Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

yaşlı başlı kadın şımdı otursun ayıklasın pırıncın tasını gelınle gorumce bırbırıne gırdı..yetmezmıs gıbı ıkı kardes dusman oldu.kızının huyunu az cok kestırıyordur bence..senden boyle bırsey ıstememelıydı..

canım çok tatlısın sağoll

bak sana direkk tümden haksızsın demiyorum..

kavga mı etsin o görümce ona dedimi gelinde ona desin hadii

o sınırı aştımı gelinde aşsın hadi...

gene kızmam biliomusun...

bana görümcem hakaret ederse vallahi bende susmam ederim ne kadar doğru bilemiyorum ama...

ama eşim gidip döversee karısını zora sokuyo aslında.. korkum o kii

kaynana dicekki kocanı doldurdun gönderdin..

görümce dicekki kardeşime kimbiler neler neler anlattı dicekk

hee görümce vusun diye zorladımı inanırım yaparr...

ama hani adam gibi erkek olayı kurtarmayı bilirdi...

bukadar zora sokmazdı kanımca.. kadın kavgasını hepimiz az çok biliriz..

sözüm meclisten dışarı 36 yaşıdayım diye evde kaldım piskolojisi olabilir kızda..

kardeşi ondan küçük birde çocuğu var.. sorunlu bir insna için yeterince fazlaca bir sorun bence bu ...

birde sevgilisine laf edicence terbiyesizliği ortada .. bence maruz görülebiilirdi..

artık evimede gelme cnm sen benim fincanlarımı kır diye ben sana kahve yapmıyorum..

senle oturup dertleşende sohbet hadi evine deysedi.. ne kayınpeder ne kaynana ne de kardeşler böle olmazdı...

gün gelir bayramda seyranda onlarda öpüşür barışırıdıı

işte cnm bende buna kızdım sen zorda kaldın işte..

bence bırbırıne bagırıp hakaret eden kavgalarda genelde kışkırtma vardır.....
hata varsa iki taraflıdır.....yada karşısındaki insana küfür ettirecek kadar sinirlendiriyorsa.......
mutlak onun böyle olmasını tetikleyen bir laf bir kelime vardır......
herkes görümce degil mi yapar diye bilir......
sadece senin anlattıgını biliyoruz...belki görümcen anlatsa sen haksızsındır...
yapılan hataysa karşılıklı......senin 36 yaşındaki birine aklı başında birine karışman olmamış....
sende mutlaka bir şeyler demişindir ki...o masaya vurdu fincanlar kırıldı......
onun aşırı tepki göstermesi senin tavrından da olabilir......
kimse durdugu yerde kızmaz masaya vurmaz sinirlenip agzından hoş olmayan lafları çıkarmaz....
orta bir suç varsa karşılıklıdır......
kırılma gücenme varsa da karşılıkdır ......bence....

aynen katılıyorum......:lepi::lepi::lepi:

sonuna kadar...haklısın :lepi:

ya görümcenin sevglisi hem görümceden küçükmüş hemde işi gücü yokmuş,bir baltaya sap olamamaış
kızda bak seni kullanıp sonra bırakmasın falan demiş orada kıyamet kopmuş..kız doğruyu söyledi diye başına gelmeyen kalmamış..

Zaten hep öyle olmazmi nesrincim....dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar dememis atalarmiz bosu bosuna.:hulya:

Ayrica sunuda belirtmek istiyorum, kayinvalide hatali ama gelininden kizi ile konusmasini rica etti diye degil, bunda garipsenecek birsey yok bence.

Bir Anne olarak bende ilerde kizimin beni dinlemedigi yerde bir arkadasina veya o an samimi oldugu birine "Birde sen konus, siz yasitsiniz, arkadas gibisiniz belki seni dinler" diye rica edebilirim....bu gayet dogal bana göre.

Kayinvalide kavga olduktan sonra kizina " Yahu kizim neden bu kadar cellenendin, gelinden ben rica ettim seninle konusmasi icin, sen ne kadar nankör terbiyesiz bir insanmisin, o kizin sana bunca iyligne karsilik böyle cirkinlesebildin ona karsi" demedi diye hatali.
Ama iste herkez evet yogurdum eksi diyecek kadar yürekli olamiyor malesef.

biraz önce telefon açtı ,

3 yıl önce tatile gitmiştik antalyaya ,gittiğimiz tatil köyü ile havalimanı arası 30 km civarıydı ,giderken

taksi ile gitmiştik 60 tl vermiştik ,dönüşte tekrar vermemek için oradan tanıştığı 1 adam vardı diş

hekimiymiş, ben hiç konuşmamıştım bile ,o da aynı gün havalimanına gidecekmiş ,arabası

varmış ,onunla gidelim ,para vermeyelim dedi ,bende kabul etmedim ,ne yaptı etti ikna etti ,bende dedim

kardeşin duymasın sakın dedim ,tamam kimse bilmeyecek dedi .aramızda dedi ,konu birdaha hiç

açılmamıştı bile ,bugün aramış bunu söyliycem ,üstelik 2 kişiydiler diycem ,bakalım akşama ne hedap

vereceksin kocana demesin mi ,yapacak başka pislik bulamadı ,çünkü hiç bir yalnışım yok bula bula

yıllar öncesinin şeyini bulup birde yalan katarak anlatacakmış ..ne yapim ben şimdi yaa ,ya ararsa

eşimi ..ya söylerse aslı olmayan bu saçma sapan konuyu ..

aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen söledinmiki babana sölerim diye o niye tehdite başvurdu..

işte kocanı sen gönderdin dövdürdün sanıyo acısını sana fatura edecek...

Hemen esini ara ve anlat herseyi....karakola ilk giden her zaman hakli cikar arkadasim.

Ne kadar kinci, fetbaz bir kadinmis.....

arıyımmı eşimi ,bilemedim şimdi ne yapacağımı ,arayıp söylesem bu sefer blöf yapıyosa bana söylemeyecekse ve beni korkutmak için yapıyosa ,ay hiç böyle şeylerle karşılaşmamıştım ,ne hale düştüm yaa..

zordur böle insanlarla uğraşmak...

ama mecbur söyle eşine.. hatta ara onu onun söylediklerini bana böyle böyle dediğini

kardeşine söylicem de derkende tele kayıt et...

sonrada eşine anlat sana birdaha tehdit etmeye fırsat bulamasın..

en tehlkeli yalan içinde doğruluk payı olandır..

ah eşin ah...

Ya yapmiyorsa??

Böyle sürekli korkmaktansa ben olsam esime anlatirdim herseyi. Zamaninda böyle böyle olmustu, kizarsin diye sana söylememistim diye....fakat görümcenin seni tehdit ettigni söyleme suan esine....zaten adam sinirlidir simdi.

Kayinvalideni ara bence. Ondan yardim iste. Bu corapi basima sen ördün Anne, simdi kizina haddini bildir, yeter artik de

yorumları okumadım sadece ilk yazınızı okudum
veee deli oldum görümcenize!

sizin yerinizde olsam var ya demediğimi bırakmazdım,sakın üste çıkmasına izin vermeyin eşiniz de sizin yanınızdayken bunu sonuna kadar kullanın,herkes haddini bilsin!
vay terbiyesiz hem de sizin evinizde yaptığı saygısızlığa bak yaaa

aslında şu açıdan sevinebilirsin artık gelip de evinizde kalamaz sakın yelkenleri suya indirme

Ne demek napıcam?

Anne sen demedin mi bana ''araya gir vazgeçirmeye çalış'' diye diyceksin kayınvalidene..

Sonra da bunu görümcene söyleyeceksin hatta yüzleştireceksin onları..

''Annen istedi ben onun adına yorum yapmıştım, öyle değil mi anne? ,yoksa haklsıın beni ilgilendirmez ''diye kayınvaliden ve görümcenin yanında kendini savuncaksın.. Bunu yapmazsan durduk yere kapak senin başına patlamış olacak..

Ben olsam bu olayı çözmeden asla bırakmam..

Kayınvaliden de evet ben istedim diycek herhalde...Bu kadar..

kayınvalidemde bugün kardeşlerine gitti ,geçerkende bana uğrayıp aşure bıraktı ,yılbaşını orda

geçircekmiş ,bana da üzülme kızım sakın ,akşam babasına anlattım ,o da bi güzel verdi ağzının

payını ,o geline dokunma fena olur demiş kayınbabam ,yani onlardan yana ve eşimden yana bi sıkıntım

yok ama görümcem iftira bile tabilir ,gerçi beni bilen biliyo ,kimse inanmaz ama işte ne bilim içime de bi

kurt düştü şimdi ,o kardeşinin tokadını ve babasının laflarını hazmedemedi bana sardı iyice ,bende aksi

gibi bişey diyemiorum yaa ,çok pasif kaldım ..

ay sinir oldum kadına ya!! bı de esıne eskıyı anlatıcakmıs, kendı bındıgı dalı kesıyo sapsal! sen de dersın madem oyleydı sen nıye musade ettın kardesıne bunu yapmama de bakalım, sen nasıl kardessın madem de!! esıne de soylersın olayın dogrusunu hatta sımdı ara konus esınle bence..

aaa bir de tehdit mi ediyor,iftira mı atacakmış,eşinle aranı mı bozacakmış???
vay adi vaayyyy
o anlatmadan sen eşine hemen anlat olanları ve şimdi de bununla tehdit ediyor beni de görsün kardeşinin ne halt olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…