Görümcem benim hakkimda buraya kötü seyler yazmis

Ay o eltide bildiğin gelinlik ve damatlık giymişlerdi mallar iyi olmuş ortaya çıktığı böyle terbiyesizlikler bir daha yapmazlar

Elti konusu.

Alışamadım sitenin yeni haline

Ay o eltide bildiğin gelinlik ve damatlık giymişlerdi mallar iyi olmuş ortaya çıktığı böyle terbiyesizlikler bir daha yapmazlar

Ne terbiyesizlik; ben hatırlıyorum o konuyu, fotoğrafları görmüştüm. İnsan utanır ya onun yaptığını yapmaya, rezil kadın, milletin özel gününden anından rol çalıyor beyinsiz.
Kızcağız da sabırlı, sakin bir şeymiş, ben olsam düğünden kovdururdum o kendini bilmez şaklabanı.

Bide bu konu yüzünden eşiyle boşanma aşamasına gelmiş miş gelsin hadi elti mal kocasının kardeşide dememiş mi biz napıyoruz diye valla yırtardım o gelinliği

Bide bu konu yüzünden eşiyle boşanma aşamasına gelmiş miş gelsin hadi elti mal kocasının kardeşide dememiş mi biz napıyoruz diye valla yırtardım o gelinliği

Bi de ilk dansta, gelinle damat piste beklenirken yaldır yaldır elti koşmuş çıkmış. Ay ne maymunluk ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…