- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Kimi kimin evinden kovuyo ? Neyse o ayrı mesele..Malesef eşimin görümcemi o kadar önemsedigini sanmıyorum çünkü görumcem kayinvalidemin evine geldiğinde eşim bi sürü küfür etti defolup git geçimsiz misin falan dedi sahip çıkmadı yani umrunda değil açıkçası. Üzülmesin diye degilde kavga çıkmasın diye uğraşıyo çünki bize bulaştırma didemi dedi
Ne münasebet ya ben görümcemi biraz zaman geçene kadar idare ederim ama hayatımın her dönemin de onu düşünerek hareket edemem benim facebook a attığım fotoğrafla ona nispet yapmam ne alaka bir tek o mu var benim hayatımda?Koymayıverin ölmezsiniz
O fotoyu koyunca ne kazanıcaksınız ki?
Hayır hala aynı fikri malesef zerre vicdan yapmiyo ben bile yumuşatamiyorum kavga çıkmasın diye uğraşıyo görumcemin bizi kiskanip kavga cikaricani saniyoKimi kimin evinden kovuyo ? Neyse o ayrı mesele..
Okadar ağır şeyler söylediği için ilk zamanlar şimdi vicdan yapıyo bence
Ne münasebet ya ben görümcemi biraz zaman geçene kadar idare ederim ama hayatımın her dönemin de onu düşünerek hareket edemem benim facebook a attığım fotoğrafla ona nispet yapmam ne alaka bir tek o mu var benim hayatımda?
Ne desem bilemedim. İki ucu çamurlu |:)| değnek..Hayır hala aynı fikri malesef zerre vicdan yapmiyo ben bile yumuşatamiyorum kavga çıkmasın diye uğraşıyo görumcemin bizi kiskanip kavga cikaricani saniyo
Malesef eşimin görümcemi o kadar önemsedigini sanmıyorum çünkü görumcem kayinvalidemin evine geldiğinde eşim bi sürü küfür etti defolup git geçimsiz misin falan dedi sahip çıkmadı yani umrunda değil açıkçası. Üzülmesin diye degilde kavga çıkmasın diye uğraşıyo çünki bize bulaştırma didemi dedi
Yahu ben anlamıyorum sizin gibi insanları. Neden beni yerden yere vurmaya çalısıyosunuz? Ben kimsenin gözüne bişey sokmuyorum görumcem iki aydır gelmiş ve bizim tatilimiz 6 ay sonra olcakti yani olay tazelikten cikacaktı anlatabiliyo muyum? Ölene kadar mı gizleme mi istiyosunuz? Ben zaten òzellikle kimseye duyurmuyorum ki?Siz de boşanmayın ama biraz da düşünceli davranın hani. Siz boşanırken görümceniz tatil fotosu koysa yaygara koparırdınız ama. İnsanların acısına biraz empati gösterin lütfen bu kadar bencil olmayın inanın gerek yok. O niyette olmayabilirsiniz, ama insanların gözüne sokar gibi tatil fotosu falan
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı aynen öyle hayatımı herşeyi gizli saklı yaparak gecirmem gerektiği söyleniyo resmenOlay yeni olduguvicin baslarda hassas davranmaya calisiyor olabilir esiniz.Bazi konularda dikatli olursunuz ama hayatinizi da ona gore yonetemezsiniz ki.
Aynen yapılan böreğe özenilmesi mantıksız geliyo bana yani ben kendim böyle ufak şeylere özenmedigim için ince düşünemiyorum. Aylar sonrasinin tatili niye iptal ediliyo ayrıca offffİyi de görümce boşanıyor diye siz çocuk da yapmayın o Zaman hatta görümcesi boşanan kimse yapmasın
Yani bazı şeyler göze sokulmaz da yazın gidilecek tatil ya da börek de sorun olmamalı
Kocasına börek yapmaya özenecekse boşanmasın o Zaman
Aynen yapılan böreğe özenilmesi mantıksız geliyo bana yani ben kendim böyle ufak şeylere özenmedigim için ince düşünemiyorum. Aylar sonrasinin tatili niye iptal ediliyo ayrıca offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?