Görumcem boşaniyo diye bizde mi boşanalim?

Kimi kimin evinden kovuyo ? Neyse o ayrı mesele..

Okadar ağır şeyler söylediği için ilk zamanlar şimdi vicdan yapıyo bence

Koymayıverin ölmezsiniz
O fotoyu koyunca ne kazanıcaksınız ki?
Ne münasebet ya ben görümcemi biraz zaman geçene kadar idare ederim ama hayatımın her dönemin de onu düşünerek hareket edemem benim facebook a attığım fotoğrafla ona nispet yapmam ne alaka bir tek o mu var benim hayatımda?

Benim annem de aynı senin eşin gibi. Mümkün değil dayımın, teyzemin yapamadığı yaptıysak söylememiz. Kesinlikle söylenmeyecek. Fazlası cidden bunaltıyor. Doğrusunu yazayım; ben kendim giderdim tatile. Çocuğumu alır giderdim. Çocuğum yoksa arkadaşım, kardeşimle giderdim. Allah korusun senin kardeşin boşansa eşin bu kadar hassas olacak mı? Hiç sanmıyorum. Onların ailesi kraliyet ailesi çünkü.

Ben de burda konu acmistim gorumcemle boşaniyor diye.tamamen senin yazdığın konulardan sıkıntı yaşarim diye korkmuştum.cunku diğer gorumcem de boşanmıştı ve bu sikintilari fazlasıyla yaşamıştım.bu sefer tepkimi belli ettim ve eşim aynı şeyleri yapmıyor .Aslında anlayışsızlık yapmak istemem bazı konularda ister istemez dikkatli olmak zorunda kalınıyor malesef.mesela tatil olayını ben de dusundum.o sıralar mahkeme olayları denk gelebilir.ben de uygun görmem tatile gitmeyi.bir de daha yeni bizim de.nispet yapar gibi gez toz olmuyor.ama sizin börek meselesi gibi olaylar da artik abartı bence.o kadarını da çekmek zorunda değilsiniz.aslinda eşini de anlamak lazım.yani ben de eşime de üzülüyorum o da kardeşine kıyamıyor ,o sikintiliyken kendisi keyif yapamıyor.kardes sonuçta.ama tabi bunun için eşini de eksik bırakmak olmaz.dengeyi kurmaları lazım.

Kimi kimin evinden kovuyo ? Neyse o ayrı mesele..

Okadar ağır şeyler söylediği için ilk zamanlar şimdi vicdan yapıyo bence
Hayır hala aynı fikri malesef zerre vicdan yapmiyo ben bile yumuşatamiyorum kavga çıkmasın diye uğraşıyo görumcemin bizi kiskanip kavga cikaricani saniyo

Tamam nispet olmaz tabi ki ama görüp üzülebilir

Eee yani hayatınızdaki diğer insanlar tatil fotonuzu görse ne görmese ne beğense ne beğenmese ne...çok mu önemli millete oh ne güzel tatil yaptık diye göstermek?

Foto koyarsanız bir insanın üzülme olasılığı var, koymazsanız kaybedecek bir şeyiniz yok 20 like az olur hayatınızda ondan da bir şey olmaz herhal

Siz de boşanmayın ama biraz da düşünceli davranın hani. Siz boşanırken görümceniz tatil fotosu koysa yaygara koparırdınız ama. İnsanların acısına biraz empati gösterin lütfen bu kadar bencil olmayın inanın gerek yok. O niyette olmayabilirsiniz, ama insanların gözüne sokar gibi tatil fotosu falan

Eşin kardesine cok üzülüyor hep aklı onda olabilir bu seni üzücek anlamına gelmez tabi ama insan kardeşi bu durumdayken başka bisi düsünemeyebilir normal biraz zaman ver ...

Öte yandan tatili iptal etmeye hiç gerek yokmuş. Yani koskoca 6 ay geçmiş olacak. Gidersiniz, en kötü bahsetmezsiniz olur biter. Tatil iptal etmek aşırı bence. Eşiniz burayı abartmış. 6 ay sonra belki görümce yeni iş yeni aşk hayatından memnun takılacak siz yaz sıcağında evde oturcaksınız. Birkaç ay dikkatli olun tabi de hayatınızı da bu olaya göre yaşamayın.

Şu yazdıklarınızı ben olsam daha çok kafaya takar, üzülürdüm.

Kardeşi dönüp annesinin evine geliyor bir abi olarak sarıp sarmalayacağına, suçluysa hatalarını gösterip doğruya

yönlendirmek yerine küfür ediyor.

Yahu ben anlamıyorum sizin gibi insanları. Neden beni yerden yere vurmaya çalısıyosunuz? Ben kimsenin gözüne bişey sokmuyorum görumcem iki aydır gelmiş ve bizim tatilimiz 6 ay sonra olcakti yani olay tazelikten cikacaktı anlatabiliyo muyum? Ölene kadar mı gizleme mi istiyosunuz? Ben zaten òzellikle kimseye duyurmuyorum ki?

Olay yeni olduguvicin baslarda hassas davranmaya calisiyor olabilir esiniz.Bazi konularda dikatli olursunuz ama hayatinizi da ona gore yonetemezsiniz ki.
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı aynen öyle hayatımı herşeyi gizli saklı yaparak gecirmem gerektiği söyleniyo resmen

İyi de görümce boşanıyor diye siz çocuk da yapmayın o Zaman hatta görümcesi boşanan kimse yapmasın

Yani bazı şeyler göze sokulmaz da yazın gidilecek tatil ya da börek de sorun olmamalı

Kocasına börek yapmaya özenecekse boşanmasın o Zaman

Aynen yapılan böreğe özenilmesi mantıksız geliyo bana yani ben kendim böyle ufak şeylere özenmedigim için ince düşünemiyorum. Aylar sonrasinin tatili niye iptal ediliyo ayrıca offff

Aynen yapılan böreğe özenilmesi mantıksız geliyo bana yani ben kendim böyle ufak şeylere özenmedigim için ince düşünemiyorum. Aylar sonrasinin tatili niye iptal ediliyo ayrıca offff

Altı üstü börek, kocişimle qahvaltı keyfi stili kezban değilse niye özensin böreğe??? Buraya ben de katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…