Görümcem benim hakkimda buraya kötü seyler yazmis

İşte gerçek bir görümcee kız bari sosyal mecralarda rahat bırak şu gelinini içini döksün.,.,,,

Bence siz çok iyi anlaşabilirsiniz ikinizde kk lısınız.
Yok gelin kızımız kk uyesi değil konuyu arkadaşının hesabından açmış gorumcesini takip etmiş nickini bulmuş kendi üye olamamış

Ya nickimi seviyorum ❤
Belki ikinci uyelik alirim , pek bi yalnizim burda , nedense dun dertlesmek istedim cok ama cesaret edemedim iste

Anlatmak istediğin bir şey olursa, istediğin zaman yazabilirsin Milanam biliyorsun. :*
Ben de bugün sokaklara attım kendimi sıkıntıdan, havadan mı, nedendir bir sıkıntı hissi çöktü, gitmiyor.

Vay babam vayyyyy

Hadi biri linkleri paylaşsın ya alıntı yapım banlanmadan dedikodu çekti canım
Bişey yazmadıki sildi ama tek bilgi arkadaşının hesabından yazdığı ve gorumcesinin onun hakkında daha önce konu açtığı He bir de 6 aylık nişanlı
Insan konuyu da yazar

İcerigi hatirliyorum , elti cok taklit ediyordu konu sahibini , hatta foto paylasmisti dugununde elti de gelinlik giymisti , kayni da damatlik
Konu açan gelin yeni evlenecekti elti garip davranışlar sergiliyordu 2017 sonrası olan konumu bu yoksa daha eskimi ben düğünün de eltisinin gelinlik giyeceği içerikli bir konu okumuştum da o mu bilemedim

Yaa ilk sayfaya yazanlar nolur alinti yapsaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…