- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
- Konu Sahibi always_you
-
ya kayınvalide lafı dinlemiş yapmışsın bir hata demişsinizde,kayınvalidem yaşlı bir kadıncağız ,sözünü
geçiremiyor kızına ,çok asi ,benimle arası iyi diye benden rica etti ,aslında ne zamandır söylüyo ama
ben yanaşmadım hiç.. akrabalarla arası pek iyi değildir ,dedimya soğuk nevale ,kimsede kalmaz bi
bende kalır işte ,kayınvalide de benimle samimi diye bi konuşuver dedi ..aslında evet hata ettim ,keşke
karışmasaydım ,eşime de kızdım ,ne diye vuruyorsun ,bizde aramızda tartışırız bazen ,bende kendimi
tutamayıp sayarım ,ama onca lafa karşılık bana bir kez olsun vurmadı ,bırakın vurmayı kalbimi bile
kırmadı ,sen bir iki lafa ne diye kalkıp vuruyorsun ki ..
Dur bir öpiyim önceŞeniz
Evet canim 36 yasinda ama 36 yasindaki olgun akli basinda bir kadinin hal ve harektleri yok malesef, 10 yasinda bir cocuk bile öyle agzina geleni konusmaz karsisindakine...gamyoncuiremsu
O yasinin insani olsaydi zaten bu olaylar buraya kadar gelmezdi.....
Ha o olmuyorsa bende olmam, deli ile akilli, terbiyesiz ile terbiyeli, edepsiz ile edepli olamiyorsun malesef, herkeze anladigi dilen konusacaksin...
ya kayınvalide lafı dinlemiş yapmışsın bir hata demişsinizde,kayınvalidem yaşlı bir kadıncağız ,sözünü
geçiremiyor kızına ,çok asi ,benimle arası iyi diye benden rica etti ,aslında ne zamandır söylüyo ama
ben yanaşmadım hiç.. akrabalarla arası pek iyi değildir ,dedimya soğuk nevale ,kimsede kalmaz bi
bende kalır işte ,kayınvalide de benimle samimi diye bi konuşuver dedi ..aslında evet hata ettim ,keşke
karışmasaydım ,eşime de kızdım ,ne diye vuruyorsun ,bizde aramızda tartışırız bazen ,bende kendimi
tutamayıp sayarım ,ama onca lafa karşılık bana bir kez olsun vurmadı ,bırakın vurmayı kalbimi bile
kırmadı ,sen bir iki lafa ne diye kalkıp vuruyorsun ki ..
valla ya hem sizi ezmelerine müsade ediyorsunuz sonrada biz ezildik diyosunuz, kendini kullandırtma, yatağına kadar da toplanmaz ki, toplamıcaksın, hizmetçisimisin sen onun, çayına kahvesine kadar ayağına götürüyorsun hergün, yapmıcaksın, madem eşinde senden taraf, kim ne dicekti, deseler bile kim ne derse deseydi.
ayrıca sanki kaynanın her söylediğini yaparmış gibi, kaynananın ağzına bakıp neden bu adam sana uygun değil dersin ki
şimdi öyle olmasa bile dışardan göründüğün konuma bak, öyle olmasan bile herkes karısı fiştekledi, geldi kardeşini dövdü dicekakannehirakannehirakannehir
ya görümcenin sevglisi hem görümceden küçükmüş hemde işi gücü yokmuş,bir baltaya sap olamamaış
kızda bak seni kullanıp sonra bırakmasın falan demiş orada kıyamet kopmuş..kız doğruyu söyledi diye başına gelmeyen kalmamış..
biraz önce telefon açtı ,
3 yıl önce tatile gitmiştik antalyaya ,gittiğimiz tatil köyü ile havalimanı arası 30 km civarıydı ,giderken
taksi ile gitmiştik 60 tl vermiştik ,dönüşte tekrar vermemek için oradan tanıştığı 1 adam vardı diş
hekimiymiş, ben hiç konuşmamıştım bile ,o da aynı gün havalimanına gidecekmiş ,arabası
varmış ,onunla gidelim ,para vermeyelim dedi ,bende kabul etmedim ,ne yaptı etti ikna etti ,bende dedim
kardeşin duymasın sakın dedim ,tamam kimse bilmeyecek dedi .aramızda dedi ,konu birdaha hiç
açılmamıştı bile ,bugün aramış bunu söyliycem ,üstelik 2 kişiydiler diycem ,bakalım akşama ne hedap
vereceksin kocana demesin mi ,yapacak başka pislik bulamadı ,çünkü hiç bir yalnışım yok bula bula
yıllar öncesinin şeyini bulup birde yalan katarak anlatacakmış ..ne yapim ben şimdi yaa ,ya ararsa
eşimi ..ya söylerse aslı olmayan bu saçma sapan konuyu ..
biraz önce telefon açtı ,
3 yıl önce tatile gitmiştik antalyaya ,gittiğimiz tatil köyü ile havalimanı arası 30 km civarıydı ,giderken
taksi ile gitmiştik 60 tl vermiştik ,dönüşte tekrar vermemek için oradan tanıştığı 1 adam vardı diş
hekimiymiş, ben hiç konuşmamıştım bile ,o da aynı gün havalimanına gidecekmiş ,arabası
varmış ,onunla gidelim ,para vermeyelim dedi ,bende kabul etmedim ,ne yaptı etti ikna etti ,bende dedim
kardeşin duymasın sakın dedim ,tamam kimse bilmeyecek dedi .aramızda dedi ,konu birdaha hiç
açılmamıştı bile ,bugün aramış bunu söyliycem ,üstelik 2 kişiydiler diycem ,bakalım akşama ne hedap
vereceksin kocana demesin mi ,yapacak başka pislik bulamadı ,çünkü hiç bir yalnışım yok bula bula
yıllar öncesinin şeyini bulup birde yalan katarak anlatacakmış ..ne yapim ben şimdi yaa ,ya ararsa
eşimi ..ya söylerse aslı olmayan bu saçma sapan konuyu ..
arıyımmı eşimi ,bilemedim şimdi ne yapacağımı ,arayıp söylesem bu sefer blöf yapıyosa bana söylemeyecekse ve beni korkutmak için yapıyosa ,ay hiç böyle şeylerle karşılaşmamıştım ,ne hale düştüm yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?