- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Neden saklamak zorundayım bunu anlatamıyorum kafam almıyo bi türlü. Ben özellikle duyurmuyorum zaten ama gizlemek için çırpınmak çok saçma geliyo.Evet sacma ama yaptiginiz her iyi aktiviteyi kv ve gorumceden saklayacaksiniz, Kocan da ilgincmis ama
Kabullensen iyi olur cunku saklamazsan daha cok yorulacaksin. Kv'yi, gorumceyi birak kocan bile bazi seylerin konusulmasini nispet olarak goruyorsa borek yaptigini, sinemaya gittigini hatta cildine maske yaptigini soylemeyeceksin. Zaten bunlari konusmak da sacma. Iyiyim de gec. Bu kadar basit. Tatil isini nasil halledersin bilmiyorum ama esin boyleyken bu sene yanliz tatil yapamazsiniz gibi...Neden saklamak zorundayım bunu anlatamıyorum kafam almıyo bi türlü. Ben özellikle duyurmuyorum zaten ama gizlemek için çırpınmak çok saçma geliyo.
Hani görumcem bişey demiyo bana karşı kıskanç hareketlerini falan görmedim ama eşim böyle çırpınınca acaba arkamdan mı konusuyolar diye düşünür oldumYakında görümceyi sizde kalsın diye getirmez inşallah bu adam
Gorumcenin olaylarla ilgisi yok gibi. Esin abartiyor. Esinle bu konuyu konus.
Ama böyle hayat geçer mi ben soylemesen atıyorum tatil anilarimi koymak istiyorum faceye onuda istemez ki bunda ne kötülük var?Kabullensen iyi olur cunku saklamazsan daha cok yorulacaksin. Kv'yi, gorumceyi birak kocan bile bazi seylerin konusulmasini nispet olarak goruyorsa borek yaptigini, sinemaya gittigini hatta cildine maske yaptigini soylemeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?