- 12 Şubat 2015
- 19
- 0
- 36
- 43
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
İsimde mi vermiş......
Kullanici nikini telefonunda gormustum.buraya giriyor hepSizin görümceniz oldugunu nasil anladiniz, baskasinin görümcesidir belki
Yok valla konu basligini yada acan uyeyi hatirlamiyorum , ama eltinin arkadasi yada akrabasi mi ne uyeymis buraya , o haber vermis eltiyeNasil yakalandilar.. oho neler olmushatirliyor musun konuyu
BınlınıcıksınTmm sildim
Konu dügün diye bi konuyduyillar once de iki elti pisti olmus ama ben o ku uyu bilmiyorum yani konu basligini bulmadim ....sizinki hangi konuydu dalga geciyormus gibi olmayimda ?
Konu basligini hatirlamiyorum , eltinin arkadasi yada akrabasi buraya uyeymis o anlayip haber vermis , elti de tum ailede olay cikarmisti , konu sahibi cok zor durumda kalmistiAnlatsana merak ettim. Lütfen
Icerigini de hatırlamıyorsun o zaman. Hakikaten feci olmuşKonu basligini hatirlamiyorum , eltinin arkadasi yada akrabasi buraya uyeymis o anlayip haber vermis , elti de tum ailede olay cikarmisti , konu sahibi cok zor durumda kalmisti
Ay valla akil edemedimİnsan bi alıntı yapar vijdonsızlar.
İcerigi hatirliyorum , elti cok taklit ediyordu konu sahibini , hatta foto paylasmisti dugununde elti de gelinlik giymisti , kayni da damatlikIcerigini de hatırlamıyorsun o zaman. Hakikaten feci olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?