Görümcem bir tuhaf

Hakli iken haksız duruma düştü.en başta da o cümleleri sarf etmeyecekti.dedim ya kendini ifade etmesini beceremiyor maalesef.ben de en çok ona kızıyorum.

Söylemek istediği şeyle söylediği şey arasında dağlar kadar fark var kaç yaşında da kendini ifade edemiyo ayrıca cezaevinden izinli de mi çıkılıyomuş maşallah yani

Kocaya gelince onu demek istemedi yanlış anlattı ama görümceye gelince full artniyet, mesela kapınız açık kalsın diyerek gerçekten cereyan yapsın serin olsun demek istemiş olamaz mı sizce,aksi ihtimal ne sizi sevişirken mi izlemek istedi, antakya gibi sıcak bi yerde ban abes gelmedi bu durum, annem kardeşim batmana geldiklerinde bizlerde odaların kapılarını hep açık bırakırdık

Koca herifin ablasına gel beraber yatalım demesine bisey diyemicem

Kendisi evlenmeden önce arkadaşının eşine laf atan askeri toplanıp 3 kişi dövüyorlar. Mahkemeye de gitmeyince suç üstüne suç biniyor.

O yüzden o dosya patladı.kendisi şiddete meyilli biri.belki de başka suçu da vardır.

Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.

Benim ağzım açık kaldı adam sana duygu sömürüsü yap rapor al maaş bağlansın diyo, 3 senedir cezaevinde güya suç üstüne binmiş belki başka suçları da vardır diyosun bilmiyosun yani var mı yok mu,siddete meyilli diyosun adam bildiğin it kopuk ama sen 9 ay önce görümcen kapınız açık kalsın demiş onu dert ediyosun

Sen kaç senelik evlisin yahu konularına bakıyorum adam hep içerde çocuğu ne ara yaptın gasp adam yaralama yok suriyeliler yok keçiler hep başkalarının suçunu çekiyo ama bu adam bir şeye takip seni öldürmediyse içerde olduğundan ben sana diyim

Boş vakitte oturun bu kadının konularını okuyun ben bu kadar garip bir hayat böyle absürd bir çift görmedim hala başkaları için tuhaf diyebiliyosun pes evet yap 2.çocuğu hiç durma

Kapalıdan açık cezaevine geçti orda izin veriyorlar 3 ayda bir.

Yapmayın Allah aşkına yaa asker mi bu izin verilsin tutuklu tutukludur iki durum vardır ya tamamem tutuklanır süresi belirlenir ya da tutuksuz yargılanır salınır ortası yoktur yani kimi kandurıyorsunuz hadi o zaman başka cezaevine girmeden izin verildi bir de hamile olabilirim diye konu açmışsınız o ilişki nasıl oldu çünkü o eylülde değil sürekli.kafasına göre çıkıyor giriyor galiba komik..

Kaldı ki eşiniz defalarca cezaevine girmiş sözde suçu yokmuş falan 3 senedir eş diye birşey yok evlilik diye birşey yok eşiniz çıkacak iş yok bişey yok sizin taktığınız şey görümce çok mantıklı

Tam bir kader kurbanı.

çocuk evlenmeden önce olmuştu zaten onun için evlenmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

Arkadaşım yalan degil bakin bir insan hükümlü kapalıdan açığa geçince açık cezaevinde avantajlar var rica ederim araştırın 3 ayda bir aynı memlekette ise 2 3 gün dışarı gidecekse 1 hafta kadar izni oluyor ya Allah aşkına araştırın neden yalan söyleyim.
Çocuğa gelince evet evlenmeden önce olmuştu psikolojik durumum ıyi degil çünkü benim
Annem de şizofren hastasi kendi öz annem.karsidan konuşmak kolaydır Allah kimseye vermesin ben evlatlık verilmisim bu aileye ıyi ki de verilmisim. Annem öz abimi boğarak öldürmüş çünkü.dier kardeşlerime de bakamamış zaten.
Isterim ki beni böyle karşıdan yazdıklarınla degil birebir dinleyebilin. O zaman anlayabilirdiniz ancak sadece mutlu olmak istediğimi.icimdeki boşluğu doldurmak ıcin yanlış şeyler yaptığımı. Ben kabul ediyorum zaten hatalı olduğumu ama bu kadar acımasız olmayın lütfen.biraz anlayın yargısız infaz yapmayın insanların hayatını bilmeden. Babam hayatımın en büyük boşluğu oldu belki de o ölüm döşeğinde iken akrabamın tecavüzüne uğramış olmam bile beni onu kaybetmem kadar üzmedi.
Inanın benim şu an ruh halim bile ıyi degil dayanamıyorum ben de ama Allah'ın verdiği cani Allah alır.

Içten yazıyorum bunlari dayanamıyorum ya sabır ya Allah diyorum.belki ıyi olur sonu diyorum.brlki imtihandır sabret diyorum.
Ben hiçbir zaman bırakıp giden olamadım.olmak istemem.belki mutlu olursun çıkınca aklı başına gelmiştir diyorum.
Doğrusu benim ruh halim parca parca.yasamayan bilmez bilemez bunu.ben ne kadar anlatsam boş.

Hayatta bazı şeyler seçilir elimizdedir bazı şeyler ise kaderdir,biyolojik anneni seçemezsin ama eşini seçebilirsin,velev ki yanlış seçim yaptın bundan dönebilirsin ama.sen hala 2.çocuk falan diyosun

Haziranda çıkacak dediğin adam 1 seneyi bile bulmadan tekrar hapse girecek ya da sana bisey yapacak en iyi durumda hiçbi şey yapmadan evde yatacak sen ona bakacaksın bak bunlar hep öngörülebilir ve engellenebilir şeyler,terkeden giden olmak istemedim diye bişey yok 3 yaşında çocuk bile kendini sakınmayı bilir,yok benim kafam almıyo diyosan belki de o bahsi geçen raporu cidden almalısın

Ben tedavi görüyorum zaten iyiyim şimdilik ilaçları bırakınca herşey aynı olsa bile.omur boyu mu kullancam ben bunları bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…