Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

O sizin hüsnü kuruntunuz sanki biraz. Çok geçmez kaynım da evleniyor aynı binaya geleceklermiş, kaynana görümce bitti elti kusur kaldı diye konu açarsınız. Bakılınca size bişey sorulduğu da yok. Kaynım başka yere çıksın diyemeyeceksiniz ki, şimdi zaten görümce gelmesin de diyemiyorsunuz.

Açıkçası ben de kaynın hazır ev varken başka eve çıkacağına inanmadım evlenince.. Ölü yatırım olmuş siz aldıysanız binayı. Hiçbir zaman kimse o evden çıkmaz oğulları ana babasını kapıya koymayacağına göre

Peki eşiniz miras hakkından vazgeçti, evi aldı.
Eee içinde kv var, kayniniz var. Onları kapıya atamayacağına göre eğer başka ev yoksa bu saçma hareketi neden yaptı?
Biz şuan izin verdiğimiz için oturabiliyorlar, sen başkasının evinde oturabildiğin için ev seninmi oluyor yada o evden seni çıkaramazlarmı kira yok bişey yok bugün ben şikayet etsem çıkmak zorunda kanunen, kimse kapıda kalmaz merak etmeyin

Ölü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olur

Babasının evine geliyor size mi soracak anlamadım !

21 Mayıs 2020 konunuz

3 katlı bina bize ait eşimle benim yani

Birinde kaynım oturuyor birinde kv oturuyor

Oturduğumuz evide sattık tatlım ister İnan ister inanma

Yurtdışında yaşamadığınız için bilmemeniz çok normal, önünde ev satıp krediyi aldık aklınıza lüks plazalar gelmesin 3 katlı küçük bi apartman yani hu kadar tepkide biraz fazla

Babasının evi değil eşimle birlikte bende çalışıyorum krediyi ödüyoruz borç bizim üstümüze yani bunun besini anlamıyorsunuzki çok net

Sende gel avrupaya ozmn

noter masrafları içinde ayrıca altınlarımıda sattım ben ne kadar önyargılısınız pes

2020 konunuzda mevcut evde ayrı kişisel alanlar yokken, bir arada yaşama planı yapan ailenin; 3 katlı ayrı daire formunda bir ev alınca, miras ve ortaklık hakkından vazgeçmesi hiç mantıklı görünmüyor.

Avrupa'nın neresindesiniz ?

Allahim ne büyük laflar.
Yahu siz kayinvalide ile oturmayı kabul ederek evlenmişsiniz.
Yetmemiş yine berabersiniz.
Eşinize ağzınızı açıp tek kelime edebileceğinizi sanmıyorum.
Şikayet edin bakalım ne oluyor?
Burada izin verdiğimiz için falan diyorsunız ama ev alınırken size soranin olduğunu bile sanmıyorum.
Esinizn cani ne istiyorsa o oluyor, olacak.

Ölü yatırım niye olsun , ev almak hiç bi zaman ölü yatırım değil yarın belki oturmam kiraya veririm kira gelirim olur
Komün halinde yaşayan bir aileye gelin gitmişsin, bu tarz kültürlerde pek sözünün geçeceğini sanmıyorum tekil konuşuyorsun eşin ne derse o olmasın sonra

Valla kimseye hesap verecek durumda değilim burda, ister inanın ister inanmayın bu kadar

Aynen böyle konularda anca bize kadar oluyor cevaplar. Onlara gelince çıt yok. E beraber oturmayı kabul etmeseydin deyince de suçlu biz oluyoruz.

Daha konu oraya gelmedi, bir soru sordum yemediğim linç kalmadı
Çünkü derdini düzgün anlatmıyorsun. Apartman eşinle senin sizin, kredi ile alınmış doğru mu? Yani eşinizin ailesinin değil. Bunu netlestirsek önce. Mesela bizim apartman anne babamın, kardeşimle bizim 1 er dairemiz var ama kuruş para ödemedik.

Sizin durumunuz çok farklı, babası ve annesine ait olsa ne haddime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…