora getirmiş olayı.
bunu söyleyecek ve resmen aileyi darmadağın edecek.
bu nasıl ,kin ve nefrettir. bu nasıl acımasızlıktır.
uzak, çok uzak durun.
bu tiplerden korkulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?