- 28 Eylül 2022
- 1.365
- 5.076
- 88
- 38
Peki eşiniz miras hakkından vazgeçti, evi aldı.Sonunda beni anlayan birisi teşekkür ediyorum böyle güzel özetlediğiniz için
O sizin hüsnü kuruntunuz sanki biraz. Çok geçmez kaynım da evleniyor aynı binaya geleceklermiş, kaynana görümce bitti elti kusur kaldı diye konu açarsınız. Bakılınca size bişey sorulduğu da yok. Kaynım başka yere çıksın diyemeyeceksiniz ki, şimdi zaten görümce gelmesin de diyemiyorsunuz.Böyle aileler var hala ama kaynım başka eve çıkacak evlenince bekar olduğu için geçici duruyor ben kv ile aynı katı kabul ettim ama bana önceden hakaretler sayan görümcemle oturacağım demedim , çok zengin olunmasına gerek yok kirayada çıkılabilir ayrı oturmak isteyen her türlü otururur
Biz şuan izin verdiğimiz için oturabiliyorlar, sen başkasının evinde oturabildiğin için ev seninmi oluyor yada o evden seni çıkaramazlarmı kira yok bişey yok bugün ben şikayet etsem çıkmak zorunda kanunen, kimse kapıda kalmaz merak etmeyinPeki eşiniz miras hakkından vazgeçti, evi aldı.
Eee içinde kv var, kayniniz var. Onları kapıya atamayacağına göre eğer başka ev yoksa bu saçma hareketi neden yaptı?
Ölü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olurAçıkçası ben de kaynın hazır ev varken başka eve çıkacağına inanmadım evlenince.. Ölü yatırım olmuş siz aldıysanız binayı. Hiçbir zaman kimse o evden çıkmaz oğulları ana babasını kapıya koymayacağına göre
Nasıl size ait, parasını verip mi aldınız? Öyleyse yorumum değişir.3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Daha konu oraya gelmedi, bir soru sordum yemediğim linç kalmadıPeki kayınvalide kızını ve torunlarını da alıp başka eve geçse sizde daireleri kiraya verseniz olmazmı? Eşiniz kabul etmiyor mu bunu?
Babasının evine geliyor size mi soracak anlamadım !Kızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
O kadar nakitim yok tabi krediyle aldıkNasıl size ait, parasını verip mi aldınız? Öyleyse yorumum değişir.
Merhaba arkadaslaş, sizinle derdimi paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum.
7 aylık evliyim, kaynanamla oturmayı başta kabul ettim eşim çok istediği için, kayınvalidem dul olduğu için eşim bizimle yaşamasını istiyor sadece oda değil birde kaynım var bizimle ayni evde yasıyor şu an bekar, evlenince yeni gelinde bizimle yaşayacakmış, eşimle konuştum kaç kez kesinlikle taviz vermiyor ben daha 22 yaşındayım nasıl böyle bir hata yaptım sizce benmi büyütüyorum, kaynamam çok kötü biri değil ama nasıl desem herşeye karışan biri yönetmeyi seviyor ömrümün sonuna kadar bu şekil nasıl yaşarım kendimi evlenmiş gibi hissetmiyorum ev altlı üstüde değil, büyük villa ama mutfak oturma odası beraber özelimiz yok yani, esimle aram iyi l,sizce napmam lazım eşimi nasıl ikna ederim
3 katlı bina bize ait eşimle benim yani
Birinde kaynım oturuyor birinde kv oturuyor
Oturduğumuz evide sattık tatlım ister İnan ister inanma
Yurtdışında yaşamadığınız için bilmemeniz çok normal, önünde ev satıp krediyi aldık aklınıza lüks plazalar gelmesin 3 katlı küçük bi apartman yani hu kadar tepkide biraz fazla
Babasının evi değileşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net
Sende gel avrupaya ozmn
noter masrafları içinde ayrıca altınlarımıda sattım ben ne kadar önyargılısınız pes
Allahim ne büyük laflar.Biz şuan izin verdiğimiz için oturabiliyorlar, sen başkasının evinde oturabildiğin için ev seninmi oluyor yada o evden seni çıkaramazlarmı kira yok bişey yok bugün ben şikayet etsem çıkmak zorunda kanunen, kimse kapıda kalmaz merak etmeyin
Komün halinde yaşayan bir aileye gelin gitmişsin, bu tarz kültürlerde pek sözünün geçeceğini sanmıyorum tekil konuşuyorsun eşin ne derse o olmasın sonraÖlü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olur
Valla kimseye hesap verecek durumda değilim burda, ister inanın ister inanmayın bu kadar21 Mayıs 2020 konunuz
2020 konunuzda mevcut evde ayrı kişisel alanlar yokken, bir arada yaşama planı yapan ailenin; 3 katlı ayrı daire formunda bir ev alınca, miras ve ortaklık hakkından vazgeçmesi hiç mantıklı görünmüyor.
Avrupa'nın neresindesiniz ?
Aynen böyle konularda anca bize kadar oluyor cevaplar. Onlara gelince çıt yok. E beraber oturmayı kabul etmeseydin deyince de suçlu biz oluyoruz.Allahim ne büyük laflar.
Yahu siz kayinvalide ile oturmayı kabul ederek evlenmişsiniz.
Yetmemiş yine berabersiniz.
Eşinize ağzınızı açıp tek kelime edebileceğinizi sanmıyorum.
Şikayet edin bakalım ne oluyor?
Burada izin verdiğimiz için falan diyorsunız ama ev alınırken size soranin olduğunu bile sanmıyorum.
Esinizn cani ne istiyorsa o oluyor, olacak.
Çünkü derdini düzgün anlatmıyorsun. Apartman eşinle senin sizin, kredi ile alınmış doğru mu? Yani eşinizin ailesinin değil. Bunu netlestirsek önce. Mesela bizim apartman anne babamın, kardeşimle bizim 1 er dairemiz var ama kuruş para ödemedik.Daha konu oraya gelmedi, bir soru sordum yemediğim linç kalmadı
O kocayla o iş biraz zor, bunu teklif ettiğin an kapının önüne konursun.Ölü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olur
Malının ortağı olduğum için o biraz zor ama, iş yerinde yöneticide benim bu aradaO kocayla o iş biraz zor, bunu teklif ettiğin an kapının önüne konursun.
Sizin durumunuz çok farklı, babası ve annesine ait olsa ne haddimeÇünkü derdini düzgün anlatmıyorsun. Apartman eşinle senin sizin, kredi ile alınmış doğru mu? Yani eşinizin ailesinin değil. Bunu netlestirsek önce. Mesela bizim apartman anne babamın, kardeşimle bizim 1 er dairemiz var ama kuruş para ödemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?