- 11 Haziran 2019
- 669
- 1.424
- 43
- 31
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Ayyy hangi konu acep nasıl heyecanlandım eltinin olaya giriş anınaeltisiyle bir piknik mevzusu vardi burda guzel guzel anlatirken eltisi geldi konuya cevap yazdi
Ay gelirse bana da at olur muLink varsa atar misiniz, cok merak ettim :))
Konuyu bile bilmeden ne yorumu yapıcaz goy goy yapıcaz tabisallayın gitsin, o zaten yeterince utanacaktır. ayrıca burada laylaylom yapan hanımefendileri de tebrik ederim çok yararlı yorumlar yapıyorlar cidden...
Haber ver bulursanBütün konulara bakıyorum tek tek gelinide görümceyi de bulacam inşallah
Konuyu bile bilmeden ne yorumu yapıcaz goy goy yapıcaz tabi
Nerden biliyorsun utanacagini belki gorumce haklı pek faideli! Yorum yapmışsın. ....
Tamam canim.Ay gelirse bana da at olur mu
Ay ben önceden eltim beni kıskanıyor içeriğinde konu okumuştum aile apartmanına gelin gidecekti elti gelip herşeyi inceleyip alıyordu düğünde de aynı gelinlik gibi kıyafet giymişti/giyecekti ama sonra fotoğraf vs görmedim o konu muydu ki acabaTamam canim.
Bi arkadas ozet gecmiş.
6 aylik gelinmiş, eltisi onun düğünunde gelinlik, kayni da danatlik giymiş.
Sonra bi de düğün fotosu eklemiş.
Derken bi akraba taniyinca olaylar olaylar olmuş
Bayağı oldu
Yurtdışındalardı sanki
Sonra kocasına şikayet edeceklerdi vs
Muhtemelen tek konusu olabilir ama 3 yıl falan öncedir
Eksik olma teşekkür ederim ama fotoğraflar olmayınca napıyım konuyuGelinlik giyen elti konusunu merak edenler
Düğün
GÜNCELLEME: ARKADASLAR MERAK EDENLER OLUYO. FOTOĞRAFLAR SİTEDEN KALDIRILDI. HALA MERAK EDİP GÖRMEK İSTEYENLER CIKIYO LÜTFEN KİMSEDEN FOTOĞRAF SORMAYIN. CUNKU BEN BU FOTOĞRAFLAR YÜZÜNDEN ESİMLE BOSANMA NOKTASINA GELDİM. EMİNİM HİCBİRİNİZİN MERAKI BASKA BİRİNİN EVLİLİĞİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR...www.kadinlarkulubu.com
Gelinlik giyen bi tane elti vardi zaten , hatta kayni mavi damatlik giymisti onu bile hatirliyorumDesene kız liste uzayacak gelinliklisi , pikniklisi derkensenin bildiğin konu benim dediğim mi peki başka mı
Aaa o konuya cok benziyor ama.Ay ben önceden eltim beni kıskanıyor içeriğinde konu okumuştum aile apartmanına gelin gidecekti elti gelip herşeyi inceleyip alıyordu düğünde de aynı gelinlik gibi kıyafet giymişti/giyecekti ama sonra fotoğraf vs görmedim o konu muydu ki acaba
Off o yorumları okumak ne güzel gider kşam akşam
Bi alıntı yapaydın bacımYok valla konu basligini yada acan uyeyi hatirlamiyorum , ama eltinin arkadasi yada akrabasi mi ne uyeymis buraya , o haber vermis eltiye
Sizin görümceniz oldugunu nasil anladiniz, baskasinin görümcesidir belki
Ne bilim kuzu silineceginiBi alıntı yapaydın bacımbu konu silinmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?