Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Ne diyeceksiniz boşanmış ablanı, ANNESİNİN evinde istemiyorum mu ? O zaman eşiniz ev tutsun kirasını ödesin. İnsanlara cevabını verin susturun olmuyorsa sizin olmuyor kimine ?yuvanız kartondan heralde yıkılmaya müsait!

Nedir bu ön yargı, ben napardim ,üzülürdüm insan olarak, gorumcemin yuvası yıkıldı, çocuklarıni düşünürdüm onlar üzülmesin sarsilmasin diye uğraşırdim
Herkes bi tane doğuramıyo benim iki tane var diyen görümceyemi acıyacağım pardon kısır diye laf sokmalar…asıl siz çok önyargılısınız

Onlarla herkes kendine ev alsaymış? Neden illa sarımsak dişleri gibi bi arada sıkış tepiş yaşıyorsunuz para varken nasıl bir fantazi bu?
Konu sahibi kendini ifade edemiyor.Iki lafi bir araya getirip dogru dürüst bir şeyler yazmadı sonrada bize atarlanıyor ne biliyorsunuz diye.E söyle bilelim madem tavsiye istiyorsun.Hala olayın gizemi çözülemedi.Yarım yarım konuṣuyor parçaları bizim birleştirmemizi bekliyor herhalde.

Detaylı şekilde açmadım konuyu en başta kısa bi özet, yani bilemedim böyle düşünüleceğini kim iyi bi görümceyi sevmezki, veya kim Başkasının evine karışabilir

Henüz gelmemiş, bir olay yaşanmamış.
Şimdiden milletle kavga etmeye gerek yok.
Geldiğinde mesafeni koyarsın.
Sorun olursa eşinle konuşursun.
Daha birşey yokken eşini boşuna şişirme.

Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var
Görümcenle aran çok mu bozuk, orta yol bulamaz mısın, eşin onun dolduruşuna çok mu gelir?

Yurtdışında doğdum büyüdüm anca bu kadar oluyor kb

Detaylı şekilde açmadım konuyu en başta kısa bi özet, yani bilemedim böyle düşünüleceğini kim iyi bi görümceyi sevmezki, veya kim Başkasının evine karışabilir
En büyük hatayı burda yapıyorsunuz zaten.Konu açıyorsanız detaylı bir şekilde anlatmazsınız insanlar yazdıklarınıza göre değerlendirip bir şeyler söyler.Sonuçta bilemiyoruz sizin evinizin olayını.

Konu sahibi biz sana üzüldüğümüz için yorum yapıyoruz. Sen yurt dışına git, iyi bir işte çalış, o kadar erkek arasından ailesiyle göbek bağını koparamayan bir erkekle evlen, kendi parasını ödediğin aile apartmanında cümbür cemaat yaşa. Gerçekten işin zor. Eminim daha iyi bir tercih yapabilirdin. Size kızdığım nokta şu oldu; görümcenizi suçluyorsunuz ama asıl suçlu kocanız. Ailesine ben mirastan vazgeçip tüm hakkımı satın aldım. Hadi annem yaşlı o burada oturabilir ama diğer kardeşlerim çalışıp kendi başlarının çaresine baksın diyebilir veya biz kredi ödüyoruz, aynı apartmanda oturuyorsak aidat olarak para verip krediye destek olabilirsiniz diyebilir. Eee senin kocan böyle pasif kalırsa yarın elti de nasıl olsa kira derdi yok diye o apartmana gelir. Gelecek senaryosu belli. O yüzden bu konuyu kocanla konuşman lazım ama adama direkt kardeşlerini kov dersen kendi ayağına sıkmış olursun. Bari onlar da aidat olarak krediye yardım etsinler diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…