- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Valla dun bi konu acacaktim , sirf kocam nickimi biliyor diye acamadimcok tehlikeli bu isler cook
Görümce kız çık ortaya
[/QUOTE
Benim görümceee:))
Yok gelin kızımız kk uyesi değil konuyu arkadaşının hesabından açmış gorumcesini takip etmiş nickini bulmuş kendi üye olamamışİşte gerçek bir görümcee kız bari sosyal mecralarda rahat bırak şu gelinini içini döksün.,.,,,
Bence siz çok iyi anlaşabilirsiniz ikinizde kk lısınız.
Ya nickimi seviyorumİkinci üyelik al olmazsa, ya da nick değiştir.
Ben de bi nick neyim değiştirsem mi diyorum, iyice mimlendim böyle.
Vay babam vayyyyyYok gelin kızımız kk uyesi değil konuyu arkadaşının hesabından açmış gorumcesini takip etmiş nickini bulmuş kendi üye olamamış
Ya nickimi seviyorum ❤
Belki ikinci uyelik alirim , pek bi yalnizim burda , nedense dun dertlesmek istedim cok ama cesaret edemedim iste
CanimsinAnlatmak istediğin bir şey olursa, istediğin zaman yazabilirsin Milanam biliyorsun. :*
Ben de bugün sokaklara attım kendimi sıkıntıdan, havadan mı, nedendir bir sıkıntı hissi çöktü, gitmiyor.
Bişey yazmadıki sildi ama tek bilgi arkadaşının hesabından yazdığı ve gorumcesinin onun hakkında daha önce konu açtığı He bir de 6 aylık nişanlıVay babam vayyyyy
Hadi biri linkleri paylaşsın ya alıntı yapım banlanmadan dedikodu çekti canım
eltisiyle bir piknik mevzusu vardi burda guzel guzel anlatirken eltisi geldi konuya cevap yazdiNasil yakalandilar.. oho neler olmushatirliyor musun konuyu
Yaptığını kabul edıyorum sanırımSizin görümceniz oldugunu nasil anladiniz, baskasinin görümcesidir belki
Aaa bende bunu bilmiyorumeltisiyle bir piknik mevzusu vardi burda guzel guzel anlatirken eltisi geldi konuya cevap yazdi
Aaa bende bunu bilmiyorum
Ben gelinlik giyen eltiyi biliyorum
Piknik konusu neymis ki
Konu açan gelin yeni evlenecekti elti garip davranışlar sergiliyordu 2017 sonrası olan konumu bu yoksa daha eskimi ben düğünün de eltisinin gelinlik giyeceği içerikli bir konu okumuştum da o mu bilemedimİcerigi hatirliyorum , elti cok taklit ediyordu konu sahibini , hatta foto paylasmisti dugununde elti de gelinlik giymisti , kayni da damatlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?