- Konu Sahibi petitjoueur
-
Tereliye?Görümce görümce görmeyeceksin artık beni ömrünce diyin geçin boşverin
Tereliye'ye burdan selamlar
Bu görümceler hep mi fena oluyor evlilikten korkmaya başladım
O zamandan beri çok üzülüyorum ben birşey dememiştim çünküÇok geçmiş bir olay
Niye taktın durduk yere
Eşine de kızdım o haklı demiyorum ama benim suçum nedir ayrıca annesinin evi orası.Eşin hem olmuş işe çomak sokuyor,hem laf sokuyor hem de milleti kovuyor kendi evi bile olmayan bi yerden
Sende bunu 9 ay düşünüyorsun
Ama tuhaf olan görümce
Ya dün çok güldüm o başlığaGörümce görümce görmeyeceksin artık beni ömrünce diyin geçin boşverin
Tereliye'ye burdan selamlar
Bu görümceler hep mi fena oluyor evlilikten korkmaya başladım
9 ay falan.Bu olay olalı kaç ay geçti demistiniz?
Keşke arayıp konuşsaydın bu zamana kadarO zamandan beri çok üzülüyorum ben birşey dememiştim çünkü
Yok 14 olanla degil 30 yasinda olanla kavga ettim.Bu yazıyi okurken kendimi görümcenize benzettimgitmeyin birbirinizi yiceksiniz demiş kiz da ben yiyecek napıyorum demiş ya ona içimden güldüm ☺ ben de olsam aynı şeyi derdim çünkü☺eşiniz kendini farklı ifade etmiş gorümceniz de benim gibi kelimelere fazla takıliyo galiba coşmuş
Konu fazla uzamış bence. Eşinize soyleyin kelimelerine dikkat etsin o zaman. Bir de o daha 14 yaşinda ani tepki veriyorsun neden diye konuşun. Çünkü benim de abim oyleydi ben de kızardım kelimelerine. En sonunda abimin esi ya kızla konuşurken kelimelerine dikkat et ya da muhattap olma dedi. Ondan sonra iyi anlaştik
Tereliye?
Ona da kızgın zaten eşiyle problemleri var ikinci evliliği.onun öncesinde bir problemimiz yoktu.Keşke arayıp konuşsaydın bu zamana kadar
İzah etseydin,durumu iyice anlatsaydın
Eşine tepkileri nasıl?
Ama o zamandan beri gorusmediniz sanırım.Su an bu durumun sizi tekrar etkilemesinin nedeni bayram sebebiyle görüşmek zorunda kalacaginizin sıkıntısı mi?9 ay falan.
Bir başka üye o da çok çekiyor eşinin ailesendenTereliye?
Sonuçta ken
Sonuçta kendisi “görümce” mantık aramamak lazım fazla.
Sizin erkek kardeşiniz yok mu?? Diyelim ki yok, eğer evlatlarınız hem kız hem de erkek olursa sizin kızınız da bir ''görümce '' olacak, sizin kızınız düşünün mantıksız mı olacak ??? Görümce olmakla mantıksız olunuyor diye bir mantık kurduysanız bu yazdıklarımı anlayabilecek misiniz acaba diye endişe ediyorum, bu arada eski görümcemden nefret ederim kendisi insan olamayacak kadar zavallı bi varlıktı fakat bunu onun görümce olmasına değil karaktersiz oluşuna ve zeka eksikliğine bağladım hep... Ben de sizi mantıksız bir gelin olarak gördüm üzgünüm....
Yok uzağız da aslında.kv ile de bozuştum kendisine giymeyeceğiz zaten bizi istemiyor.kv ye çamaşır makinemi koltuğumu tv mi verdim kalktı sizin evle bizim arabayı takas edelim dedi.ben de eşime deyince konu patlak verdi şimdi onlar da konuşmuyorlar.Ama o zamandan beri gorusmediniz sanırım.Su an bu durumun sizi tekrar etkilemesinin nedeni bayram sebebiyle görüşmek zorunda kalacaginizin sıkıntısı mi?
Arabayla evi takas edecek kadar tozutuk bir kaynanaYok uzağız da aslında.kv ile de bozuştum kendisine giymeyeceğiz zaten bizi istemiyor.kv ye çamaşır makinemi koltuğumu tv mi verdim kalktı sizin evle bizim arabayı takas edelim dedi.ben de eşime deyince konu patlak verdi şimdi onlar da konuşmuyorlar.
SormayınArabayla evi takas edecek kadar tozutuk bir kaynana
O da konuşmuyor ama ben konuş diyorum hep üzülüyorum kardeşi ile kus olmasinaSen muhatap olma
Gerekirse esin muhatap olsun hep.
Bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?