- 14 Ekim 2016
- 7.249
- 49.170
- 548
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Ya neden alıntı yapmadim milana abla kurban olduğum. Icerik yok. Cok merak ettim.Ay eltiler cok bombaydi
Ay hatırlıyorum ben o konuyu. Sonradan pişti mi oldu onlarİcerigi hatirliyorum , elti cok taklit ediyordu konu sahibini , hatta foto paylasmisti dugununde elti de gelinlik giymisti , kayni da damatlik
Kuzu bisey yazmamis , gorumcesi konu acmis buraya onun hakkinda , 6 aylik nisanliymis , nisanlima anlatsam mi diye sormusYa neden alıntı yapmadim milana abla kurban olduğum. Icerik yok. Cok merak ettim.
Fotoğraftan tanıdılar desene. Konu sahibi açısından iyi olmuş bence. Elti dersini almıştır umarım.İcerigi hatirliyorum , elti cok taklit ediyordu konu sahibini , hatta foto paylasmisti dugununde elti de gelinlik giymisti , kayni da damatlik
Ay valla akil edemedim
Ozet geciyim
6 aylik nisanliymis , gorumcesi buraya konu acmis , nisanlima anlatiyim mi diye sormus
Ama gorumce kim , hangi konu bipmiyoruz
Yeni evli gelin kız eltisinin kendisini sürekli taklit ettiğinden, hatta düğününde elitisinin gelinlik kaynının damatlık giydiğinden bahsetmişti. Hatta üstüne herkesin fotoğrafını eklemişti. Sonra tanıyan biri çıktı ve çarşı pazar karıştıIcerigini de hatırlamıyorsun o zaman. Hakikaten feci olmuş
EvetAy hatırlıyorum ben o konuyu. Sonradan pişti mi oldu onlar
Gorumce konuyu acip gelini cekistirmisKendisi ile ilgili mi açmış konuyu?
Anlatıp ne yapacakmış?
Çok mu kötü şeyler yazmış?
6 aylık yeni gelin adayı hemen de ortalık karıştırmaya başlamış maşallah. Kardeş arası bozacak.
Sadece seninle ilgili mi yazmis? baska sirlarini ogrendiysen gorumcen zor durumdaKullanici nikini telefonunda gormustum.buraya giriyor hep
Gorumce konuyu acip gelini cekistirmis
Gururu kirilmis gelin hanimin
Biz de göreydik fotoğrafı belki tanırdıkYeni evli gelin kız eltisinin kendisini sürekli taklit ettiğinden, hatta düğününde elitisinin gelinlik kaynının damatlık giydiğinden bahsetmişti. Hatta üstüne herkesin fotoğrafını eklemişti. Sonra tanıyan biri çıktı ve çarşı pazar karıştı
MaşallahGorumce konuyu acip gelini cekistirmis
Gururu kirilmis gelin hanimin
Valla dun bi konu acacaktim , sirf kocam nickimi biliyor diye acamadimBeğenmediği kadar varmış demek, baksana kızı nerelerden takip edip bulmuş; şimdi de şikayet etmeyi düşünüyor. Viiyyhh evlerden ırakk.
Teşekkür ederim. Iyi olmuş eltiye. Daha da taklit etmiyordurYeni evli gelin kız eltisinin kendisini sürekli taklit ettiğinden, hatta düğününde elitisinin gelinlik kaynının damatlık giydiğinden bahsetmişti. Hatta üstüne herkesin fotoğrafını eklemişti. Sonra tanıyan biri çıktı ve çarşı pazar karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?