Görümcem bir tuhaf

Daha önce de bu şekilde kavgalarınız mı oldu neden eşiniz yiyecekseniz birbirinizi gelmeyin dedi? bunun çocuklarla bir alakası yok kadın hazırlanırken bunun denmesi hoş değil problemliymiş gibi ben de olsam kızardım. Hava essin dedi diye gel beraber yatalım diye dalga geçmesi falan eşinizin üslup sorunu var. Taa eylülde olmuş görüşmüyorsunuz daa ee peki ne soruyorsunuz gidince mesafeli olursunuz

O konuda haklısınız bende görümce olacağım ve kardeşimin kız arkadaşlarıyla hep aram çok iyi olmuştur hep kendi yerime koydum da bi kız evladı olarak görüp davrandım sahip çıktım hepsinde beni çok sevmişlerdir. Benimde iki halam var birisi annemi deli ederdi diğeriyse anneme teyzelerimden yakın kardeş gibi. Ama bunlar extrem durumlar genel olarak böyle olmuyor. Özellikle erkekle görümcelerde hep bir kıskançlık oluyor genelde.

Pardon da eşiniz 3 senedir CEZAEVİNDEYMİŞ bu olay nasıl geçen sene Eylül'de oldu? eşim memleketinde derken anlamamıştım orada tutukluymuş ee bu olay nasıl yaşandı açıklasanız daha Haziran'da çıkacakmış üstelik yani.

Kendisi görümce ve hareketlerinde mantık aramamak lazım illa bişey demek için yapmaz ya da sizin bi hatanız olduğu için kötü davranmaz. İlk başlarda hep erkek kardeşi paylaşamamazlık gelini kıskançlık olur bunda mantık aramak mı lazım? Bu böyledir. Biraz önceki bayana yazdığımın aynını kopyala yapıştır yapmak istemiyorum. 2 erkek kardeşim var biri evlilik çağında ben görümcemde çok hatalı davranış gördüğüm için hiçbirini yapmadım gelin adaylarına. Hepsiyle abla kardeş gibi olduk yeri gelirdi kendi kardeşime kızardım kızı üzdüğünde onlara hep abla gibi yaklaştım ve aramızda iyiydi.
Bana görümcem mantıksız amaçsız şekilde kötü davranırken annesi de onu destekliyordu. Ama bn kötü davransam bnm annem gelinini sevecek bir kadın hep gelinime şunu alıcam bunu yapıcam der.
Ama bunlar hep böyle değil. Hayatta bazı şeylerde mantık aramamak lazım. Görümce kıskançlığı da bunlardan biri.

biz nisanliydik. kaynanamlara yemege falan gittigimde esim beni yanaklarimdan operdi.
gorumcemde bekardi (28 yas) bizim yanimizda opme etkileniyoruz demisti.
bende onun uzerine ona yeryuzunde ki butun pembe dizileri izliyorsun ordaki sevisme sahnelerinden etkilenmiyorsun da bir opucukten mi mi etkilenion demistim.

simdi bunu neden anlattim bilmiyorum ama
gorumcelerde model marka cesitlilik cok oluyor
kafaya takmamak lazim

O değil de gerçek hayattaki ilişki dinamiklerini belirleyen unsur "beni her yerden engelledi" oluyor ya ona yanıyorum. Engelleme önemli, o varsa durum kötü demektir. Sevgililer ayrılınca mesela koşa koşa sosyal medyadan engelleme işine girişiyorlar. Eltiler, görümceler falan hep engelliyor kavga edince.

Konuya dönecek olursam, ben kocamla geçen hafta ettiğim kavganın içeriğini unuttum. Maşallah size ne diyeyim. Azıcık salın aklınızın iplerini. Takmayın bu kadar her şeyi. Görümce altı üstü.

Amannn hangi görümce normal ki. Kocan iyi yapmış ama şuanlık çünkü iki gün sonra da seni suçlayabilir . Klasik Türk erkeği klasik görümce

Baştan sona hatalisiniz... Beni kimse anamın evinden kovamaz zaten annemde asla izin vermez bu duruma... "Görümce" olunca kimse kötü olmuyor önce bu önyargılı halinizden sıyrılın. Bunu size iki gelini 3 gorumcesi olan biri olarak söyluyorum. Çok şükür iki taraflada iyiyim çünkü her iki taraflada iliskimizde temel unsur "saygı"...

Kapalıdan açık cezaevine geçti orda izin veriyorlar 3 ayda bir.

Pek anlamadım da olay kurban bayramı'nda olmuş heralde. Geçmiş gitmiş işte boşver insanlar her zaman normal davranmayabiliyor

Ay erkek bu kadar kıymetli bi şey değil görümceler erkek kardeşi paylaşamazlar filan nereden çıkarıyorsunuz bunları. Tersine erkek kardeş evde dağınıklık höt zötlük filan demektir neyse bu da evlenip gidiyor der çoğu kızkardeş

Konunun görümce gelin olmakla alakası yok.
Eşiniz kendini farklı ifade etmeye çalışmamış , ifade bile edememiş
“ birbirinizi yersiniz “ demek ne demek ,
görümceniz bira fazlaca tepki verse de , “yatak odası kapısı açık duracak “ gibi saçmalamış
Tuhaf geldi. Vesselam

Görümceyi haklı bulan tek ben miyim acaba?
Biz dışarı çıkarken görümcem de hazırlansa ama eşim siz gelmeyin dese görümcemden önce ben sustururum eşimi. Başbaşa gezecekseniz baştan söyleyin, yıkanıp giyinip hazırlandıktan sonra değil.

tuhaf gorumcem diye degilde tuhaf otesi eşim ve ben diye baslık acılsaymıs daha dogru olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…