- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Evetya.Haydaa bombaya bak , simdi konu ariycaz gorumce kimdi , konu neydi diye
Kim bulursa haber versin lütfen. Öyle bomba bir konuyu nasıl kaçırmışımHaber ver bulursan
Kafasındaki taca kadar gözümün önündeAy o eltidebildiğin gelinlik ve damatlık giymişlerdi mallar iyi olmuş ortaya çıktığı böyle terbiyesizlikler bir daha yapmazlar
O konuda mi pisti olmuşlardiYeni evli gelin kız eltisinin kendisini sürekli taklit ettiğinden, hatta düğününde elitisinin gelinlik kaynının damatlık giydiğinden bahsetmişti. Hatta üstüne herkesin fotoğrafını eklemişti. Sonra tanıyan biri çıktı ve çarşı pazar karıştı
Eltisi, konu sahibinin düğününde tarlatansız bir gelinlik giymiş, başına da taç takmıştı. Kaynında da damatlık vardı büyük rezaletO konuda mi pisti olmuşlardi
Pardon yanlış anladım, evet kızın eklediği fotolardan sonra eltiyi tanıyan birileri çıkmış ve haber vermişler, sonra büyük olay çıkmışO konuda mi pisti olmuşlardi
Konuyu hatırlıyorum ama pisti kısmını kacirmisimEltisi, konu sahibinin düğününde tarlatansız bir gelinlik giymiş, başına da taç takmıştı. Kaynında da damatlık vardı büyük rezalet
Ayy bulsak.keskeEltisi, konu sahibinin düğününde tarlatansız bir gelinlik giymiş, başına da taç takmıştı. Kaynında da damatlık vardı büyük rezalet
Yanlış hatırlamıyorsam ailevi durumlar ciddi şekilde işin içine girince konuyu sildiler, boşanma aşamasına gelindiği falan söylenmişti. Fotoğraflar falan kaldırıldıAyy bulsak.keske
Su anda ana sayfada konuAyy bulsak.keske
SüpersinSu anda ana sayfada konu
Basligi dugun
Fotoğrafları unutmam mümkün değil:)Yanlış hatırlamıyorsam ailevi durumlar ciddi şekilde işin içine girince konuyu sildiler, boşanma aşamasına gelindiği falan söylenmişti. Fotoğraflar falan kaldırıldı
Arşivden bulup çektik konuyu bdv ilk sayfada görebilirsinFotoğrafları unutmam mümkün değil:)
Link varsa atar misiniz, cok merak ettim :))
Ayy bulsak.keske
Kendisine sorsanaMerhaba hanimlar
Ben nisanliyim 6 aylik...
Gorumcem bu siteye uye benim hakkimda olumsuz kotu seyler yazmis
Sizce bunu nisanlima anlatmali miyim?
Aslinda kafaya takan biri degilim ama icten ice.kirildim.gururum egom kirildi
Ama acaba benim hakkimda boyle dusunmesine iten sebep ney? Onu anlamak isterdim..
Ama orda elti diyorDüğün
GÜNCELLEME: ARKADASLAR MERAK EDENLER OLUYO. FOTOĞRAFLAR SİTEDEN KALDIRILDI. HALA MERAK EDİP GÖRMEK İSTEYENLER CIKIYO LÜTFEN KİMSEDEN FOTOĞRAF SORMAYIN. CUNKU BEN BU FOTOĞRAFLAR YÜZÜNDEN ESİMLE BOSANMA NOKTASINA GELDİM. EMİNİM HİCBİRİNİZİN MERAKI BASKA BİRİNİN EVLİLİĞİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?