- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Ay o eltideYeni evli gelin kız eltisinin kendisini sürekli taklit ettiğinden, hatta düğününde elitisinin gelinlik kaynının damatlık giydiğinden bahsetmişti. Hatta üstüne herkesin fotoğrafını eklemişti. Sonra tanıyan biri çıktı ve çarşı pazar karıştı
Eski sevgilimin düğününde benEksik olma teşekkür ederim ama fotoğraflar olmayınca napıyım konuyu
Bu konseptle eski sevgilimin düğünene katılacamAy o eltidebildiğin gelinlik ve damatlık giymişlerdi mallar iyi olmuş ortaya çıktığı böyle terbiyesizlikler bir daha yapmazlar
o hangisiydi kis
Hahahahah yok pzt doğurcam ben:))) sen napıyon burda börekler çörekler bitti mi:)
Ay o eltidebildiğin gelinlik ve damatlık giymişlerdi mallar iyi olmuş ortaya çıktığı böyle terbiyesizlikler bir daha yapmazlar
Bide piknik konusu varmis , eltisine yakalanmis , elti gelip yazmis konuyao hangisiydi kis
Bide bu konu yüzünden eşiyle boşanma aşamasına gelmiş miş gelsin hadi elti mal kocasının kardeşide dememiş mi biz napıyoruz diye valla yırtardım o gelinliğiNe terbiyesizlik; ben hatırlıyorum o konuyu, fotoğrafları görmüştüm. İnsan utanır ya onun yaptığını yapmaya, rezil kadın, milletin özel gününden anından rol çalıyor beyinsiz.
Kızcağız da sabırlı, sakin bir şeymiş, ben olsam düğünden kovdururdum o kendini bilmez şaklabanı.
Bide bu konu yüzünden eşiyle boşanma aşamasına gelmiş miş gelsin hadi elti mal kocasının kardeşide dememiş mi biz napıyoruz diye valla yırtardım o gelinliği
Ben bunu hatırlıyorum foto gözümün önündeİcerigi hatirliyorum , elti cok taklit ediyordu konu sahibini , hatta foto paylasmisti dugununde elti de gelinlik giymisti , kayni da damatlik
Bide bu konu yüzünden eşiyle boşanma aşamasına gelmiş miş gelsin hadi elti mal kocasının kardeşide dememiş mi biz napıyoruz diye valla yırtardım o gelinliği
Sağlıkla al kucağına inşallah canım orası çok durgun bu ara yeni kategoriyi bekliyoruzHahahahah yok pzt doğurcam ben:))) sen napıyon burda börekler çörekler bitti mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?