Ne diyeceksiniz boşanmış ablanı, ANNESİNİN evinde istemiyorum mu ? O zaman eşiniz ev tutsun kirasını ödesin. İnsanlara cevabını verin susturun olmuyorsa sizin olmuyor kimine ?yuvanız kartondan heralde yıkılmaya müsait!Kızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Herkes bi tane doğuramıyo benim iki tane var diyen görümceyemi acıyacağım pardon kısır diye laf sokmalar…asıl siz çok önyargılısınızNedir bu ön yargı, ben napardim ,üzülürdüm insan olarak, gorumcemin yuvası yıkıldı, çocuklarıni düşünürdüm onlar üzülmesin sarsilmasin diye uğraşırdim
İçinden sayar anca. Sanki konu sahibinin fikrinin önemi var gibi şapmayın.Kadının daha gelmeden lokmalarını saymaya başlamışlar geçmiş olsun.
Nedense kimse bu konuya yorum yapmıyor, çok negatif ve saldırgansınız biraz sakin olunHerkes bi tane doğuramıyo benim iki tane var diyen görümceyemi acıyacağım pardon kısır diye laf sokmalar…asıl siz çok önyargılısınız
Dalga geçtiğiniz şey başınıza gelmeden ölmezsiniz bunu unutmayınİçinden sayar anca. Sanki konu sahibinin fikrinin önemi var gibi şapmayın.
Kocan yorum yaptı mı biz yapalım?Nedense kimse bu konuya yorum yapmıyor, çok negatif ve saldırgansınız biraz sakin olun
Ölürüm.Dalga geçtiğiniz şey başınıza gelmeden ölmezsiniz bunu unutmayın
Ya sen görümce gibi baba evine dönmek zorunda kalırsanDalga geçtiğiniz şey başınıza gelmeden ölmezsiniz bunu unutmayın
Konu sahibi kendini ifade edemiyor.Iki lafi bir araya getirip dogru dürüst bir şeyler yazmadı sonrada bize atarlanıyor ne biliyorsunuz diye.E söyle bilelim madem tavsiye istiyorsun.Hala olayın gizemi çözülemediOnlarla herkes kendine ev alsaymış? Neden illa sarımsak dişleri gibi bi arada sıkış tepiş yaşıyorsunuz para varken nasıl bir fantazi bu?
Hala baba evi diyorYa sen görümce gibi baba evine dönmek zorunda kalırsan
Detaylı şekilde açmadım konuyu en başta kısa bi özet, yani bilemedim böyle düşünüleceğini kim iyi bi görümceyi sevmezki, veya kim Başkasının evine karışabilirKonu sahibi kendini ifade edemiyor.Iki lafi bir araya getirip dogru dürüst bir şeyler yazmadı sonrada bize atarlanıyor ne biliyorsunuz diye.E söyle bilelim madem tavsiye istiyorsun.Hala olayın gizemi çözülemedi.Yarım yarım konuṣuyor parçaları bizim birleştirmemizi bekliyor herhalde.
Kızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Görümcenle aran çok mu bozuk, orta yol bulamaz mısın, eşin onun dolduruşuna çok mu gelir?Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var
Yurtdışında doğdum büyüdüm anca bu kadar oluyor kbKonu sahibi kendini ifade edemiyor.Iki lafi bir araya getirip dogru dürüst bir şeyler yazmadı sonrada bize atarlanıyor ne biliyorsunuz diye.E söyle bilelim madem tavsiye istiyorsun.Hala olayın gizemi çözülemedi.Yarım yarım konuṣuyor parçaları bizim birleştirmemizi bekliyor herhalde.
MantıklıHenüz gelmemiş, bir olay yaşanmamış.
Şimdiden milletle kavga etmeye gerek yok.
Geldiğinde mesafeni koyarsın.
Sorun olursa eşinle konuşursun.
Daha birşey yokken eşini boşuna şişirme.
Çocuklarınla hava atıyor desemGörümcenle aran çok mu bozuk, orta yol bulamaz mısın, eşin onun dolduruşuna çok mu gelir?
En büyük hatayı burda yapıyorsunuz zaten.Konu açıyorsanız detaylı bir şekilde anlatmazsınız insanlar yazdıklarınıza göre değerlendirip bir şeyler söyler.Sonuçta bilemiyoruz sizin evinizin olayını.Detaylı şekilde açmadım konuyu en başta kısa bi özet, yani bilemedim böyle düşünüleceğini kim iyi bi görümceyi sevmezki, veya kim Başkasının evine karışabilir
Haklısınız bilemedim bu kadar yanlış anlaşılacağınıEn büyük hatayı burda yapıyorsunuz zaten.Konu açıyorsanız detaylı bir şekilde anlatmazsınız insanlar yazdıklarınıza göre değerlendirip bir şeyler söyler.Sonuçta bilemiyoruz sizin evinizin olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?