Görumcem boşaniyo diye bizde mi boşanalim?

eşiniz kardeşinin sizin birlikte yaptığınız herseyde, benim eşim yok yapacak diye uzulecegini düşünüyor..onu üzmek aklına getirmek hatırlayacak seylerden kaçınmak istiyor..kardeş olarak bu kadar hassas yaklaşması güzel bir durum amaa durumu abartıyor.
annesiz babasiz çocuğun yaninda aman cocugumuzu sevmeyelim gibi yaklaşmış olaya.konuşun bence anladiginizi ama böyle davranarak sizin etkileneceğinizi.gorumcenizin cocuk olmadığını herseye alınmayacağını felan söyleyin.zamanla düzelir umuyorum henüz yeni boşanma olayi sanirim..

Sadece eşiniz çok ince düşünceli o kadar.Haklısınız eşiniz biraz fazla hassasiyet gösteriyor olabilir ama siz de anlamaya çalışın.Kardeşim boşanırken ben burada keyif yapıyorum imajı yaratmak istemiyor.

Siz yine eskisi gibi yapın yapacağınızı,gidin gideceğiniz yere ama madem öyle söylemeyin görümce ve kayınvalidenize,en azından bir süre,bu durumlar alışılana kadar.

Gorumcenizin boşanma olayi henüz yeni herhalde.Kendini toparlayamadı büyük ihtimalle.hem o hemde ailesi yani eşinizin gorumcenizin bu yeni durumuna alışması için zamana ihtiyaçları var.eşiniz düşünceli davranıyor.kardeşi üzülmesin diye biraz dikkat etmeye çalışıyor bravo ona..
Bence sizde bir süre bu şekilde yapın. Herşey zamanla normale dönecektir.

Ben durduk yerde söylemiyorum ki kayınvalidem soruyo ne yemek yaptın diye. Asla gereksiz detaya giren bi insan olmadım çünkü bunlar normal şeyler ballandıra ballandıra anlaticak degilim börek yapmak lüks bişey değil ki. Demek ki onlar öyle görüyo ilginç geldi bana

bence esin hakli soyleme tatil icin de cok yorulduk buraz kacalim felan deyin saklayin cogu seyinizi nispet yapar gibi sosyal medyadan paylasmayin bosanmak zor bir surectir hafife almayin

Ağabeyi olduğu için ister istemez kardeşine karşı hassas yaklaşıyor tabii. Sonuçta çocuğu olmayan kadının yanında ben hamileyim müjdesi verilmez. Bu tabii ki nispet olmaz ama biraz daha hassasiyetli davranmak daha hoş olur. Kardeşi de boşanma sürecince, kolay değil bir yuva dağılıyor. O yüzden eşiniz de kardeşine karşı biraz daha hassas yaklaşıyor. Zor gününde yanında olmaya çalışıyor.

Ama böyle hayat geçer mi ben soylemesen atıyorum tatil anilarimi koymak istiyorum faceye onuda istemez ki bunda ne kötülük var?

Koymayiverin bir süre fotoğraf, ucunda ölüm yok.
En yakın arkadaşımız üzgünken bile insan hareketlerine dikkat etmeye çalışıyor.
Bangır bangır mutluluğumuzu ilan etmiyoruz. Hatta hassas noktası ne ise o an onu söylemekten kaçınır insan.

Mesela sizin , ne yapıyorsun sorusuna cevaben , " eşime börek yaptım " demeniz fazla gereksiz bir cümle olmuş.
Kahvaltı yapacağız , buyrun sizde gelin börekte yaptım. " işte bu kadar ile kapatabilirdiniz konuyu, illa böreği eklemek istiyorsanız.

Ama böyle hayat geçer mi ben soylemesen atıyorum tatil anilarimi koymak istiyorum faceye onuda istemez ki bunda ne kötülük var?
Sizin kardeşiniz boşanıyo olsa, o tatil anılarını yinede face 'te paylaşırmıydınız?

Anı yine sizinle paylaşmadan da eğlenceli değilmi?sadece paylaşmak için mi tatil yapılır?

Kötü bir niyeti yok adamın. Herşeyi sorun etmeyin. Görümceniz bu süreci geçirene kadar biraz anlayış gösterin.

Kendi kardeşiniz olsa belki de siz''şimdi sırası mı?'' diyeceksiniz.He diyiverseniz birkaç ay ne olur?

Biraz empati, biraz hoşgörü.

Biz tatil rezervasyonunu ağustosa yapiyoduk hani şuan tatile gitsek dediğiniz gibi ben de dikkat ederim ama aylar sonrasını düşünüyo adam

Aile olmak boiyke birsey ,uzucu kotu durumlarda birbirine sahip cikmak demek ,
Sonuctra gorumce senin icin el olabilir ama esin icin kardes ,kendi kizkardesin bosaniyor olsaydi ,eminim ki onu uzmeden birseyleri yasardin ,
Avutmayta teselli etmeye calisirdin,
Bu aralar gozune gozune sokmaya gerek yok bazi durumlarinizi ,
Etkilenmemis gozukuyor olsa bile belki de gorumcen dik durmayta ugrasiyorduyr ,esin duyarli davranmis empati yapmis kardesine karsi ,

Bikaç ay değil ki ağustosta gidecegimiz tatili iptal etti adam.

Ben görümcemi seviyorum ona asla böyle şeyler soylememeye dikkat ediyorum zaten ama kayinvalidem bana soruyo ne yaptın diye börek diyorum yalan mı söyleyim bunda nispet yapıcak nevar ayrıca?

Biz tatil rezervasyonunu ağustosa yapiyoduk hani şuan tatile gitsek dediğiniz gibi ben de dikkat ederim ama aylar sonrasını düşünüyo adam
Üzüntüsünü şimdi yaşıyor çünkü. Belki aylar sonra daha farklı davranır ama şu an için plan yapmak zor geliyordur ona..sizde fazla ustelemeyin bence.Kizmayinda eşinize boşuna. Kardeşi sonuçta tabiki üzülmesini istemeyecek.

Malesef eşimin görümcemi o kadar önemsedigini sanmıyorum çünkü görumcem kayinvalidemin evine geldiğinde eşim bi sürü küfür etti defolup git geçimsiz misin falan dedi sahip çıkmadı yani umrunda değil açıkçası. Üzülmesin diye degilde kavga çıkmasın diye uğraşıyo çünki bize bulaştırma didemi dedi

Ben görümcemi seviyorum ona asla böyle şeyler soylememeye dikkat ediyorum zaten ama kayinvalidem bana soruyo ne yaptın diye börek diyorum yalan mı söyleyim bunda nispet yapıcak nevar ayrıca?
Eminim iyi niyetlisiniz ,biraz empati yapin yeter ,esinizden bosanmak zorunda kalsaniz ,cok zorlanirdiniz ,cok zor donemler kolay kolay atlatilmiyor ,
Kahvalti yapiyoruz siradan diyin gecin bu ara cok ayrinti vermeyin ,oyle siradan iste deyin gecin ,herkes mutlu biur o mutsuz gibi gelir gorumcenize

Eşinin bu kadar hassaslaşmasının sebebi, görümcenin aşırı duygusal oluşu mu?
"Didem'le uğraştırma bizi" cümlesinin altında, tartışma çıkaracağı falan yatıyor sanki. Görümcenin kendisine nispet yapıldığını düşüneceğini de söylemiş, börekten nispet mi olur o evde yemeği, kahvaltıyı her zaman siz hazırlıyorsunuzdur, görümcenin boşanmasını kutlamak için ilk defa mı börek yaptınız? :)
Garip biraz davranış biçimi bilemedim, erkekten beklenmeyecek kadar anlayış sergilemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…