Görümcem bir tuhaf

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Kızlar biraz geç oldu yazmak ıcin ama bir türlü atamıyorum ıçimden.benim eşim baska memlette yaşıyor üç görümcem var en büyüğü dışarıya evli.ortanca şehrin küçük bir ilcesinde biri bekar evde henüz 14 yasinda.
Şimdi olaya giriş yapayım biz kurban bayramında kayinvalideme gittik eylül ayında izmirde yaşıyorum normalde.uc dört gun kalıp döneceğiz.bir gün sıkıldık dedik antakyaya dolaşmaya gidelim görümcem de yıkandı hazırlanırken eşim geldi çoluk çocuk oralarda yiyeceksiniz birbirinizi gitmeyin dedi.esim biraz farklı ifade eder kendisini.orda demek istediği çoluk çocuk rezil olursunuz az yol deil çocuklar da durmaz demek istedi.gorumcem bunu bir büyüttü vay efendim ben senin karına napiyorum da birbirimizi yiyecekmisiz? Konu büyüdü buyudu sinirle annemin tetkiklerini fırlatmaya benim supurdugum yerin üstünde tepinmeye başladı.ertesi gün oldu iyice çıldırdı.bu kapi açık kalacak dedi bizim yattığımiz odayı işaret ederek.arada yatıyordu onlar serin olsunmus. Çıldırdım eşim de kızdı gel beraber yatalim dedi.tanam ayıp etti ama o da iyice aştı kendini.
Sonra ertesi gün eşi geldi ankaradan ortalık iyice karıştı küçük gorumcenin evine gittiler eşim kovdu onları. Suçlu kim oldu biz olduk.neden bilmem hiçbir şey yapmadığımiz halde.sizce neden böyle yaptı ve ne yapnaliyim?

Son düzenleme:
Beni her yerden engelledi.kv de bizim yanımızda olmuş güya diye onu da sildi engelledi.

Sonuçta kendisi “görümce” mantık aramamak lazım fazla. Eşim bana kardeşim seni kıskanıyor beni paylaşamıyorlar sen onu takma beni bil diyordu. Hep umursamaz davrandım. Rahatım hala görüşmüyoruz muhabbetimiz Yok. Eşimde neden Yok demez. Biliyor kardeşinin muzurluğunu

Ay valla anlam veremedim ki.

İyide hangisiyle kavga ettin 14 yaşındakiylemi ben anlamadım

Bu yazıyi okurken kendimi görümcenize benzettim gitmeyin birbirinizi yiceksiniz demiş kiz da ben yiyecek napıyorum demiş ya ona içimden güldüm ☺ ben de olsam aynı şeyi derdim çünkü☺eşiniz kendini farklı ifade etmiş gorümceniz de benim gibi kelimelere fazla takıliyo galiba coşmuş
Konu fazla uzamış bence. Eşinize soyleyin kelimelerine dikkat etsin o zaman. Bir de o daha 14 yaşinda ani tepki veriyorsun neden diye konuşun. Çünkü benim de abim oyleydi ben de kızardım kelimelerine. En sonunda abimin esi ya kızla konuşurken kelimelerine dikkat et ya da muhattap olma dedi. Ondan sonra iyi anlaştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…